четвъртък, 10 декември 2020 г.

С какво ни тровят в супермаркетите?

 Един от инструментите, чрез който световният паразитен сатанински „елит“ намалява населението на Земята до 500 милиона души, декларирани от него на „Вирджинските скрижали“, е храната. Транснационалните корпорации, чрез развита мрежа от супер- и хипермаркети, усърдно унищожават националните производители във всички страни, които произвеждат качествени продукти и храни, запълвайки рафтовете на магазините с евтини и некачествени „лайна“, които могат да се нарекат храни само на външен вид.
И така, как се постига този "красив" външен вид? Какви багрила, консерванти и истински токсични вещества се добавят там. И всичко това се отразява на здравето на хората, които ядат такава отрова в красиви опаковки. Чудно ли е, след всичко това, повишената заболеваемост и смъртност сред населението и особено сред младите, които почти не познават вкуса и ползите от истинските биологични продукти. Независими експерти отбелязват, че сега почти всички продукти, които идват на нашата маса от супер- и хипермаркети, са пълни с най-различни вещества, които са повече или по-малко токсични за човешкото тяло.
Ето например какво можете да прочетете за това в книгата „100 големи заплахи за цивилизацията“ под редакцията на А. Бернацки: „Кои са тези съединения, които правят храната ни с лошо качество? И как се появяват в нея? За първи път хранителните ни продукти влизат в контакт с вредни вещества още на полето, в градина или зеленчукова градина, когато те се напояват от дъжд или вода от напоителни системи. Факт е, че интензивното развитие на различни индустрии, енергетика, транспорт и потребление е придружено от нарастващ прием във водата, въздуха и почвата на токсични съединения. С времето те могат да бъдат включени в биогеохимични цикли и постепенно да се натрупват в храни от растителен и животински произход, представлявайки заплаха за човешкото здраве.
Сред тези вещества най-опасни за човешкия организъм са устойчивите органични съединения с висока токсичност, както и способността да се натрупват в храната. В допълнение, много неорганични съединения могат да се натрупват в храната: серен диоксид и азотен оксид, както и съединения от арсен, олово, антимон, фосфор и различни смоли. Всички тези вещества се наричат ​​замърсители, а процесът на тяхното натрупване в храната се нарича замърсяване.
От своя страна прекомерното внасяне на минерални торове в почвата, особено азотни торове, води до появата на нитрати и нитрити в зеленчуците и плодовете, които също влияят неблагоприятно върху човешкото здраве. Но натрупването на опасни съставки в храната не свършва дотук. За да се предотврати удавянето на селскостопанските култури от плевелите или изяждането им от многобройни вредители, растенията се третират с различни препарати: хербициди, пестициди, инсектициди, дефолианти и др. Освен това, за да се ускори растежът и узряването на зеленчуците и плодовете, те се "хранят" с фиторегулатори, стимулатори на растежа и много други съвременни препарати. Несъмнено е, че значително количество от тези вещества или продукти от тяхното разпадане, под една или друга форма, също е в храната. Но отдавна е установено, че например някои пестициди имат канцерогенни и мутагенни ефекти.
Но не само в растениевъдството, но и в животновъдството се използват препарати, които стимулират увеличаване на живото тегло на рибите, свинете и говедата, както и производството на яйца от кокошки. Това са различни биодобавки: хормонални препарати, антибиотици, регулатори на растежа, стимуланти на продуктивността, протеиново-витаминни концентрати от масло и друг произход. Отново е лесно да се предположи, че или самите тези компоненти, или страничните продукти от тези реакции, в които участват, попадат в хранителните продукти и остават там.
А после за „преработка“ на продукти, получени от ниви, овощни градини и зеленчукови градини, животни, птици и рибни ферми, се приемат преработватели на пресни суровини. Те правят сокове, картофено пюре, консерви, колбаси, извара, сирена и стотици хиляди различни продукти от него. И в същото време, за да ги запазят по-дълго и да им придадат пазарен вид, към повечето от тези продукти се добавят багрила, консерванти, антиоксиданти, стабилизатори, емулгатори, подобрители на вкуса и аромата и много други.
Списък на всички добавки, „обогатили“ продуктите, е показан на опаковките под формата на цифрови индекси като E131. В този код буквата показва съответствие с европейския стандарт, числото - вида хранителна добавка. Но в същото време никъде на опаковката или бутилката не се посочва, че хранителните добавки като E121, E123 и E240 понастоящем са признати за опасни и забранени за употреба. Освен това, според Международната организация по храните и земеделието ФАО, действайки под егидата на ООН, повечето хранителни добавки (E100 - E900), широко използвани в наше време, могат да провокират появата на злокачествени тумори, чернодробни и бъбречни заболявания, алергични заболявания, стомашно-чревни заболявания".
Както виждате, всъщност е доста трудно да наречем храната, която транснационалните корпорации ни пробутват "годна за консумация", включително ГМО продуктите, които те упорито популяризират по целия свят. И за да унищожат своите конкуренти в лицето на фермерите и малките селскостопански предприятия, паразитите използват кемтрейлс, които влияят негативно на всички живи същества, с изключение на самите ГМО. Ето защо, ако недалеч от вас все още има малък магазин с местни продукти и особено от местни ферми, тогава е по-добре да подкрепите нашите производители и да не рискувате здравето си, като купувате красиво опакована отрова, макар и по-евтина, от веригите супермаркети.


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.