петък, 18 декември 2020 г.

Л. Кликов: този свят е завладян от извънземен разум

 В един от последните видеоклипове алтернативният изследовател О. Павлюченко се доближи до такава „забранена тема“ като окупацията на нашия свят от паразитна цивилизация. Неговите изследвания на територията на Турция позволиха да се разкрият следи от мощни разрушителни оръжия в руините на градовете на древната допотопна цивилизация. Разбира се, той никога не е направил последното заключение за това кой точно е унищожил градовете на тази обединена древна цивилизация по света и е предизвикал глобален катаклизъм.
И без това обаче е ясно, че Земята и цивилизацията, която е била населявана от древни хора и управляващите ги „богове“ - хора с по-висок ръст, притежаващи високи технологии, са претърпели въздействие на своеобразна „външна сила“ - паразитна технократична цивилизация, която е наложила своя потребителски начин на живот и паразитни сатанински „ценности“. Само че тя го е направила чрез специално отгледани хибридни слуги, външно неразличими от обикновените хора, които сега съставляват така наречения световен „елит“. Но самата тази технократична цивилизация, завладяла нашия свят, е само видима част от айсберга на адския свят на паразитните същества.
Вече говорих за мнението на такива независими изследователи като В. Бухаров, Б. Серквест и В. Зеланд по отношение на този свят. Но днес ще ви запозная с мнението на друг изследовател на езотеричните знания - кандидат на техническите науки, доктор на психологическите науки, професор Л. Кликов. Ето какво каза той за това в една от своите речи:
"Светът, който наричаме свят на паразитите и насилниците, е свят, паразитиращ върху живия свят. Той паразитира не само върху живата природа. Той паразитира и върху тези хора, които са създадени от Създателя. Получава се, че и Земята, и хората са ограбени. Въпросът е: кой би могъл да направи това?
Оказва се, че някога светът е бил един и наистина е бил управляван от божествените закони на Земята, но този свят е бил заловен от извънземен разум. Всъщност тези сили идват от Космоса. Това не са земни сили. И те установили свои собствени правила тук. В резултат на това: човешката цивилизация не е най-мощната цивилизация, която съществува на Земята. Има по-силни цивилизации и ние на практика сме под тяхното робство. Това трябва да се разбере. И този, който не иска да разбере това, не разбира ситуацията, която се е развила ...
Всички хора са хвърлени в градовете, където „комбинатът“ работи, за да им отнеме енергията. Има откровен грабеж. Ограбва се енергията на живите хора, а и самата Земя, нейните недра, се ограбват. Освен това, ако попитате, къде отива всичко това? Ще отговоря: всичко това се изнася от Земята в космоса. Броят на „летящите чинии“, който се регистрира ежедневно, се измерва в стотици. Следователно трябва да кажем, че медиите и тези, които са „начело“, не се интересуват от информиране на хората за това, което всъщност се случва. И хората трябва сами да вземат решения за себе си: какво ще правят по-нататък?
Хората определено ще участват в процеса на „Преход“, защото някой ще защитава своите интереси в стария свят, някой ще направи нещо в новия свят. Ако не ви харесва този свят, тогава трябва да помислите за това какво да направите, за да изградите света, който бихте искали. Основното свойство на робското съзнание е липсата на отговорност. Следователно, докато хората прехвърлят отговорността върху другите, ще бъде много трудно да се създаде единство в хората, които биха искали да се освободят от състоянието на робство, в което се намират сега.
Факт е, че медиите, религиите и всеки, който е на власт, се опитват да поставят човек в такова състояние, че да не може да направи нищо. И за това правят състоянието на душата му „разрушително“, „отрицателно“, т.е. той трябва да има отрицателни емоции. Това става чрез изграждане на страх, неувереност в себе си, безпокойство и различни други „негативни“ емоции. Този механизъм е много прост и много ефективен. Този механизъм е бил използван през всички векове от онези, които са били на власт и тези, които са управлявали човека, т.е. религиите.
Затова всеки трябва да мисли за състоянието на душата си и за състоянието на разума си. Това са именно двата компонента на човека като такъв, неговата духовност, неговата душевност, които определят цялото му поведение и състоянието му. И разбира се - резултат и от двете. Всъщност се оказва, че всички трябва да помислим за съдбата си, да помислим как сме стигнали до положението, в което се намираме сега, и да направим заключение за себе си: ще променяте ли нещо или не".
За тези, които ще се променят, Л. Кликов, въз основа на 15-годишно изследване е разработил специална техника, която ви позволява да изчистите съзнанието си от негативни програми и връзки с паразитни същества, както и да изчистите кармата и да промените мирогледа и начина си на мислене към позитивно. Всички тези техники са описани в книгите на този учен. Но основното им послание е положителен отговор на всички събития и пробуждането на дара на истинската Любов в себе си.
Това е единственият начин да спрем да подкрепяме паразитната система, която винаги се усилва само от нашите негативни емоции и чувства. И ако я лишите от тази „храна“, тогава тя ще трябва да напусне нашата планета и да търси храна в други светове. Е, заедно с това ще изчезне и външният й израз във нашия физически свят - паразитната технократична цивилизация, която завладя света ни в миналото и ни наложи собствена система от „ценности“ и задънена улица на развитие.


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.