вторник, 22 декември 2020 г.

В. Шаубергер за „безполезните истини“ на официалната наука

 Много злини на съвременното човечество се крият във факта, че нашата „официална наука“ всъщност не е инструмент за познаване на света, а инструмент за наблюдение на знанието, достъпно за обикновените хора. Създаден е с такава цел, за да се предотврати разкриването на „забранени знания“, тяхното предаване на обикновените хора. Ето защо всички научни „върхове“ са масонски и няма носител на Нобелова награда, който да не е имал отношение към масонските ложи.
Масоните изобретяват и такива лъжливи псевдонаучни „истини“ като „теорията за еволюцията на Дарвин“ и „теорията на относителността на Айнщайн“, които в най-добрия случай са недоказани хипотези. Основната цел на тези хипотези е била - да отведе човечеството настрана от истинските знания за произхода на човечеството и етерната теория и възможността за създаване и развитие на екологични нискотарифни енергийни технологии. На това се дължи цялата тази измама и фалшифициране на истинската история, а паразитният и сатанински световен "елит" и неговите слуги остават "пастири" на човечеството, като внимателно го вкарват в руслото на "новия световен ред".
И разбира се, не е никак изгодно за тях да загубят супер-печалбите, поради високите цени на енергийните ресурси от "традиционната" въглеводородна енергетика. Но алчността на паразитите е насочена не само към икономическото поробване на човечеството, но и към целенасоченото намаляване на неговия брой и унищожаването на биосферата на планетата. Всички тези процеси продължават от десетилетия и само сляп човек не може да ги види.
Не е случайно, че още през 1946 г., в едно от произведенията си, брилянтният австрийски инженер и изобретател В. Шаубергер пише: "Съвременната наука се основава на знанията на прекалено ниско равнище. Деградирали гори, опустошени ливади и ниви, замърсени води и човешки души и вредни отрасли на промишлеността - предупредителни признаци за глобална катастрофа.
Чрез фалшиви идеи за мирозданието и грешни пътища на развитие науката съзнателно или несъзнателно ще спре образуването на висококачествена материя, като извърши гигантска грешка, най-страшното престъпление - престъпление срещу одухотворената възвишена сила на растежа. Това прави невъзможно превръщането на материята в етероматерия (етерна материя) и енергийни структури и организми; точно това е, което Христос посочи в своето учение, което разтърси света. Трансформацията е възможна само ако точно проектирана и създадена от определени сплави „чаша“ или структура с форма на чаша се движи по същия път, по който свещениците обикалят около олтара от около две хиляди години. Въпреки че самите те, може би, дори не разбират истинския смисъл и смисъла на обръщането на измеренията, както и кръстовидните движения.
Думите не са достатъчни, за да критикуват строго онези чужди на природата учени, които са направили с нищо неподозиращите прости човешки същества това, което е създало тяхното безразличие или желанието им да управляват. Остава едно: да посочим точно перспективите, които ни заплашват в бъдеще, а именно биологичните последици от нарушаване на естествения воден баланс чрез дейности, които са абсолютно враждебни на природата. В резултат на това всички онези неща, които вярно и предано ни придружават от люлката до гроба, и това, което е необходимо за тяхното възникване и първоначалното им движение, ще последват пътя на унищожението.
Следователно кръвта на Земята сега се разглежда само като химически инертно вещество и едно от транспортните средства. Плитките умове все още не осъзнават каква колосална енергия се съдържа в най-малката капка вода и че те могат да бъдат вързани или освободени в зависимост от това какъв тип движение е работило с тях. Изглежда утопично, че разходите за производство на енергия, топлина, студ и светлина могат да бъдат намалени с 90%, използвайки ур-силите, уловени във вода и въздух (дъхът на Господ). А формативното синтезиращо течение, засягащо производителността, в същото време може да бъде качествено подобрено и увеличено с 30% годишно.
Днес управлението на горите, водите, земята и енергийните ресурси и всички клонове на съвременната наука - във всеки клон на знанието - е трагична грешка, ужасните последици от която ще станат ясни, когато техните безполезни истини бъдат погълнати и дъвкани от практическия опит на поколенията; когато хората видят и разберат в какво точно е превърнала технологията въздуха и водата, използвайки ги по неестествен начин. Чрез тези абсурдни форми на движение се получава точно тази температурна форма, която провокира развитието на вреден кавитационен поток. Подобен поток мъдрата природа използва не за да създава, а да унищожава всичко, което трябва да се премахне от еволюционния път, което по някаква причина не е подходящо за по-нататъшен растеж и развитие.
А просто неизчерпаемият източник на сила, който природата използва за възраждане и сътворение, бива убит от съвременната наука! И тези разрушителни принципи продължават да се преподават във всяко училище, във всеки университет и скоро човечеството ще се забие в смъртоносна задънена улица. Безспорните закони и догми са измислени, а не са открити в природата, където няма нищо статично и неоспоримо, всичко тече, всичко се променя, всичко е относително".
Обаче това, което В. Шаубергер счита за „трагична грешка“ на официалната наука, всъщност е целенасочената дейност на паразитна сатанинска сила, стремяща се към световно господство над цялото човечество, към пълен контрол над всички ресурси на планетата. Това много добре обяснява трагичната съдба на много талантливи изобретатели и блестящи учени, чиито изобретения и открития противоречат на границите на „позволеното знание“, установено за човечеството.
А фактът, че наложените ни традиционни технологии за въглеводородна енергия убиват не само целия живот на нашата планета, включително самото човечество, но и самата творческа сила на природата, която В. Шаубергер нарече „Божият дъх“, ни позволява да заключим: кои са силите, управляващи в момента от човечеството, включително официалната наука, и какви адски същества контролират съзнанието на „върха“ на световния „елит“ и неговите верни слуги.


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.