понеделник, 21 декември 2020 г.

С. Сал: Сатанизмът е религията на „новия световен ред“!

 След публикуването на книгата на Дж. Колман „Комитет 300“, мнозина вече знаят, че идващата икуменистка глобална религия на „новия световен ред“ е сатанизмът. Доста често тази тема засяга и в речите си кандидатът по физико-математически науки, професор С. Сал. Ето например това, което той каза за това в една от речите си по "Славянско радио":
"Бесоподобен човек - това обикновено е отделна тема за разговор. Как са се появили бесоподобните хора, е много важно, защото точно те са тези, които сега управляват света. И така, те са родени в контакт с адския свят. А какво е "адският свят"- това е светът на бесовете, светът на демоните. За съжаление, абсолютното мнозинство от хората мислят във връзка с атеистичната пропаганда, че този свят не съществува. Но всъщност той съществува ...
Процесът на адската намеса чрез сукуби и инкуби продължава от векове и е довел до формирането, поне в Европа, на нова класа от хора, които аз наричам „хомо-сатаникус“, т.е. „сатанински човек“. Това е демоничният или адски свят ...
В адския свят също има йерархия на демоничните сили и тя е описана в средновековните гримуари. Низши демони, те наистина приличат на дяволи. Очевидно това са душите на такива изродени хора, попаднали в ада. Но най-висшият демоничен свят вече са гущерите, драконите, които, очевидно, в ада имат власт над обикновените демони. Но йерархията там е сложна и противоречива, но човек трябва да разбере, че всичко това е реалност.
Как протича етногенезата на „сатанинския човек“ - Хомо-сатаникус? Този процес се е състоял на територията на съвременен Китай и Индия, но най-вече този процес е засегнал Близкия изток. Защо? Тъй като в Близкия изток този процес на побесняване беше поставен на конвейер. Правели са изхвърляне на греха пред идолите на Ваал, Молох и пр. В същото време се извършват човешки жертвоприношения, демони се стичат към тях и като следствие зачеването става с участието на тези демони. Тези явления в Близкия изток, особено във Финикия, се появяват масово. След това тези масови жертвоприношения с масов изхвърлен грях се разпространили в Египет, след това в Испания, след това във Франция, Холандия и т.н. Същият процес през Хазария и Поволжието се състоял и на територията на Русия.
Така е протекла етногенезата на хората, които са започнали да се наричат ​​евреи. Трудно е да се каже доколко това е засегнало цялото еврейско население, но според изследванията на Дейвид Айк процентът на сатанините сред бялото население е доста малък. Той вярва, че сред тях сатанинският човек съставлява около 5% от населението. Е, сред еврейското население този процент е няколко пъти по-висок.
Характерните черти на този демоничен човек са мания за ритуали, патологична жестокост, вулгарност и хомосексуалност. На основата на такива хора започват да се създават тайни общества. И тези тайни общества вече разработваха теорията за световното завоевание. Ето как се случи всичко. И най-интересното е, че такова масивно зачатие с участието на демони доведе до факта, че различните народи имат сходни черти в генетичния си произход. Сефардите и Ашкеназите, въпреки факта, че генетично са напълно различни хора, имат подобен външен вид. Тези характеристики са точно свързани с намесата на демонични сили. А добре известният кабалист Михаил Лайтман казва, че като цяло евреите „слязоха от друго измерение“. И ако демоничният свят се счита за „другото измерение“, тогава думите на Лайтман имат някаква сила.
А що се отнася до висшия елит, не само еврейското общество,  но също така американски и европейски - там хора от тайни общества бяха издигнати на власт, т.е. по своята същност те отново са хомо-сатаникус, хомосексуалисти. Именно те завладяха света. Така се появи европейският елит. Сега спорим защо европейците са толкова различни от нашия източен славянски човек, точно затова: поради намесата на демоничните сили. Освен това работеха различни тайни общества, а хомосексуалността е почти задължителен феномен за тях, той вече е станал част от ритуала им. Чрез хомосексуален контакт те влизат в контакт с демони, с адския свят.
Тези елити изпълняват демоничната програма или програмата на най-висшите демони - "програмата на Луцифер". Тя беше продиктувана на тези обладани от демони хора ... Тя е изложена в „програмата“ на Джон Дий, тя е програма за изграждане на „нов световен ред“. И водещата роля в този проект трябва да играе Британската империя. Ето защо Англия е центърът на глобализацията.
После се включиха и баварските илюминати, произлезли от йезуитите. А йезуитите също са хомосексуална секта във Ватикана. Баварските илюминати започнаха да разработват свои собствени програми: Планът на банкерите, Новият завет на Сатана. Също така трябва да помните за такъв план, който е бил продиктуван от адски същности на известния сатанист Л. Енсоф. Книгата му се взема предвид от сатанистите при изграждането на „нов световен ред“. Една от основните книги е книгата на А. Пайк „Морал и догма“, както и неговите статии и речи. В крайна сметка, на Пайк беше продиктуван план за три световни войни и революция в Русия. И всичко, което се случва сега, е резултат от маниакалното изпълнение на тези програми от тези представители на Хомо-сатаникус, завзели властта в света ...
Когато казват, че англосаксонците или тероризмът са враг на човечеството, това не е вярно. Има един основен враг на човечеството - това е сатанизмът. Основната задача на сатанизма е да превърне богоподобния човек първо в звяр, а след това в демон. И както знаете, единствената религия, която искат да оставят след себе си чрез екуменическите програми - това е сатанизмът. Т.е., сатанизмът е религията на "новия световен ред" ...
Съвременният Ватикан напълно премина на страната на сатанизма. Що се отнася до последните двама папи - Бенедикт XVI и Франциск, можете да гледате, да речем, филма на Галина Царева „Октопод“ - той разказва подробно въз основа на документални доказателства, че тези двама папи, заедно с висшето масонство, участват в сатанински ритуали с убийството на деца, с пиене човешка кръв и дори с прояви на канибализъм. Висшето масонство е ангажирано с това, английското кралско семейство е ангажирано с това и върхушката на Ватикана е ангажирана с това. Това се случва действително и подобно явление стана широко разпространено през последните десетилетия. Дейвил Айк ​​изчислява, че само в Америка над 100 хиляди деца изчезват годишно и десетки хиляди от тях попадат при такива фанатици. Същото се случва и в Европа, а същото, макар и в много по-малък мащаб, се случва и в Русия. И най-лошото е, че всички тези престъпления остават ненаказани ... "
Сега разбирате ли чии заповеди изпълнява законодателството за непълнолетни и за обслужването на чии нужди е организирано осиновяването на деца на Запад? В най-добрия случай те ще станат жертви на извратени педофили, с които „цивилизованият“ западен свят е пълен. А в най-лошия случай те ще бъдат използвани за ритуали на сатанински жертвоприношения.
Всичко това ни позволява да имаме представа за сатанинския „нов световен ред“, който световният „елит“ и неговите слуги ни подготвят. Следователно, не бива да се учудваме от реакцията на всички тези паразити към Русия, където много от плановете им започнаха да „буксуват“, а и процентът на хомо-сатаникус у нас не е толкова висок, колкото у „цивилизования“ Запад. Трябва ли след това да обяснявам, че патологичната русофобия на света и западните „елити“, както и техните деградирали слуги, е характерен признак на обсебеност от адския свят?
Ето защо сега се случва един доста странен процес, който в Библията се нарича времето на „отделяне на зърната от плявата“. И характерната черта на този процес е фактът, че корумпирани деграданти и нехора масово напускат Русия, но вместо тях от Запада и други части на планетата идват онези, които не приемат „ценностите“ на паразитния и сатанински „нов световен ред“ и които Висшите сили ще запазят за изграждането на нов хармоничен свят.


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.