понеделник, 28 декември 2020 г.

Г. Тимнетагин: как да излезете от Матрицата?

 В нашия свят има доста „странности“, създадени от системата, поробила човечеството. От детството ни се налага изкривен поглед към реалността, истинската ни история и реални знания са внимателно скрити от нас и всичко това, за да ни превърнат в безсмозъчно „стадо“, което лесно ще бъде контролирано от паразитите и техните слуги от върха на сатанинската пирамида на властта.
В същото време самата тази пирамида е проектирана по такъв начин, че дори да бъде унищожена една от отделните й връзки, на нейно място се образуват нови, като глави, растящи отново от митична хидра или епична змия. Ето защо е безполезно да се борим срещу отделни паразити - системата със сигурност ще изпрати други на тяхно място. И като правило дори по-лоши. Това означава, че е необходимо да се унищожи самата пирамида, която почива на хищно-паразитните античовешки „ценности“, в които повечето хора са били карани да вярват като в „естествени“. И ако човечеството може да отхвърли сатанинските „ценности“ и наложените му догми, тогава силата на паразитите над хората ще рухне като изгнило дърво.
И така, как можете да излезете от тази "Матрица"? Ето например това, за което пише руският изследовател на шаманизма и културата на народите от североизтока на Сибир Г. Тимнетагин в невероятната си книга "Пазител на Севера": "Приятелю! Замислял ли си се някога какво е държава? Просто не е нужно да цитираш, като пример, цитати от Уикипедия. Нека просто го кажем просто и разбираемо: държавата е просто определена група хора, които принуждават всички останали да им се подчиняват поради заплаха от насилие. Всъщност всяко държавно образувание е просто организирана група (банда), самоволно присвоила си монопола върху насилието в очертана територия.
Из-Торията ни учи за това. Погледнете назад: всякакви държавни институции (поставете всяко име тук - данъчна инспекция, полиция, ФСБ, религиозна деноминация, органи за настойничество и др.) са необходими само за контрол, потискане и ограбване на хората. Всяка така наречена власт е задължително измамна, лицемерна и несправедлива. И без значение как се нарича - социално ориентирана, тоталитарна, монархична ...
Греша ли? Изключете телевизора, хвърлете вестника в кошчето, затворете прозореца на сайта за новини на вашия компютър. Изчистете съзнанието си от наложените модели - и ще видите с очите си, че няма държавен (римски) закон, няма държавен ред и няма справедливост, както няма безпристрастни съдии и съдилища, както и правоприлагащи органи. Това са само арогантни атрибути на властта, които са необходими на тази много по-висша група от хора, за да прикрият Истината. Същата, която се състои в това, че отделна държава и целият световен ред се основава на контрола над ума и борбата с несъгласието.
Чувствате ли се, че имате избор? Добре, разбира се! Погледнете внимателно какво ви предлагат институциите на властта! С безпристрастен поглед ще видите, че ви се предлагат само варианти за гадене с различна степен на свежест. И всички те са безполезни. Каквото и да изберете, какъвто и път да стъпите, винаги ще бъдете в тесните рамки на правната, данъчната или религиозната система на вашата държава. И вашата държава ще защити тези системи с помощта на своя монопол върху насилието и страха.
Дълго време нищо друго, освен смях не предизвикват глаголстванията на привържениците на институцията на съвременната демокрация, която може да се нарече гениален фалшификат на нашето време. Те викат в навечерието на следващите избори: "Гласувайте, иначе ще загубите!" Човече, кажи ми честно: наистина ли е важно за теб коя политическа партия по-успешно ще забърка бъркотията в мозъка ти? Илюзията за свобода на избора в днешното зло време е най-мощният потисник, тъй като глупаците са роби, които мислят, че са свободни. Не си правите илюзии: все още ви държат на каишка. Освен това помислете върху факта, че като пуснете бюлетина в урната (каква дума!), вие се отказвате от основното си право на свободно изразяване на волята си за самата тайнствена „супа от леща“, за която е писано още в библейското предание.
Преди много години попаднах на книга на Густав Льо Бон „Психологията на нациите и масите“. Именно този умен французин обобщи философската основа за концепцията за най-ефективната тактика, наречена „Разделяй и владей“. Не е изненадващо, че именно този принцип някога беше възприет от окупаторите на нашата страна, които от своя страна го възприеха от окупаторите на Планетата. Илюзията за разделеност наистина е работила през цялото време и се е доказала много добре в съвремието.
Отново гледаш със съмнение в очите ми и казваш, че хвърлям сянка върху оградата? Нека помисля за това. Защо буквално сте програмирани да вярвате, че вие ​​като индивид постоянно се състезавате с тези, които са срещу вас? Дори не вярвате на съседите и роднините си!
Искате ли да преминете отвъд Матрицата? Много е лесно да се направи! Спрете да приемате и още повече да купувате това, което ви е силно наложено. Невероятно трудно е, особено в началото, докато не можете напълно да се освободите от зависимостта „пазаруване“. Като добър съвет не забравяйте: винаги изгодно ви продават само това, което е подходящо за служителите на Матрицата, в този случай - идеята за „законност“ и „разумност“. Но те никога няма да могат да ви продадат това, от което наистина се нуждаете! Казват ли ви, че спазването на буквата на закона е вашето морално задължение? Как е? Защо тогава сте заобиколени от корупция и политически скандали, а съдилищата са на страната на богатите? Помислете в свободното си време, че справедливостта и законът далеч не са равнозначни величини. И какво, ако поставим тези две понятия на кантар, тогава за нормален и почтен човек справедливостта винаги ще бъде над закона.
И тогава изведнъж осъзнавате главното: социалният ред на държавата, в която живеете, е илюзия, която съществува само защото вие като законопослушен гражданин сте послушни и сте съгласни с определен набор от правила, наложени ви отвън. Разбира се, ако разбирате това".
Но паразитите вече са успели да „обучат“ хората от западната цивилизация, купувайки ги с материален комфорт и замествайки у тях концепцията за справедливост с концепцията за спазване на закона. Ето защо там процъфтява култът към доносничеството, който паразитите се опитват да въведат и в нашата държава. Но генетиката на преките потомци на Arctida-Oriana (Hyperborea) е малко по-различна от тази на Erbins и поради това паразитните стойности у нас се вкореняват по-зле. И освен това вечната „мистерия на руската душа“ е свързана с повишено чувство за справедливост. Ето защо, ако законите са несправедливи, тогава тяхната строгост се компенсира от ненужно прилагане.
Виждайки несправедливостта на законите, руснакът със сигурност ще търси различни вратички, за да ги заобиколи и да си възвърне онова, което паразитите са му отнели. А един западен човек ще изпълнява глупаво каквито и да било закони като обучен законопослушен „добитък“, който напълно е прехвърлил съдбата си на „пастирите“ на паразитната сатанинска система и вече доброволно се лута в „щанда“, приготвен за него от така наречения „нов световен ред“. Не случайно самият „римски закон“ и паразитната структура на държавността дойдоха при нас от Запад и бяха наложени от ватиканските слуги, Романови, които дойдоха на власт с помощта на йезуитите.
И сега ние, точно както хората от западната цивилизация, сме вътре в Матрицата и под управлението на тази система, системата на тъмнината. В същото време, наблюдавайки деградацията на западните народи, няма нужда да се заблуждаваме, че уж редът няма да стигне до нас. Ние също ще бъдем забити в същия "щанд", макар и малко по-късно, ако продължим да поддържаме системата и да приемаме нейните "правила на играта". Затова е време „спящите“ да се „събудят“, ако не са доволни от съдбата на доброволния добитък на паразитите.


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.