сряда, 9 декември 2020 г.

Н. Бегич: от какво се страхуват управляващите елити?

Тези, които не споделят прасешкия ентусиазъм за продължаващата роботизация, дигитализация и виртуализация на нашия живот, отлично разбират, че основната задача на глобалния „елит“ не е желанието да направим живота си по-добър и по-удобен, а придобиването на тотален контрол над нашето съзнание и поведение. Но от друга страна, бързането на слугите на паразитите в популяризирането на всички тези технологии говори за сериозната загриженост на „могъщите на този свят“. И така, от какво се страхуват? Защо толкова усърдно намаляват населението на Земята? Защо се опитват да контролират умовете ни?
Отговорът на тези въпроси дава американският изследовател и писател Ник Бегич: „Ако успеем да открием как да влияем по електронен път на йоносферата, бихме могли да накараме сигнала да се върне на Земята и да повлияе на поведението на засегнатите от този сигнал. Когато си помислих, че HAARP е устройството, което може да направи това, тази тема привлече вниманието ми. Той използва това, което обикновено се нарича общ синхронизиран отговор или FFR, с други думи, това се случва, когато човешкият мозък е свързан с външен сигнал и започва да го отразява, следва го, променяйки по съществен начин химичния състав на мозъка.
Този сигнал може например да коригира или промени емоционално състояние, да премине от летаргично и пасивно състояние в напълно противоположно активно и възбудено състояние, точно като включване и изключване на светлината. От друга страна, те също имат способността да правят това целенасочено и мащабно чрез HAARP, както и да използват всякакви електромагнитни проводници като телевизия, радио, интернет, електрическа мрежа. Всеки от тях може да бъде настроен така, че да се свърже с човешкото тяло и да предизвика физиологичен отговор на тези външни сигнали.
Можем да разберем това по-добре, ако си представим, че сме радиоприемник. Ако можем по някакъв начин да настроим това човешко „радио“, тогава по аналогия бихме могли да повлияем на каквито и да е физиологични процеси. И това вече не е от областта на теорията - това е научен факт. Нашата армия се развива в тази посока, преследвайки двойна цел за това: да има сигурна и гарантирана комуникация със собствените си войски, както и да деактивира или унищожи вражеските войски, анулирайки оператора (с други думи, самия човек). Ако операторът бъде ударен, войната буквално ще приключи.
Но това не се прилага само във военния сектор и това, което ме притеснява дълбоко, е идеята да се използва в цивилния сектор, защото правителството няма да ограничава действията си в тази посока. В човешката история изкушението да се използват тези технологии е изключително голямо и вече повече от 50 години се оказват различни влияния върху хората. Само в САЩ повече от половин милион души са станали жертви на експерименти с хора. Тези експерименти, започвайки с това, за което току-що говорихме, преминаха към съвсем различни технологии. Тези проекти продължават и единственият начин да бъдат тествани в реалния живот е чрез използването на неволни жертви.
Вярвам, че много от тези експерименти се провеждат извън Съединените щати. Това може да ни отведе по напълно грешен път. Използването на тези технологии, съчетано с огромна база данни, може да промени всички принципи, на които функционира нашият свят. И тези промени няма да са в полза на обикновените хора. Елитите се притесняват, защото тези технологии, които са предназначени да ни поробят, също крият възможността за нашето освобождение.
Експериментите за контрол на ума ни предоставят много ценна информация: всеки от нас в себе си има уникална способност. Всеки човек има същия потенциал, който се синтезира в технологиите за контрол на ума, а също така има способността да прави невероятни неща, използвайки процесите на нашия ум. И има много доказателства за всичко това в биохимичните лаборатории по целия свят. Ние сме повече, отколкото си мислим. И най-голямата заплаха за елитите е възможността един ден да се „събудим“.
Следователно алтернатива на паразитния и сатанински „нов световен ред“ наистина съществува и нейното прилагане зависи от нивото на „пробуждане“ на нашето съзнание. Неговите разкрити способности могат да неутрализират въздействието на всички тези антихуманни технологии на световната паразитна сатанинска система, да унищожат тези технологии и да лишат шепа хибридни нечовеци и цялата им порочна власт над съзнанието на хората. Ето защо те толкова се страхуват от нашето „пробуждане“, но не са в състояние да предотвратят неизбежното. Защото зад този процес стоят Висшите интелигентни сили на външния Космос, които ще помогнат на Земята да се очисти от всичко, което ни пречи да изградим хармонична реалност без паразити. За това трябва да формираме ясно намерение да „пробудим“ съзнанието и да изградим този нов свят, за да не бъдем сред „боклука и гнилото“, от които ще бъде „почистена“ нашата планета.


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.