сряда, 23 декември 2020 г.

"Живи батерии" за електроцентрали

 В легендите за индианците хопи се казва, че хората от предишната цивилизация, тази, която е била унищожена от Потопа, са изграждали летящи машини, които са били наричани "патуввота". Особеността на тези устройства била, че те използвали жизнената сила на хората за полети. В същото време тези устройства имали формата на "щитове", в които ясно се познава вече добре познатата класическа "летяща чиния".
Но ако такива технологии са съществували в далечната древност, това означава, че те може да съществуват и сега. Между другото, това много добре обяснява факта, че доста често НЛО могат да се видят над претъпкани места: на спортни състезания, концерти, демонстрации и митинги, по време на масови празници и религиозни ритуали. Защо да не са идеални места за „презареждане“ на съвременни устройства на някаква техногенна паразитна цивилизация?
Освен това външният вид както на древните амфитеатри и храмове, така и на модерните стадиони, концертни зали, кина и театри, както и други подобни структури за масово събиране на хора, много прилича на идеална „чаша“ за събиране на тази жизненоважна енергия. В същото време остава въпросът: не е ли целенасочено официалните светски власти и религиозни лидери да организират различни масови празнични и спортни събития като първенства и олимпиади, а политиците събират масови митинги и демонстрации, за да могат господарите им да зареждат своите НЛО, като използват енергията на "живите батерии"? И това се случва от много векове.
И ако не сте доволни от ролята на нечия „жива батерия“, тогава помислете внимателно, преди да продължите да посещавате всички тези масови събития, като мишки, бързащи да си хапнат сирене в капан за мишки. Но. както знаете, за това „безплатно сирене“ ще трябва да платите с жизнената си енергия. И колкото повече емоции изхвърлят „батериите“, толкова повече енергия ще получат „колекционерите“. По този начин, когато „конструкциите-чаши“ за събиране на жизненоважна енергия се напълнят с хора, те се превръщат в своеобразна „електроцентрала“ за хранене на НЛО.
Разбира се, само лидерите на много високо ниво и съвестните слуги на паразитите знаят за истинската причина за всички тези масови събития за събиране на жизнена енергия, тъй като самите "батерии" не трябва да знаят за истинската си роля в паразитната система. „Батериите“ трябва само глупаво да изискват „хляб и зрелища“, в пълно съответствие с потребителската програма, заложена в мозъка им в хода на обучението и образованието. Е, а слугите на паразитите, със сигурност от всичко това имат някои "бонуси" от своите господари, в противен случай не биха се опитали толкова много да устройват различни "тържества" и "събирания" за нас.
Разбира се, „фабриките за тролове“, специално наети от паразитите, играещи ролята на псевдоскептици, ще започнат да крещят в унисон, че цялата тази хипотеза не е нищо повече от глупости. Те са създадени с цел да изработят своите „бонуси“, защитавайки интересите на господарите. И призовавам истинските скептици просто да заснемат с фото и видео оборудване небето над местата на различни масови събития в инфрачервения и ултравиолетовия диапазон, тъй като „колекционерите“ в никакъв случай не желаят да рекламират отново дейността си и само понякога поради технически „откази“ устройствата им стават видими с просто око.


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.