събота, 19 декември 2020 г.

Г. Сидоров за икономическото поробване на човечеството

 В момента повечето страни по света вече са заловени от слугите на глобалистите и погълнати от създадената от т.нар.  "световно правителство" световна финансова система на лихвения процент. И следващият етап от това поробване е поробването и разпадането на националните държави, завземането на природните им ресурси и превръщането на населението в безсилни чипирани роби на „новия световен ред“.
Има книга на бившия американски разузнавач Джон Перкинс "Изповеди на икономическия убиец", в която той разказва подробно за тайните операции на ЦРУ, които глобализаторите, заедно с други британо-американски разузнавателни служби, активно използват за поробване на народите на Земята, разпадане и ограбване на национални държави, много от които вече са загубили истинския си суверенитет.
Същият процес е описал в книгата си "Наследството на Белите богове" руският пътешественик, биолог, антрополог Г. Сидоров. Ето как той описва диалога си по тази тема с представител на тази цивилизация:
- Всичко започва с това - започна Ярун нова лекция. - Че в страна, богата на природни ресурси, глобалистите, използвайки ЦРУ като бронирания си юмрук - САЩ, изпращат така наречените икономически убийци. Какво са те? Това са внушители, които са в състояние да убедят правителството в завладяната държава, че се нуждае от голям заем за бързото развитие на националната икономика. Процентът по правило се нарича нисък, така че изглежда няма опасност от неплащане. Ако правителството клъвне на такава стръв, те считат, че страната е завладяна. След вземането на заема завоевателите правят всичко възможно, за да не може държавата да го плати. Арсеналът от средства от този вид, мисля, че няма нужда да ти го обяснявам, важно е той да е на разположение. Оказва се, че тези държави, които са попаднали в капана, за да изплатят заема дават своите недра, земя и власт над родния си народ на разположение на собственика си. Тъй като всичко е така подредено, че колкото и да  се изплаща, дългът става все повече и повече.
- Но това е измама! - възмутих се аз.
- Точно така, държавна измама.
- Такива случаи са написани в приказки, където отвратителният лихвар заради лихва отнема от бедния човек и къщата, и съпругата му, и красивата дъщеря.
- Точно така, написано е. И какво? Проблемът е, че съвременните управляващи не четат приказки.
- А ако лидерът на страната откаже на икономически убийци, какво става тогава?
- Тогава тайните служби на САЩ и Великобритания ще организират преврат в неговата страна и може би дори революция.
- А какво, ако превратът не проработи?
- Тогава ще влязат в игра убийците на непокорните, на Запад ги наричат „чакали“.
- И ако не успеят, тогава какво?
- Последните имат огромен арсенал от възможности. Те разполагат с различни отрови. Има хиляди, от които да избират. Някога и царете Иван Василиевич и Александър III също бяха изпратени на отвъдния свят с отрова. Подкупени от убийци, хората около президента могат да го заразят с някаква фатална болест, например злокачествен тумор ...
- А ако нищо не се случи с убийството?
- Тогава американският флот ще се придвижи към бреговете на богатата и непокорна страна, после ще стовари войски, а държавата ще бъде завладяна. Завоевателите ще поставят там марионетно правителство, което ще изпълнява внимателно техните команди. Това е всичко. Но войната е крайна мярка. Тя е твърде скъпа. Обикновено „пчелната майка“ се справя без нея. Вземете например вашата Саудитска Арабия. Като суверенна държава тя съществува само на картата. Всъщност Арабия отдавна е завладяна, завладяна от глобализаторите без война, с изключение на Панама и цяла Латинска Америка ...
- А какво мислиш за Европа?
- Там е същата картина. Почти всички европейски държави се управляват от транснационалисти, включително Британската империя с нейните владения, една от които е САЩ. Просто европейците разполагат с лоши материални ресурси, така че не са особено ограбени. Позволено им е да живеят цивилизовано. Но тяхната икономика и политика не се контролират от тях, а от куп двуноги генетични хибриди, които образно наричаш „утробата на кралицата“ ... “
Тази стратегия и тактика на поробване на народи и държави ви позволява да гледате напълно различно на процесите, протичащи в света и на истинската същност на налагането на т.нар. „американска демокрация“, включително с помощта на финансиране на територията на други държави от корумпираната прозападна „пета колона“, обслужваща интересите на глобалистите, която, разбира се, не е никаква „опозиция“, а са предатели на собствените си народи и държави. Но всичко това се случва само поради факта, че измамените от слугите на паразитите народи все още не са разбрали кой точно е истинският източник на всичките им неприятности. Но те вече започнаха да се "събуждат".


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.