вторник, 15 декември 2020 г.

Как се унищожава човешката цивилизация?

 Вероятно вече много хора, които не са загубили способността да мислят самостоятелно и да анализират информация, осъзнават, че не само антинародните реформи, но и процесите на пряко унищожаване на човечеството не са национални, а глобални по своята същност. И те бяха изстреляни от сили, които нямат нищо общо със самото човечество, с цел завладяване на нашата планета. В същото време основната ударна сила на античовешкия проект за поробване и унищожаване на земляните е каста от хибридни нечовеци с човешки вид, специално отгледани в хода на генетични експерименти, които в крайна сметка се превърнаха в световния „елит“ - най-богатите банкови семейства и управляващите кралски династии на Земята, управляващи човечеството от името на своите нехуманоидни господари ...
А слугите на хибридните нечовеци от световния „елит“ са националните „елити“, които в рамките на световната паразитна сатанинска система се състоят предимно от деградирали нечовеци и дегенерати, за които основният „бог“ са парите и материалните ценности. Целият този "елит" почти изцяло (с редки изключения) е деградирал в сатанизъм, педофилия, хомосексуалност и други „ценности“ на т.нар. "нов световен ред".
Но каква цивилизация стои зад всички тези разрушителни процеси, стартирани от нейните емисари на нашата планета? И как го направи? В книгата на руския пътешественик, биолог, антрополог Г. Сидоров, има фрагмент, където представител на звездната цивилизация на нашите далечни предци - „белите богове“, които се споменават в легендите на много народи, му разказва за това. И ето какво той му каза за това:
"- Само примитивно неуредено общество е способно да унищожи собствения си дом. Ние не правим това. И вашите далечни предци, Хор, не са се занимавали с това мръсно дело ... Това е вашата пазарна цивилизация, способна на такова нещо. Тя ви беше наложена от тези, на които нашият общ приятел нежно нарича "опулените". Тяхната цивилизация, като нашата, използва неограничени етерни ресурси, обработка на метеорни отломки и прашни космически клъстери. Но вместо да помогне на човечеството да стигне до това ниво, тези демони внедриха на Земята техногенна, зависима от парите пазарна цивилизация. Защо бе направено това? За да се очисти от хората планетата, която им харесва толкова много ...
Ако човечеството е обвързано с ресурсите на своята планета и не познава други методи за тяхното получаване, то с времето то е обречено на смърт. Защото колкото и да е богата на газ, нефт, въглища, гори, метали и други ресурси планетата, рано или късно те ще бъдат изчерпани. Първо, изкопаемите въглеводороди ще изчезнат, а след това всички метали без изключение. В същото време горите ще бъдат унищожени. Последните, които изчезват, са полезните скали и почви - ресурсът, който храни целия живот на планетата. Дори водата ще изчезне: първо прясна, после морска ... Свойството на всяка пазарна цивилизация е винаги да избира най-евтиния начин. Етерната технология е скъпа. В допълнение, техногенните псевдоцивилизации винаги са били забранени. Това е волята на управляващите, в противен случай те ще загубят контрол над най-важния си ресурс - над хората.
- Но ако планетата загуби ресурсите, тогава нейното население ще измре.
- Точно така, ще измре. Точно това е необходимо на вашите, а сега и на нашите опоненти. Това е космическата технология за освобождаване на планетите от популациите им.
- Но ако планетата ще бъде гол мъртъв камък, кой ще има нужда от нея?
- Онази космическа цивилизация, която усвоява недрата на планетите. Малко са тези цивилизации, но те съществуват. И вашата Земя се управлява от такава цивилизация. Цялата тази структура е култът към пустинния бог Сет, обичайно е да го наричаме Амон - тъмно безсмъртно жречество, което, от една страна, чрез левитите управлява избраните, а, от друга, чрез илюминатите и масоните - християни, мюсюлмани и сатанисти, създадени от такава космическа цивилизация ... Каквато и планета да завладее тази цивилизация, навсякъде тя прилага една и съща технология. Ние сме я проучили до най-малките подробности.
Първо, някои от рептилоидите, използвайки знанията за генното инженерство, придобиват облика на жителите на планетата, която тяхната цивилизация е решила да завладее. Тогава цялата тази група преминава специално обучение. Обучението продължава повече от една година. Тези същества са добре подготвени. Следващият етап е въвеждането в обществото, което се завладява. Това става чрез заместване с двойници. Сега разбираш ли защо, без никаква причина, първожречеството на Атлантида полудя? Платон пише, че съзнанието на царете се е променило драстично: божественото е заменено от човешкото. С други думи, нехищни владетели изведнъж се превърнаха в хищници. Как може да се случи нещо подобно? Но въпросът е: защо е необходима такава подмяна? Да отприщи кървава братоубийствена касапница на планетата. Не забравяй, млади човече: който притежава знанията, той управлява света. Ето защо три световни войни прогърмяха една след друга на вашата планета през последните сто хиляди години. Първата е преди около петдесет хиляди години, втората, която вие познавате като Потопа, преди тринадесет хиляди години, и третата, която е описана в Махабхарата, преди повече от седем хиляди години. Мисля, че знаеш всичко това, но както се казва, повторението е майката на учението.
Усмихвайки се, кимнах на разказвача. И той продължи:
- След като цялата инфраструктура на цивилизацията е унищожена чрез технологията на разделяне, културата е убита и институтът за натрупване и съхранение на знания умре, започва следващият етап на завоевание. Каква е неговата същност? Контрол върху натрупването на знания. Както виждаш, нищо особено. За да се приложи на практика, жречеството бива заменено - това е всичко. То е заменено с помощта на гореописаната технология. Постепенно псевдожреците последователно херметизират древните знания. Като ги унищожават, потискат и превеждат в мистична форма, те отвеждат обществото от знанието за Създателя към вяра в него. Усещаш ли разликата в разбирането на Вселената, в общуването с нея? Защо да вярвам в теб, ако те познавам? Но псевдожреците си свършиха работата: първо, те създадоха езически култове, които откъснаха съзнанието на масите от комуникация със Създателя и го обвързаха с вярата в неговата сила. От този момент хората се запознаха с демоничния свят и Бог за тях стана не източник на сила и мъдрост, а защитник и спасител от незнайно какво. Човечеството е престанало да обича Твореца, то започнало да се страхува от него.
В допълнение, новоизпечени философи и учени, които произхождат главно от жреческото съсловие на преродените, са били инструктирани да стартират такъв процес на натрупване на знания на планетата, който автоматично ще доведе бъдещата цивилизация до техногенна форма на развитие. За да бъде увенчан с успех подобен проект, псевдожречеството изостави философския метод за натрупване на знания - и от дедуктивния, или методологическия. Тъй като и двата метода биха могли да подтикнат човечеството да навлезе в тънко-материалните структури на многоизмерността. След това - сбогом на мечтата за стартиране на цивилизация на планетата, която да изчерпи всичките си ресурси. Но това беше само началото.
Следващият етап от завладяването на любимата планета беше създаването на институцията на парите. Първоначално първите финанси бяха различни камъни и раковини, след това златото стана еквивалент на всяка стока на земята. По-късно е създадена финансова система. Оттук и староруската дума "зла то". Преди хиляди години вашите предци са разбирали каква роля ще играе този метал в размяната на стоки. Мисля, че разбираш защо собствениците започнаха да се нуждаят от хора с лихварска психика ...
За да се наложи глобално банково удушаване на човечеството с помощта на лихвите по заеми, което от своя страна автоматично ще включи техногенния процес в еволюционното развитие на обществото. Както можеш да видиш, няма нищо сложно. Всичко се вижда. Но само малцина разбират какво се случва. Основното нещо, което ти казах, е контролът върху натрупването и разпространението на знания и създаването на клан от лихвари. Първото не е включено в библейския проект. Процесът на контрол върху събирането на информация за заобикалящата действителност стартира много по-рано, отколкото се появи институцията на парите, но световната финансова структура е плод на библейски проект ...
Наясно сме, че знаеш много от това, което току-що ти казах. Но трябва да имаш представа за етапите на тази верига от действия, за да вникнеш в процеса на разчистване на собствениците на която и да е от планетите, които космическите хищници са харесали. Не забравяй, че всичко започва с разделението на обществото, живеещо на планетата. След това, след тежка борба, когато цивилизацията на планетата се превръща в руини, започва етап на смяна на лидерите от висшата класа. Следващият етап е разпространението на езически кървави култове. След това идва етап на запечатване на оцелелите знания, забраната както на философски, така и на методологически. Следващият етап на завоевание е въвеждането на универсален еквивалент в стоковата борса. Вероятно си чувал народната мъдрост, че парите се създават от Сатана.
След налагането на пари на обществото, за тях се създава специален изкуствен етнос, чиято генетика е обвързана с търговията и финансите. С течение на времето от този етнос пониква клан от банкери и заемодатели. Последните действат в три посоки. Първата посока: чрез кредитиране те хвърлят във финансов задух не само държавните структури на планетата, но и по-голямата част от нейното население. Втората посока е финансирането на всички масонски ложи, подкупите на индустриалци, висши държавни служители и техните хора във всички тайни служби по света без изключение. Третата посока е стартирането на техногенна цивилизация, зависима от финансовите потоци и пазара. Такава цивилизация, произвеждаща материални облаги, е основното оръжие за унищожаването на всяко общество. Основната й задача е да унищожи местообитанието на всички живи същества на планетата. Без него всеки живот ще свърши, включително животът на носителите на съзнание. Техногенната пазарна цивилизация е финалната права, където неин край е бездната. В момента вашата мила гостоприемна Земя е на тази линия".
Това е истинският фон на технократичното развитие, наложено на човечеството и планът за установяване на „нов световен ред“. Вече е добре известно, че съгласно този план хибридни нечовеци спонсорират намаляването на човешката популация до 500 милиона души, но това е само междинен етап. С установяването на „нов световен ред“ цялото човечество ще бъде унищожено, включително слугите на световния „елит“ и самия той, които вече няма да бъдат необходими на своите господари като „отпадъчен материал“, изпълнил своята мисия.
И паразитите, и техните слуги обаче пропуснаха едно нещо: факторът на свободната воля. И докато те с помощта на измама и хитрост примамват не-хора и деграданти в мрежата на „новия световен ред“, както и хората с неразвито съзнание, друга част от човечеството, която не е загубила способността да еволюира в съзнанието, бързо се „пробужда“ от „объркването“, наложено на тяхното съзнание от фалшивата система от знания и деградиращи „ценности“. И всички тези хора определят избора на своето бъдеще като по-хармонична и социално справедлива алтернатива на „новия световен ред“.
И тъй като процесът на това „пробуждане“ започва да се разраства като лавина, то никой не може да го спре. Следователно има големи шансове да се унищожи целия този паразитен и сатанински „нов световен ред“. Въпреки това, гущерчетата и техните слуги може да се опитат да го построят в някой друг свят, извън нашата планета. Нещо повече, сега тук има сила, която вече няма да им позволи да изгарят безнаказано градове и цели държави, използвайки технологии, които са по-напреднали от нашите. Както се е случвало в миналото на човешката цивилизация, или по-точно - стана причина за смъртта на цивилизацията от „златния век“.


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.