сряда, 16 декември 2020 г.

Сатанинската същност на "новия световен ред"

 Една от характерните черти на „новия световен ред“, наложен на човечеството от глобалистите, е сатанизмът - култът към кървавите човешки жертвоприношения, които всъщност са войни и въоръжени конфликти, много бедствия и катаклизми. Но освен масивните човешки жертвоприношения, организирани от слугите на тъмнината, има и ритуални жертвоприношения, които редовно, но все още тайно, се извършват от сатанисти-глобалисти в определени „места на силата“ на тъмния планетарен егрегор.
Вече говорих за езотеричната същност на честването на такъв сатанински празник като Хелоуин и защо на Запад това вече стана задължително. Също така вече засегнах темата за сатанизма на представители на световния и западния „елит“, базиран на книги, филми и речи на такива независими изследователи като Д. Айк, Дж. Колман, О. Четверикова, Г. Царева и С. Сал.
Но днес искам да ви запозная с информацията, която руският пътешественик, биолог, антрополог Г. Сидоров получи по тази тема от представители на цивилизацията на „белите богове“, които му обясниха защо глобалистите и техните слуги в повечето страни по света са създали и създават „правосъдие за непълнолетни“ и къде попадат по-голямата част от децата, отнети от родителите им заради фалшиви предлози от корумпираните слуги на паразитите.
 Ето как го описва Г. Сидоров под формата на диалог на страниците на книгата си „Наследството на белите богове“:


"- Но не може да ми излезе от главата правосъдието за непълнолетни. Разбрах, че то ще действа в интерес на пазара, който ще бъде изпълнен с живи деца и техните органи. И че всичко това се прави, за да се разруши институцията на семейството. Но не разбирам кой има нужда от живи деца, когато не се опитват да раждат свои?
- За какво говориш? - въздъхна Ярун, поглеждайки ме. - Питаш за какво са живите деца? Първо, те са необходими за хомосексуалните перверзници. Гореспоменатите възпитават тези деца. Хомосексуалисти - момчета, лесбийки - момичета. Какво е неразбираемо? Всъщност децата, взети от родителите им, се купуват за добри пари. Но това е половината от проблемите ...
- Леле, половината от проблемите! - бях хвърлен в треска. - Какъв е тогава проблемът?
- Проблемът е, когато педофилите купуват деца, приятелю. Те подлудяват децата с тормоза си. По-лошо е, ако педофилите са и садисти. Можеш ли да си представиш какво правят с беззащитните деца? Те ги режат парче по парче, изпържват децата в тигани и на шишчета, и набиват децата на колове. Всичко това се прави паралелно с изнасилването.
От думите на Ярун плувнах в студена пот.
- Наистина ли всичко, което ми казваш е истина?
- За съжаление, да - кимна Рад. - Нещо, което приятелят ми не ти каза. Очевидно той не иска да те довърши напълно. Това обаче не е всичко. Той не ти разказа за човешките жертвоприношения в егрегора на Сет Амон. За култа към Сатана, който смазваше западния елит отгоре надолу.
- Покланянето на Сатана? Чувал съм нещо за това, но честно казано, не за човешки жертвоприношения ...
- Трябва да се досещаш, че църквата на Бафомет е създадена на Земята по някаква причина. Това е в допълнение към пазара за деца, който беше организиран преди хиляда години от всякакви извратени психопати. Поклонението на дявола изискваше огромен брой невинни жертви за своите кървави ритуали. Ясно е, че нашите невинни са децата.
- Кой на Земята е създал този култ?
- Същият екип, който се занимава с глобализацията. Кой друг? Ако кажем, че произхожда от Ватикана, би било погрешно, защото е точно обратното. Култът към Сет Сатана роди Ватикана - така ще бъде по-правилно.
- Еха! Възможно ли е в продължение на две хиляди години папската курия да крие в дълбините си не само почитането на бога на порока, но и неговите чудовищни ​​обреди?
- Защо не? Знаеш ли какво е Ватикана? Това е тайна на тайните. На външен вид Ватиканът е много малък, площта му е малко повече от четиридесет хектара. Но под земята е огромен. Храмът на Сет отдавна търси място за своята резиденция. Свещениците не се интересували от надземната повърхност, а от древните подземия, построени от една от допотопните цивилизации. И намериха такова място близо до Рим. В продължение на няколко века жреците на Сет Амон са овладявали подземията. Отначало работата в тях вървеше с факли, в края на 19 век там беше монтирано електричество.
- Значи истинската същност на Ватикана не е поклонението на Христос, а на онези сили, които се разправиха с пророка? Винаги ми се струваше, че във Ватикана паралелно съжителстват две църкви: едната е древната тиванска, а другата е катедралата на Христос Спасител, независима от нея.
- Точно така е. Само Храмът на Христос не е нищо повече от прикритие. Създаден е за истински вярващи, за да изтеглят пари от тях и да ги управляват. Умните хора още през Средновековието се досещаха какво е Ватикана. Спомняш ли си Фридрих II Хоенщауфен, император на Свещената Римска империя? Той беше първият, който се опита да освободи света от дяволския храм. За това императорът сключил съюз с царя на Сибирска Русия. Но в битката със силите на тъмнината и двамата загинаха. И трябва да помниш и Ян Хус.
- Знам всичко това. Но, честно казано, винаги ми се струваше, че папата не се смята за земния послушник на Сатана в буквалния смисъл.
- В директния, приятелю, в най-директния. Вие не знаете това, но ние добре знаем, че в недрата на подземния Ватикан, в залите на храма, скрити от очите на обикновен човек, се провеждат чудовищни ​​кървави ритуали, придружени от сексуални оргии. Всяка година десетки невинни деца и млади момичета умират в ужасна агония в подземията под катедралата "Свети Петър". Те са разчленени живи, изгорени на слаб огън и кръвта им бива изпита. Целият този ужас е замесен в извратеното изнасилване.
- Разказваш нещо невероятно!
- Не те принуждавам да ми вярваш. Ако не искаш, не вярвай. Не говорим за изтезания, а за пазара на живи стоки. Децата и младите девици не се купуват само от Ватикана. Храмовете на Сет Сатана са разпръснати из цяла Европа и Америка, имаме ги и в Русия, дори в Китай.
- В Русия?! - не можех да повярвам на ушите си.
- Да, в Русия, защо си изненадан? В недрата на която и да е масонска ложа  е скрит храмът на Бафомет. В него, както във всяка сатанинска институция, се практикуват жертвоприношения и сексуални оргии. Или не вярваш в руските масони? Те изобщо не се различават от западните ... Сега в Русия масонските ложи растат като гъби.
- Кой членува в тях?
- Психично болни хора, приятелю. В момента според психиатрията не само на Запад, но и в Русия има до тридесет процента от хората с умствени увреждания. Някои от тях, които изглеждат малко или много нормални, се оказват в масонските ложи. Можеш ли да си представиш мащаба на детския пазар сега? Той е огромен. Като се има предвид, че чиновниците получават от петнадесет до двадесет и пет хиляди долара за всяко дете.
- Но не всички деца попадат при педофили, хомосексуалисти и сатанисти!
- Съгласен съм, не всички. Някои деца остават в домове за сираци и се озовават при приемни родители. Всичко това е вярно. Но според Интерпол тези деца са по-малко от половината. Останалите изчезват безследно. Не измислям нищо, всичко казано по-горе е тествано върху вашите руски деца. От 90-те години няколко десетки хиляди руски деца са отведени на Запад. Когато пет години по-късно Интерпол предприе проверка, се оказа, че шестдесет процента от децата са изчезнали. Не са открити и следи от тях. Мисля, че отговорих на въпроса ти".
За това е предназначено правосъдието за непълнолетни, което е една от структурите на глобалистите и представителите на обслужващите ги националните „елити“. Сега разбирате ли защо служителите на това „правосъдие“ така ревностно „защитават“ децата от собствените им родители? Абсолютно не ги интересува какво ще се случи с тези деца, най-важното е да получат за техните „дела“ от паразитните сатанински изчадия техните „тридесет сребърника“, дължими им за участие в глобалния бизнес за продажба на деца. И помислете добре за това, докато децата ви не са станали жертви на тези не-хора, имаме ли нужда от такива структури у нас, както и всички други структури на глобалистите-сатанисти, както и техния „нов световен ред“?


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.