неделя, 27 декември 2020 г.

Г. Сидоров: Целият екип от глобализатори е куп луди хора

Една от основните неприятности на човечеството е чисто материализираното съзнание, затворено върху култа към поклонението пред „златния телец“ и материалните удоволствия. Обаче човечеството не е получило цялото това „наследство“ само по себе си, тъй като системата от консуматорски „ценности“ заедно с идеологията на хищниците-унищожители са били изкуствено наложени върху него и именно от самата сила, която стои зад текущите процеси на глобализация. Тези процеси, на които сега сме свидетели със собствените си очи, трябва да завършат проекта за пълното поробване на човечеството, превръщайки го от общество от интелигентни индивиди в социални насекоми, напълно лишени от индивидуалност и контролирани от колективния разум на изкуствения интелект.
Преди няколко десетилетия руският пътешественик, биолог, антрополог Г. Сидоров получи интересна информация за този проект и неизбежния му финал от представители на звездната цивилизация на нашите далечни предци - „белите богове“. Ето как той описва диалога си с тях в книгата си „Наследството на Белите богове“:
"- Какво общо има тук материализмът?
- Това, че той убива високи духовни качества в съзнанието на човек и поражда ниски и отвратителни, като: завист, алчност, ревност, егоизъм и жажда за унищожение, - чух гласа на мъдреца.
- Материалистичното съзнание се стреми към себеизразяване под формата на натрупване на собственост. Честният труд не се натрупва много, ти го знаеш добре - продължи Ярун. - Какво мислиш, че се случва по-нататък?
- Не знам ... Има два пътя: единият - към властта, другият - пътят на търговията. И там, и там можете да придобиете материални ценности, без особено да се напрягате.
- И ти казваш, че не знаеш. Това е вярно! Пътят на властта, пътят на търговията, плюс пътят на лихварството. По някаква причина си забравил за него. Последните две се добавят към това, което наричате пазар. Пазарните свойства постепенно набират сила. Сега нека си припомним свещената същност на пазара. Тя ви позволява да натрупвате огромни суми пари в ръцете на малцина. Така ли е?
Аз кимнах.
- И тогава какво?
- Освен това по-голямата част от населението на света трябва да бъде изгонено в мегаполиси. Това ще лиши хората от възможността да се изхранват от земята. И тогава, с помощта на финансово изнудване, обществото в глобален мащаб трябва да бъде разбито ...
- И тогава какво?
- Тогава? Хората ще се превърнат в електронни биороботи. В действителност, в обществени живородни насекоми.
- И какво?
- Как какво? Homo sapiens sapiens, със загубата на психологическа воля като вид, просто ще изчезне.
- Точно така, значението на Закона за свободната воля е огромно. Но въпросът не е в чипираните маси, а в техните собственици, младежо. Вие, руснаците, имате такъв израз, че рибата винаги мирише от главата. И тук е същото. Само изродените могат да се сетят да създадат електронно общество, контролирано от един център на Земята. Нормалните хора никога не биха се сетили за това. Какво е заключението? Просто: дори сега, в наши дни, преди завършването на проекта за човекоядство, целият екип от глобализатори е куп луди хора.
Те мислят само за власт и за получаване на всякакви удоволствия. Простата истина не достига до илюминатите: ако човечеството спре да се развива, това нещастие ще ги удари преди всичко тях. Съвсем скоро всичките им „групички“ от излишък от възможности, безнаказаност и беззаконие просто ще полудеят. А между самите демони ще започне такава кавга, че цялата планета ще потрепери. Електронните армии ще се унищожават взаимно на всички континенти на Земята, дори в Антарктида. Психопатите, биейки се помежду си, ще унищожат напълно енергията, инфраструктурата и индустрията на болната си цивилизация, а самите те ще опънат краката си върху нейните руини. Част от чипираното човечество със сигурност ще оцелее - това е законът на природата. Но ще прилича на ято термити, загубили майката си. Къде може да отиде такова човечество? Само надолу в природата - няма никъде другаде. Както се казва, нуждата ще принуди, защото потенциалът за духовен растеж с помощта на чипизация ще бъде унищожен и безвъзвратно загубен".
По този начин глобализацията, извършена на Земята от хибридните нечовеци, неизбежно ще доведе до смъртта на по-голямата част от човечеството, а след това и на всички, които паразитират върху тялото му. Оцелелите остатъци от човечеството се превръщат в друг вид човекоподобни маймуни, както се случи по-рано с много предишни цивилизации, следващи същия път като нас сега. И именно масовото разбиване и трансформация на хората в контролирани киборги-биороботи е самата „точка на безвъзвратност“, когато бъдещето като интелигентен вид вече няма да съществува.
Искате ли всичко това? И ако не, тогава тези процеси трябва да бъдат спрени сега. Но най-важното е да се работи върху „пробуждането“ на собственото съзнание, защото след определено ниво паразитите губят своята неразделна власт над тези, които вместо пътя на биороботите, посочен от деградиралите трансхуманисти, са избрали пътя на боговете. Пътят на пробуждането на всички онези наши способности на създатели и магьосници, които ни бяха блокирани от паразитната сатанинска сила в лицето на така наречените господари - "световен „елит“. И именно те, а не 300-те най-богати банкови кланове и управляващи династии на Земята, обслужващи техните интереси, са истинското „световно правителство“, стоящи зад процесите на глобализация.
Разбира се, мнозина, въпреки всички предупреждения, ще следват сляпо „овчарите“ в „руслото“ на тоталния електронен концентрационен лагер, изготвен за тях. Все така на сляпо, тъй като те вече са станали роби и безплатни биологични приложения на различни електронни устройства като джаджи, „засадени“ върху тях. Но бъдещето ще бъде само за тези, които изберат съвсем различна алтернатива, използвайки правото на свобода на избор, дадено ни от Създателя, за нарушение на което неизменно следва възмездието на висшите космически сили.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.