вторник, 7 февруари 2023 г.

ОТВАРЯНЕ НА ПОРТАЛ КЪМ РОДНАТА ВСЕЛЕНА - 1

 Напълно съм наясно, че това е първият път, когато човечеството, от началото на своята история, е на път да излезе от земния затвор на сирианската извънземна сила AIF и съм наясно, че това е страшно за повечето хора - бих казал за всички хора, макар и може би повече степени за някои, отколкото за други. Всичко, което се занимава с неизвестното, ви плаши до известна степен.

 Същият страх измъчва повечето от нас, когато се опитваме да предизвикаме „извънтелесно преживяване“ (OBT), това е страхът от смъртта. Този страх е вграден в нашите 3D тела и затова всички го имаме до известна степен. Освен това голяма част от това, за което пиша, може да изглежда страшно за мнозина в началото, но след като този страх бъде преодолян, вътрешното спокойствие и мир заменят страха и ние преминаваме към по-високо състояние на съзнанието, по-близо до нашата реалност. Механизмите на страх, които са имплантирани в телата ни от Overlords и учени от извънземната сила AIF, стават все повече и повече дезактивирани и ДНК, спяща в нас, започва да свети, една нишка в даден момент. Въпреки че ДНК е основната конструкция във физическата вселена, тя все още е свързана с нашето съзнание, душа и дух.

Търсещите често се затрудняват да споделят какво са открили, ако информацията е „негативна“, защото се страхуват, че хората ще ги сметнат като „търговци на страх“. В миналото и аз си мислех така, докато не се погледнах отново и видях какво получавам от участието си в разпространението на така наречената негативна информация, а ползите бяха доста значителни. Щом аз можех да се възползвам от това, значи и другите могат, помислих си. Всички ние просто трябва да преминем през различни етапи на негативни емоции (включително гняв, страх, омраза, болка от загубата и т.н.), преди да стигнем до „другата страна“ и да спрем да реагираме на тези неща и да заменим нашата реактивност с вътрешния свят на какво ще се случи, с течение на времето, автоматично. Трябва да знаем както „отрицателните“, така и „положителните“ страни на нещата, в противен случай знаем само половината история. Ние също живеем в полярна конструкция, така че не можем да изключим една полярност в полза на друга.

Когато става въпрос за бягство от земния капан на смъртта на душите, енергийния затвор на „Владетелите“, ние не трябва да се страхуваме от смъртта; все пак вече сме „умирали“ хиляди пъти, така че за нас това не е нищо ново и страшно. Единственото ново е, че този път искаме да опитаме нещо извън тази негативна норма – Soul Prison Earth. Този път имаме възможност, каквато не сме имали никога преди, защото Сирианската енергийна мрежа, която заобикаля нашата планета, е повредена, в нея са се появили дупки, тя вече не работи на 100%. На първо място, това се случва, защото някои от нас, хората, които са издигнали съзнанието си до ниво, където те частично започват да вибрират отвъд ограничената честотна лента на Земята от трета плътност, която наричаме Третото измерение, се „събуждат ". По този начин сега има дупки в огромната решетка, които действат като портали, водещи директно от 3D честотния затвор на Земята към останалата част от Вселената. Сирианската мрежа сега прилича повече на "швейцарско сирене", отколкото на непокътнато електромагнитно платно. И така някои неща, събития и явления сега изглеждат по-ужасни от всякога на нашата планета,

Глобалният елит, който аз наричам „Контрольорите“ (хибриди на високи позиции, непознати за обикновените хора, и „Миньоните“ – хора, които са малко запознати с истинската програма и работят за Контрольорите и сирианските фини господари). Идва времето да разберем за това и разбира се Господарите го предотвратяват. Възниква логичен въпрос; Защо те не възстановят щетите, като просто елиминират „събудените“ хора, след което Решетката може отново да стане повече или по-малко непокътната? Има много причини за това и ето някои от тях:

Дори и да убият всичките милиони хора, които се събуждат, те ще убият само нашите тела - ние все още сме част от тяхната 3D холограма след смъртта на тялото и нашето ниво на съзнание остава, както и дупките в решетката. Господарите могат да изберат да унищожат комплекса душа/ум/светлина-тяло, както е обяснено в документите на Уес Пенре (WPP), но това би нарушило Закона за свободната воля, защото той е неразрушим и престъпниците могат да си навлекат сериозни проблеми.

Господарите вероятно не са очаквали, че дупките в Решетката ще бъдат видими за някой, който реши да избяга от този затвор, и ако някой случайно стигне до тази дупка, той няма да разбере какво да прави по-нататък. Съответно, безплътната душа все пак ще избяга обратно в капана на земната смърт и отново ще бъде превъплътена в биологично тяло. Можем да сравним това с птица, която е била в клетка през целия си живот и дори не е предполагала, че може да живее извън клетка. Следователно, ако отворим малката врата на клетката, птицата все пак ще реши да остане вътре. Но не съм единственият, който видя "пукнатини в стената на затвора" и така "котката вече е излязла от чувала", или птицата, може да се каже, от клетката. Сега просто трябва да използваме нашите „крила на душата” и да отлетим от този затвор на нещастни души, за да изпитаме истинското вселенско щастие и любов, а не техните земни заместители.

Днес Overlords работят усилено, за да доведат човечеството в Сингулярността и разбират, че пътищата им ще доведат до „разлив“. Те разбират, че някои от нас ще бъдат спасени във вселената и това е приемливо за тях, но много, които действително биха могли да избягат, ще получат „студени крака“, когато могат да избягат, и вместо това ще изберат това, с което са свикнали - следвайки след смъртта на тялото към „светлината“ в края на тунела за сирианските „Духовни водачи“ в душевния им капан и се връщат отново за прераждане, защото може да изглежда по-безопасно и по-познато на тези души.

Какво ще кажете за човешките слуги на AIF- „Overlords“?

Дали тези от тях, които знаят за дупките в Решетката, също ще излязат през тези дупки? Това е много малко вероятно, защото те се страхуват, че ще бъдат съдени за престъпленията си срещу човечеството от другата страна на Решетката, във Вселената, и че ще загубят силата и авторитета, които имат тук на Земята. Прави са и в двата аспекта. Също така, те няма да бъдат добре дошли в Империята Орион, освен като престъпници, които трябва да бъдат изправени пред съда...

Когато роднини и приятели умират, те обикновено ни липсват и може би ги натъжаваме. Чувстваме загубата и бихме искали да ги видим и да бъдем отново с тях. "Господарите" го знаят добре и играят с тези наши емоции, както отдавна го правят с Хомо сапиенс, за да ги примамят обратно в земния им затвор. Като ни сканират в момента на смъртта с „Жезъла на смъртта“, така наречените „Сиви“ (понякога ще бъдат маскирани, а понякога не) ще разберат кои са вашите близки. За да ви хване в капан, починалият/починалата може да види проекция на любим човек, който идва да поздрави и да вземе душата със себе си обратно в затвора на физическото тяло. Обикновено това е достатъчно, за да изкуши душата в подходящото астрално измерение. Понякога, ако любимият все още е от другата страна, тази душа може да е тази, която поздравява наскоро починалия. Въпреки това, за починалите е почти невъзможно да се направи разлика между холографската проекция на Сирианците и истинските души на близки. Както съм казвал много пъти преди; за хората е невъзможно да си представят колко напреднала е технологията на сирианските сили на AIF Overlords в сравнение с технологията на Земята в наше време.

Духовният водач може също да приеме формата на любим човек, стар приятел от скорошен живот или от живот преди това. Понякога има повече от едно духовно ръководство (обсъдих подробно Капана на смъртта в WPP [8]), така че няма да отнемам място тук, за да повторя тази информация, особено след като тази статия обсъжда как да избегнете капана, а не подробности за капана).

Уес Пенре

www.bibliotecapleyades.net

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.