петък, 14 януари 2022 г.

Дълбоката държава (поредица)

 Англия и още повече Елизабет Втора не управляват света и не управляват всички страни и народи, а са слуги като Путин и Русия. Те са сервитьори на банкета на по-могъщите фамилии, известни като pater principum et regum (бащи на крале и принцове), или правилно и по-точно Famiglie principesche romane.

Реалният свят зад кулисите на управлението : това са римските папски княжески фамилии = Famiglie principesche romane или просто Черна Аристокрация - черната аристокрация. Както се пише, те са суверенните понтифици, признати от монарсите на Европа за pater principum et regum (бащи на кралете и принцовете), те са и представители на първата и най-стара християнска монархия на Рим и Византия и през вековете са се сродявали помежду си и с всички кралски семейства на Европа. "Черната аристокрация" избира Лондон за своя нова банкова централа, когато съвсем съзнателно решава да използва английския език за колонизиране на познатия тогава свят. Те си наемат гоф-фактори или придворни евреи, фамилиите : Ротшилдови, Барух, Варбурги, Валенберги, Адури, Елкан, Голдсмит, Опенхаймер, Уолтън, Сасун и Драйфус, като маскировчици, щитове и касиерки, за да отклонят вниманието на тълпата и завистта към тяхното богатство и власт, те действат тайно. Техният девиз е "Парите обичат мълчанието, а властта се запазва по-лесно, когато е тайна".

Ръководители на фамилията на черните благородници :

От генеалогията им се вижда, че всички те са близки или далечни роднини, а браковете им много често са били съвместни през вековете, тъй като тези фамилии са затворени в себе си, за да поддържат властта и богатството в своя усъвършенстван през вековете кръг.

Дом Орсини

- Доменико Наполеоне Орсини

Дом Чиги

- Марио Чиги

Дом Колона

- Маркантонио Колона

Дом Медичи

- Отавиано де Медичи

Дом Гаетани

- Бонифачио Гаетани

Дом Памфили

- Джонатан Дория Памфили

Дом Есте

- Лоренц Есте

Дом Алдобрандини

- Джовани Алдобрандини

Дом Палавичини

- Мария Камила Палавичини

Дом Савоя

- Емануеле Филиберто ди Савоя

Дом Русполи

- Франческо Русполи

Дом Торлония

- Джовани Торлония

Дом Боргезе

- Сципион Боргезе

Дом Масимо

- Фабрицио Масимо

Дом Сакети

- Урбано Сакети

Дом Фарнезе

- принц Карло, херцог на Кастро

Дом Боромео

- Виталиано Боромео

Дом Барберини

- Урбано Барберини

Дом Фугер

- Хубертус Фугер-Бабенхаузен

Дом Джустиниани

- Джироламо де Маса

Дом Фоскари

- Лоренцо Медичи-Торначинци-Фоскари

Дом Одескалки

- Карло Одескалки

Дом Корсини

- Филипо Корсини

Дом Кресченци

- Доменико Кресченци

Дом Борха

- Франсиско де Борха Сото

Дом Брейкспир

- Филипо Масимо-Ланселотти II 

Дом Сфорца

- Асканио Сфорца


Малцина знаят, че настоящата кралица на черното благородничество на Ватикана или Черното благородничество принцеса Мария Камила Палавичини има по-голяма власт в света и много по-силно влияние от кралица Елизабет Втора. Палавичини управляват като князе в Генуа, Милано, Рим, Будапеща и Виена. Палавичини са международни корпоративни банкери с древен банков произход от Генуа, основатели и собственици на една от най-старите генуезки банки в света - Banco di San Giorgio ("Свети Георги"), банката, финансирала кралските семейства в Европа и експедициите на Христофор Колумб в Америка.

Хорацио Палавичино е финансист на британската корона във войната срещу Испания, а семейството му се слива с фамилията Кромуел, водачи на английската революция, като чрез няколко брака се създава вариант на името Палавичини. Хорацио Палавичино отговарял за разходите на английската кралица Елизабет, давал пари назаем на английската корона и алчно събирал една десета от тях в полза на папите. Джанкарло Палавичини преформатира СССР в РФ, а през 1988 г. оглавява Малтийските рицари като лейтенант на великия магистър на ордена Андрю Уилоуби Ниниан Берти.

Банковата фамилия Палавичини е базирана в Лондонското сити, контролира Английската банка и извършва глобални банкови операции чрез своите агенти - Малтийските рицари и Йезуитския орден. Палавичини контролира своята банка BNP Paribas с активи на стойност 2 трилиона евро. Семейство Палавичини управлява йезуитите, участва в международното банкиране, католическата църква и Малтийските рицари.

Глобалният банкер принц Джанкарло Палавичини от княжеската фамилия на черните благородници Палавичини, основатели на средновековната кралска банка Банката на Свети Георги - майката на всички централни банки в света и настоящата главна банка за всички централни банки в света, контролира 95% от световната икономика чрез Швейцарската банка за международни разплащания, Джанкарло Палавичини е специалист по икономически глобализъм и неотдавна беше главен съветник на съветското правителство от Запада по време на "перестройката" на Горбачов и член-академик на Академията на науките на СССР и на Руската академия на науките. В средата на 80-те години съветското правителство назначава Джанкарло Палавичини за първия западен консултант по въпросите на перестройката, а след това руското правителство и Елцин го назначават за член на Държавния комитет за руска икономическа реформа. В това си качество той се противопоставя на публикуването на антимонополния закон на Горбачов срещу олигарсите и това отслабва позицията на Горбачов срещу приватизацията от страна на отделни лица и групи олигарси, заинтересовани от  лесното придобиване на производството и ресурсите на СССР, а оттам и от влиянието на Джанкарло Палавичини върху последвалото политическо развитие, като Елцин се оказва по-малко склонен да съчетае свободния пазар и социалната отговорност и да се противопостави на приватизацията на промишлеността на СССР от тесен кръг лица (олигарси).

По същество и по логика Джанкарло Палавичини създаде руските олигарси и реформира държавната съветска икономика в руска олигархична икономика, тъй като за неговото царско семейство и цялата черна ватиканска аристокрация е много по-лесно да контролират богатството на РФ чрез своите олигархични гоф-фактори.

Семейство Палавичини контролира Руската централна банка чрез своята Базелска банка за международни разплащания - банката за всички централни банки в света, МВФ и Федералния резерв на САЩ.

Изненадващо сградата на Федералния резерв на САЩ в Ню Йорк има идентична фасада с тази на Палацо Медичи и Палацо Строци във Флоренция. Предверието на сградата на Федералния резерв на САЩ на входа е оградено от два гигантски железни фенера, точно копие на тези, които са украсявали предверието на Палацо Строци във Флоренция.

Кралете банкери и папската фамилия Медичи са тясно свързани с принцовете банкери Строци, финансисти на Ватикана, а бившата кралица на черното благородничество принцеса Елвина Палавичини Медичи дей Вачело е майка на настоящата кралица на черното благородничество Мария Камила Палавичини тук на видео = https://www. youtube. com/watch?v=e855YEKFxWI



Марио Драги, женен за Серена де Медичи, бе начело на централната банка на Европейския съюз, а принцът и посланик във Ватикана от Малтийския орден Антонио Занарди Ланди, женен за Сабина Корнаджия де Медичи, е бивш посланик на Италия в Русия, връчил Малтийския орден на губернатора на Московска област Сергей Шойгу в италианското посолство в Москва и точно четири месеца по-късно, от дата до дата, Шойгу става министър на отбраната на Русия, без никога да е служил в армията, защото Малтийският орден - това е най-висшият военен съвет в света и неговите рицари са елитът на планетата: монарси, аристократи, президенти и министри на отбраната и специалните служби. Това е много древен военен орден, чийто герб е червен щит, както и гербът на техните банкери Ротшилдови (Roth-червен; Schild-щит) и на легионите на Рим по времето на Цезарите.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.