понеделник, 3 януари 2022 г.

Кои са "черните благородници" и каква е тяхната роля в новия световен ред?

 "Черните благородници" са олигархичните фамилии във Венеция и Генуа, които през XII в. притежават привилегировани търговски права (монопол). Първият от трите кръстоносни похода от 1063 до 1123 г. утвърждава властта на венецианската черна аристокрация и засилва влиянието на богатата управляваща класа.


Аристокрацията на Черните благородници постига пълен контрол над Венеция през 1171 г. , когато назначаването на дожите е прехвърлено на така наречения Велик съвет, съставен от членове на търговската аристокрация (сред които и небезизвестната фамилия де'Медичи). Оттогава Венеция остава в техни ръце, но силата и влиянието на венецианската черна аристокрация се простират далеч отвъд нея и днес се усещат във всяко кътче на света. (Не забравяйте, че съвременната ни банкова система е създадена в Италия).


През 1204 г. олигархичните фамилии раздават феодални анклави на своите членове и от тази епоха се наблюдава голямо натрупване на власт и натиск, докато правителството се превръща в затворена корпорация (не знаем ли това отнякъде?) на водещата черна аристокрация. Всичко това може да бъде открито в работите на д-р Джон Колман, Black Nobility Unmasked Worldwide, 1985 г; Конспиративната йерархия: История на Комитета на 300-те, 1992 г. (The Conspiratorial Hierarchy: A History of the Committee of 300).


Черната аристокрация получава името си благодарение на мръсните си сделки, така че когато населението се разбунтува срещу монополите, лидерите на бунта бързо са арестувани и жестоко обесени. Черната аристокрация използва тайни убийства, изнудване, фалити на граждани или фирми, отвличания, изнасилвания и т. н. . . . откъдето идва и името им.


Кои са тези семейства днес?


Най-важните от тях са:


Бернадот, Швеция

Бурбон, Франция

Браганса, Португалия

Грималди, Монако

Гелф, Великобритания (най-важната)

Хабсбург, Австрия

Хановер, Германия (втора по важност)

Хохенцолерн, Германия

Караджорджевич, Югославия (бивша)

Лихтенщайн, Лихтенщайн

Насау, Люксембург

Oлденбург, Дания

Oранж, Нидерландия

Савоя, Италия

Ветин, Белгия

Вителсбах, Германия

Вюртемберг, Германия

Зогу, Албания

всички семейства, които ще намерите в родословното дърво на Уиндзор


Всички изброени фамилии са свързани с дома на Гелфите, една от първоначалните фамилии на черната аристокрация на Венеция, от която произхожда домът на Уиндзор и, съответно, настоящата кралица на Англия Елизабет II. Гелфите са толкова преплетени с германската аристокрация чрез дома на Хановер, че ще са необходими няколко страници, за да се споменат всички техни връзки. Всички (почти) европейски кралски домове произхождат от Хановерския дом и следователно от дома на Гелф - "черното благородничество".


Пример: крал Джордж I Хановерски произхожда от херцогство Люнебург, Северна Германия, което е управлявано от фамилията Гелф от XII век. Днес Гелфите (Уиндзорите) доминират на стоковия пазар и от години определят цената на златото (стока, която нито произвеждат, нито притежават). Домът на Уиндзор контролира и цената на медта, цинка, оловото и калая. Неслучайно основните стокови борси се намират в Лондон, Англия. Сред компаниите, притежавани от черни благороднически семейства, са "Бритиш петролиъм", "Опенхаймер", "Лонхо", "Филбро" и много други.


Друга черна благородническа фамилия е Гросвенър в Англия. В продължение на векове това семейство, подобно на повечето европейски семейства, е живяло с наеми на земя. Днес семейството притежава поне 300 акра земя в центъра на Лондон. Земята никога не се продава, а се отдава под наем за 39 години, което е арендата на земята от средата на века.


Площад Гросвенър, където се намира американското посолство, е собственост на семейство Гросвенър, както и площад Итън. Наемите на апартаментите на Eaton Square са от 25 000 до 75 000 паунда на месец (без да се включват разходите за комунални услуги). Това ще ви даде представа за огромното богатство, което черните благороднически семейства натрупват от арендата на земя, и защо семейства като Уиндзорите изобщо не са заинтересувани от индустриалния прогрес и излишното население, което той поддържа.


Това е основната причина, поради която тези "благородни" семейства стоят зад, ако не и зад всички, погрешни про-екологични движения по света, които в крайна сметка и тайно (разбира се) са насочени към ограничаване на нарастването на населението. Принц Филип и принц Чарлз са най-видимите символи на тези движения и двамата често са говорили с най-голямо безсърдечие за необходимостта светът да се освободи от нежеланите хора.


Черната аристокрация е основател на [съвременните] тайни общества, от които произлизат всички останали, свързани с Илюминатите - Комитетът на 300-те. Римски клуб, след това CFR, RIIA, Билдербергите, Кръглата маса. . . всички произхождат от Комитета на 300-те и следователно от семейства на европейски черни благородници.


В сътрудничество с европейската черна аристокрация са американски фамилии като Хариман и Макджордж Бънди. Хановер Хаус само изглежда немска, но всъщност е еврейска. Такава е и Хабсбург Хаус.


Така че германците всъщност не завземат британския трон . . . .



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.