сряда, 26 януари 2022 г.

Дълбоката държава (поредица)

 Тогава изниква въпрос: под какъв флаг Тръмп разтърси трафика на "Пицагейт" в Ню Йорк?

Тръмп ги разбиваше под фалшив флаг. Няма нищо реално в това, този фалшив флаг се разпространява от култа на QAnon, управляван от йезуита Стив Бенон - главният съветник на йезуита Тръмп (и двамата са отишли в йезуитските университети във Фордъм и Джортаун), Бенджамин Фулфорд работи за него и той разпространява този фейк в интернет чрез платени канали.

В началото на 2000 г. Фулфорд лично интервюира Дейвид Рокфелер. Фулфорд произхожда от заможно канадско еврейско семейство.

Тръмп не е вкарал никого в затвора, всички те си почиват във вилите си в Маями и Калифорния според новините. Наказват Епщайн показно, не че го убиват, а му правят лифтинг и му дават нов паспорт.

Там всички са една и съща педофилска банда, Тръмп и Клинтънови, между другото децата им все още са приятели и посещават партита заедно, неведнъж са били хващани от папараци.

Нюйоркските фракции на Петте фамилии в борбата за преразпределение на пазара на наркотици в САЩ искат мексиканска стена на границата със САЩ, която техният агент Доналд Тръмп иска да инсталира, за да прекъсне трафика на наркотици на чикагската мафия и мексиканската мафия, чиито агенти са Обама и Клинтънови - и това е истинската причина Тръмп да иска да построи стена на границата с Мексико и да прекъсне с нея техния мексикански трафик на наркотици, тъй като те се конкурират на целия пазар на дрога в САЩ.

Ето защо между Тръмп и Клинтънови има политическа конфронтация.

Екс-президентът на САЩ, собственик на множество казина и хазартен магнат Доналд Тръмп е буквално "заобиколен" от съветниците си Келиан Конуей и Нанси Пелоси от мафиотските фамилии Гамбино и Дженовезе от Чикагската мафия, които ръководеха кампанията му за президентските избори през 2016-2017 г. и го доведоха до президентския пост.

https://www.findagrave.com/memorial/172795675/antoinette-dinatale

https://www.findagrave.com/memorial/197056700/james-dinatale 

https://mavenroundtable.io/theintellectualist/news/kellyanne-conway-s-grandfather-was-a-feared-associate-of-the-italian-mob-eqNGsX03mUKP3i_Cd5EqTg/?utm_source=SP&utm_medium=SP&utm_campaign=SP&utm_term=SP&utm_content=sp 

https://en.wikipedia.org/wiki/Antonio_Lombardo 

https://en.wikipedia.org/wiki/Joseph_Lombardo 

https://www.marieclaire.ru/karera/kellyanne-conway-novaya-sovetnitsa-trampa/ https://www.phillyvoice.com/paying-respects-when-mob-said-their-good-byes-kellyanne-conways-grandfather/ 

Как функционира трафикът на наркотици на "Петте фамилии", които контролират Ню Йорк.

Корсикано-сицилианската мафия, която действа съвместно в Балтимор и е под надзора на корумпирани агенти на ЦРУ и ФБР, помага за доставките на афганистански опиум и сицилиански хероин на престъпните фамилии Гамбино и Лукезе в Ню Йорк и осигурява голяма част от тях на афроамериканската рап банда D-Block, която е рап група и мафия едновременно, действаща от Йонкърс с известните рапъри Шик Луч, Стайлс Пи и Джадакис като рапъри и престъпни лордове в Съвета по наркотиците, а след това те и техните сътрудници изпращат хероин и опиум на свързаните с D-Block банди в различни градове, за да продават стоката.

D-Block продава хероин на различни филиали на D-Block и на афроамерикански банди Crips и Bloods по източното крайбрежие на САЩ, които продават продукта по-нататък. Основните афроамерикански банди D-Block, Crips и Bloods действат под шапката на Петте семейства на Коза Ностра.

Чикагската мафия има съюзи с мексикански наркокартели, с които се конкурира с Петте фамилии.

Съюзът на чикагската мафия с мексиканските наркокартели е свързан с отношенията им със собственици на картели в Испания, като семействата Фицджеймс и Алварес. "Чикагската мафия" действа в Аризона, която е близо до Лас Вегас, и има бизнес сделки с картела "Лос Зетас" в Мексико, който доставя наркотици на "Чикагската мафия" през южната граница на САЩ.

"Чикагската мафия", която контролира Лас Вегас, търгува с оръжие, наркотици и трафик на хора през американско-мексиканската граница. Чикагската мафия управлява казино в Лас Вегас и използва паричните потоци, за да изпира приходите си от престъпна дейност. Те контролират Лас Вегас чрез Комисията по хазарта на щата Невада и политици като бившия кмет на Лас Вегас и адвокат по защита на гангстери Оскар Гудман и съпругата му Каролин Гудман, която е настоящият кмет на Лас Вегас.

Понастоящем Майер Лански II е главният бос на полско-еврейската мафия в САЩ, работи в чикагския отдел и днес управлява територии в Лас Вегас за чикагската мафия.

Джими Инендино е бос на чикагската мафия в Сисеро.

Салваторе ДеЛаурентис е настоящият шеф на Chicago Outfitters. Мафията използва казината като свое седалище и изпира престъпните си печалби чрез фиксирани печалби. Салваторе ДеЛаурентис е главният бос на чикагската мафия.

Семействата Клинтън и Обама са в съюз с чикагската мафия, затова Барак Обама е бил професор в Чикагския университет, а Хилари Клинтън е родена в Чикаго и е финансирана от семейство Прицкер, основано от ционистки евреи в Чикаго.

Джон Подеста, лобистът на Хилъри Клинтън, също е от Чикаго.

Барак Обама ръководи операцията "Gunrunner" на ATF, продължавайки политиката на Буш за снабдяване с оръжие на мексиканските наркокартели. Обама е професор в Чикагския университет и служи на Клинтънови и чикагската мафия.

"Чикагската мафия" е специализирана в проникването в Демократическата партия чрез изнудване, основано на педофилия.

Източник: svetan_56(livejournal.com)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.