неделя, 23 януари 2022 г.

Сатанинската същност на западните и глобалистките "елити". Част 1

 Обявяването на ултиматум от страна на Русия на западния военен блок НАТО предизвика истинска истерия сред либералната част на руския "елит", свикнала да служи лоялно на своите сатанински господари. Точно сатанински, защото 90% от управляващия "елит" на Запада и почти 100% от клановете на "световния елит" са истински сатанисти, гуляйджии, канибали, педофили, садисти, нацисти и психично болни сексуални извратеняци и хомосексуалисти.

Разбира се, слабоумните от сектата на сляпо вярващите на пропагандата на наетите паразити-разговорници - разните "говорещи глави" от "зомбо ТВ", благодарение на "промиването на мозъци", информацията за това се нарича "конспирация", към която им се внушава скептицизъм. Но само тези, които вече нямат собствен мозък и способност да мислят самостоятелно и да анализират самостоятелно информацията, която не се рекламира във водещите световни медии и информационни ресурси, именно защото те принадлежат към глобалните сатанински кланове, не са в състояние да намерят информация в необятното информационно пространство, която ни показва истинската същност на сатанинския Запад и неговите "елити".

Но именно тази същност е основната причина, поради която през цялата известна история Западът е бил против Рус, а след това Русия (СССР) и почти всеки век е организирал "кръстоносен поход" на обединените европейски орди срещу нашата страна. В същото време продажните прозападни гниди за своите миризливи юдови "30 шекела" ни разказваха и продължават да ни разказват лъжливи приказки за "дивата Русия" и "цивилизованите цивилизатори" от Запада, благодарение на които уж сме получили и държавност, и писменост. Внимателното изучаване на миналото обаче опровергава всички тези фалшиви псевдоисторически митове за прозападните задници и продажните предатели на своята страна и на своите народи.

Истинската същност на управляващите елити на сатанинския Запад се вижда ясно не само в книгата на Джон Колман "Комитет 300" и в много показателния филм на Галина Царева "Oктопод", но и в показанията, дадени пред Международния съд от свидетели и жертви на истински сатанински кръвопролитни ритуали, участници в които са били и са папи, кардинали, представители на европейски кралски династии, видни политици от западните страни, както и представители на западни разузнавателни служби. Предупреждавам ви веднага, че хора със слаба психика и изхабени нерви не бива да четат тази статия по-нататък. Тя не бива да се чете от лица под 18-годишна възраст, въпреки че те трябва да са запознати с нея в общи линии, за да не станат сами жертви на подобни ритуали. В края на краищата огромната част от тези сатанински ритуали се извършват от тези злодеи, които използват като жертви деца и тийнейджъри, отвлечени за тази цел в различни страни по света.

И днес бих искал да дам на моите читатели малко информация по този въпрос, за да могат реално да преценят последиците за нашата страна от това, че продължаваме да "флиртуваме" със сатанинските елити на Запада, въпреки че тези, които внимателно са наблюдавали съдбата на Янукович, Кадафи, Саддам Хюсеин и техните страни, сами са могли да видят докъде води това. Но това е само видимата "страна на монетата". Факт е, че хибридните подчовеци от клановете на "световния елит" и деградиралите подчовеци от западните държави, техните колонии и отчасти от руския "елит", който им служи, мразят нашата страна и нейните народи, защото подсъзнателно се чувстват застрашени от стопиране на техния сатанински "нов световен ред". Ето защо при всяко правителство и режим те винаги са заговорничели срещу нас, явно или скрито, за да насъскат срещу нас народите, подведени от лъжливата си русофобска пропаганда, и продължават да го правят. И тези сатанисти от "деветия кръг" няма да се успокоят, докато не унищожим себе си или докато не унищожим този "рак" на тялото на човечеството и планетата, виновен за всички проблеми на нашето време, и не прочистим планетата от вирусите на паразитизма и сатанизма, които са я нападнали. Ето защо, тъй като агресивната и антируска политика на техния военен блок НАТО продължава, Русия му постави "ултиматум". Защото не можем да отстъпим повече.

И всички корумпирани мръсници, които започнаха да вият като чакали за това, трябва да се върнат при господарите си и да умрат заедно с тях. Защото такива античовешки хибридни нечовеци нямат причина да останат в нашия свят. Ето конкретни доказателства за истинската същност на тази паразитна сатанинска сила, обслужвана от корумпирани прозападни либероиди и безмозъчни майдаунски соросоиди, които вярват в приказките за "западната демокрация":

"Видях как Йозеф Ратцингер, бившият папа, уби едно малко момиченце", разказва пред Международния трибунал за църковни и държавни престъпления очевидец, станал жертва на черната меса. - Действието се развива в един френски замък през есента на 1987 г. Беше ужасно и се случи повече от веднъж. Ратцингер, Афринк (по това време холандски католически кардинал) и принц Бернар (основател на клуба Билдерберг) бяха сред известните личности, които участваха в месата".

От 80-те години на миналия век и до днес е в сила закон, наречен "Crimean Solicitations", според който католиците са отлъчвани и дори хвърляни в затвора, ако се оплачат от злоупотреби от страна на високопоставени ватикански йерарси.

Въпреки това става известно за използването на деца от католическия елит в черните меси. През 2014 г. жертвите на сексуални посегателства от страна на католически свещеници в света са 9,9 милиона. Освен това 139 респонденти в проучването за екстремното насилие, проведено през 2007 г. , съобщават, че са били малтретирани като деца, като поне един от тях е станал жертва на католически свещеник като обект на сатанински ритуал. Според оцелелите жертви децата обикновено биват убивани по време на сатанински ритуали и черни меси.

Кевин Анет, основател на Международния трибунал за църковни и държавни престъпления, събира доказателства за разследването на Международния съд по общо право през 2014 г. , доказващи, че висши ватикански йерарси са провеждали черни меси с жертвоприношения на деца. На 28 октомври 2013 г. холандският терапевт Тус Нойенхайс свидетелства, че като дете е била свидетел на убийство на дете, в което са участвали Ратцингер, Афринк и Бернар (на този видеоклип: http://youtu. be/-A1o1Egi20c)

Ватиканът все още не е оповестил подробна информация за 9,9 милиона жертви на злоупотреби от страна на католически свещеници, дори след искане на ООН. Ако някога вътрешното разследване на насилието над свещеници стане публично достояние, то вероятно няма да включва информация за жертвите на убийствата. Няколко свидетели съобщават за убийства на бебета от католически монахини и свещеници - тези случаи никога не са разглеждани в съда.

"Там имаше новородени бебета. Много от тях бяха преждевременно родени и знаех, че ще бъдат убити", свидетелства бивша католическа монахиня. Когато е на 14 години, е отведена в манастир, но опитите ѝ да избяга са неуспешни. Тя е подложена на наказания като затваряне в ковчег в продължение на девет часа, обесване за китките в продължение на няколко дни и лишаване от храна и вода. По нейно собствено признание тя "се превръща в механична марионетка, в същество, което принадлежи като собственост на Рим" (това видео е тук: https://www. youtube. com/watch?v=5WkKmU_W8NU)

Папа Ратцингер подаде оставка през февруари миналата година, след като международен съд в Брюксел призна него и още 29 членове на световния елит за замесени в случая с 50 000 изчезнали канадски деца. "Подготвяме няколко разследвания за Международния съд по общото право за 2014 г. ", каза Анет в неотдавнашно интервю по телефона. - Едно от тях е в Ню Йорк - за сатанинските ритуали в Католическата църква".

Случаите на убийства на деца без настойници почти никога не стигат до съда. Известен е примерът, когато католически свещеник йезуит нарежда едно бебе да бъде погребано живо под пода на училището му "Св. Мери", което е близо до Омак, Вашингтон. Йезуитите управлявали своите пансиони във Вашингтон, Орегон, Айдахо и Аляска, преди да ги закрият след съдебен иск от 500 жертви на насилие над деца.

Друг пример, на 3 октомври 1997 г. С нарастващия брой свидетели, които описват смъртта и дори убийствата на деца в католически пансион в Алберни, Канада, констабъл Питърс Джери заявява: "Никога не бихме могли да разследваме всички смъртни случаи на ученици в училището. Това би било твърде мащабно разследване".

Йезуитите са римокатолически военен орден с 500-годишна история. Йезуитите вярват, че могат да извършат каквото и да е престъпление и то няма да оскверни душата им по никакъв начин. Очевидно те вярват, че душите им също не са осквернени от престъпленията, извършени в училищата-интернати. Католическите свещеници избягват обвиненията в убийство, както са направили с онези 500 свидетели-жертви. Те подхвърлиха своите 166 милиона долара за най-големия съдебен процес за сексуално насилие от страна на католически свещеници [за да се опитат да потулят случая].

Поредното убийство, извършено от католически свещеници и монахини, влиза в обвинението срещу Ратцингер. Част от доказателствата, представени пред съда по ITCCS, са показанията на Ирене Фавел. "Хвърлиха бебето в една пещ и го изгориха живо", разказва 75-годишната Ирене, като си спомня за ужасяващите събития от детството си, прекарано в пансиона Muscovegan в Саскачиуан, Канада. - Чухме вик "Оооо!" и това беше всичко. И се усещаше миризмата на печено месо. " www. hiddennolonger. com

Това училище е едно от 80-те училища, управлявани от канадското правителство и главно от Католическата църква. От 2008 г. насам на територията на канадски пансиони са открити 29 масови гроба на деца. На Анет е отказано разрешение да разкопае тези масови гробове.

Друг факт на геноцид, без правни последици, беше оповестен на 5 декември 2013 г. във вестник Alberni Valley News. Оцелелите разкриват, че освен физическо и сексуално насилие, са били използвани като обекти за експерименти от правителствата на САЩ и Канада. Повече от 1300 деца, настанени в пансиони в Албърни, са подложени на десетгодишни тестове, за да се проучи влиянието на недохранването върху здравето на децата. "Продавахме балони за остатъци храна", спомня си една от жертвите. - Глад. Винаги ще помня какво е да си гладен".

През 2007 г. 513 респонденти, участвали в проучването за екстремно насилие, описват преживяванията си като ритуално насилие и контрол над съзнанието. Католическите йезуитски свещеници или "просветените", като тези, които са злоупотребили с 500 деца в американски индиански училища-интернати, участват в разследването като експерти по контрол на съзнанието. Йезуитите са били съветници на Хитлер преди и по време на войната. Практиката на черните меси, наследена от вавилонско-египетските детски жертвоприношения на бог Молох и използвана в концентрационните лагери на Хитлер, по-късно става основа на програмите на ЦРУ за контрол на съзнанието. Незаконните експерименти с деца започват през 50-те години на миналия век, когато в САЩ и Канада са наети специалисти по сатанински ритуали. http://extreme-abuse-survey. net/

Джени Хил от Гардън Гроув, Калифорния, свидетелства за това в биографичната си книга Twenty-Two Faces: The Life of Jenny Hill in Her Twenty-Two Identities (Tate Publishers, Oklahoma, 2012 г. ) . . . В този видеоклип Джени Хил описва как е станала свидетел на ритуал за жертвоприношение на дете по време на лятното слънцестоене на 21 юни 1965 г. - убийство, контролирано от нацистки специалист по контрол на съзнанието, който е бил доведен в САЩ, за да работи за ЦРУ: http://www. youtube. com/wat?v=F626Lsrdwg4

Съществуват свидетелства на очевидци за две черни меси с жертвоприношения на деца, подобни на описаните от Джени Хил. Те се провеждат под Ватикана в Рим. Жена от Сан Диего разказва, че като момиче е била заведена в катакомбите под Ватикана и там е видяла жертвоприношението на 3-4-годишно момче, което е било под въздействието на наркотици. Друг свидетел разказва за подобен сатанински ритуал в същите ватикански катакомби.

Една от черните меси е била предмет на съдебно дело в САЩ. Католическият свещеник Джералд Робинсън е признат за виновен за убийството на монахиня в ризницата на параклиса на Велика събота преди Великден през 1980 г. По време на ритуала той издълбава с нож сатанински символ в сърцето на сестра Маргарет Ан Пал. Разследващите възобновяват делото за убийство, когато католически свещеници от Толедо са обвинени в сексуално насилие над деца.

През декември 2013 г. католическият папа Франциск Берголио пренебрегна искане на ООН и не предостави данни за участието на Църквата в трафика на деца. Берголио остави Ратцингер под своя закрила във Ватикана, отказвайки да съдейства на Комитета на ООН за правата на детето да разследва сексуалните посегателства над деца в Католическата църква. " http://www. youtube. com/watch?v=CGmmhk9r3gQ&feature=youtu. be

Сега разбирате ли с кого си имаме работа и на кого служат деградиралите корумпирани роби на Запада? Знаете ли защо техните господари предизвикват военни конфликти, кървави революции и бунтове, терористични групи и нацистки движения по целия свят? Да, защото масовите убийства на хора са и кръвен принос към техния Луцифер, чийто храм е Ватикана. Освен това в страните, където цари хаос и раруха, е много по-лесно да се намерят жертви за кървави сатанински жертвоприношения и върху това се гради целият подмолен бизнес на трафика на деца.

И някак си вече не е съвсем изненадващо, че именно Ватиканът, който е начело на проекта за тотална фалшификация на историята, е благословил и всички "кръстоносни походи" на обединения Запад срещу нас от времето на Александър Невски. Не е изненадващо и това, че именно Ватиканът, заедно с разузнавателните служби на ционистко-англосаксонската империя, спаси поне една трета от военнопрестъпниците на Хитлеровия райх от справедлив международен процес, защото "сатанистът няма да избоде окото на сатаниста". Но всичко това ни показва още веднъж истинската същност на Ватикана, Лондонското сити и окръг Колумбия, които са един вид "държава в държавата" и са напълно контролирани от глобалистките кланове на сатанистите от "деветия кръг". Оттам идват и всички беди и проблеми на планетата и човечеството, включително и настоящата програма за намаляване на човечеството, наречена Ковид-19.

Но очевидно тъжният опит на Хитлер и Наполеон не е научил сатанинските "елити" на Запада и техните господари на нищо. Искат ли отново да получат "пълна програма"? - значи ще я получат! Още повече, че благодарение на тях страната ни периодично трябва да се бори с всякакви злини, които се промъкват в нея. Само че вече никой няма да се спре, докато не бъдат напълно унищожени всички "змийски центрове" на така нареченото им "световно правителство". Не напразно френският език е популярен в Русия в началото на XIX век, а след това руските войски, разгромили ордите на Наполеон, се озовават в Париж. През първата половина на XX век немският език е популярен в нашата страна, след което Съветският съюз побеждава нацистките орди и влиза в Берлин. През последните няколко десетилетия английският език е много популярен сред нас. Така че направете собствени заключения.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.