сряда, 5 януари 2022 г.

Тъжната съдба на биорезонатора на Райф

 Неотдавна разказах за корумпираните служители на фармакологичната мафия от псевдонаучния комитет на Руската академия на науките, които, използвайки своя псевдонаучен "авторитет" и основавайки се само на собствените си предположения и фантазии, неподкрепени от практически изследвания и експерименти, но явно в интерес на своите господари от така наречения "световен елит", блокираха въвеждането на уникалното устройство за електромагнитно потискане на коронавируса "TOR" в нашата страна. Устройството е предназначено за лечение на пациенти с коронавируси в болници. Той е преминал успешно всички клинични изпитвания, спасявайки живота и здравето на десетки хора, и е сертифициран.


И така, когато започна въвеждането му в болниците, се появиха и истеричните викове на корумпираните членове на псевдонаучната комисия на РАН, които очевидно работеха по поредната "поръчка" на своите господари, платена чрез система от съмнителни грантове от неправителствени организации като фондация "Рокфелер". Трябва да кажем, че през предишните години някои ръководители на тази псевдонаучна структура, която никога не използва научни методи в дейността си, вече се похвалиха, че са "убили" няколко хиляди обещаващи руски разработки, обявявайки ги за "псевдонаука" и "шарлатанство". Но след това повечето от тези "псевдонаучни" и "шарлатански" разработки, по някаква причина в леко модифициран вид, "изплуват" в САЩ и са защитени с патенти на тази държава. Затова трябва много добре да се разбере на кого всъщност служат всички тези предатели на националните интереси на своята страна и на народите на Русия.


Дори и сега всички тези вопли срещу устройството "TOR" са напълно неоснователни и не се основават на реални тестове и изследвания на въздействието му върху човешкия организъм, а само на надути спекулации на продалите се на Запада и клановете на глобалните сатанисти - собственици на фармацевтични корпорации, фалшиви "авторитети" на науката. Факт е, че именно от съображения за безопасност нивото на емисиите на това устройство е 4 пъти по-ниско от средното ниво на емисиите на обикновен смартфон. И сега тези "юдаисти" твърдят, че такава радиация не може да убие коронавирусите. Но най-важното е, че никой от тях не си е направил труда да опровергае практически и експериментално уникалните свойства на това устройство, потвърдени от успешни клинични изпитвания в две медицински институции в нашата страна. И, естествено, истината не представлява интерес за тези структури, контролирани от глобалистите. Още повече, че вече има значителен исторически опит подобни устройства да помагат на хората.


Едно такова устройство е биорезонаторът на Райф. През 1920 г. американският инженер Ройъл Райф създава първия в света хетеродинен ултравиолетов микроскоп с увеличение 50 000 пъти. С този микроскоп е възможно да се види жив вирус. През 1934 г. същият инженер представя на обществеността друга своя уникална разработка - разработен от него честотен генератор, който унищожава вируси и патогенни организми. Същността на работата на това устройство е, че резонирайки със собствената честота на вируса, която е уникална за всеки организъм, лъчението поразява патогенната микрофлора, без да уврежда околната тъкан. И неслучайно за този феноменален ефект се говори в световната преса.


Въпреки четиринадесетте напълно документирани случая на напълно излекувани пациенти с рак обаче Американската медицинска асоциация настоява да се спрат изследванията в тази област. През 1939 г. срещу Райф, изобретател и инженер, е образувано наказателно производство под измислени предлози, по време на което сметките му са "занулени", а лабораторията му е разграбена. Използването на уникалната му инсталация на територията на ВСА обаче е напълно забранено. Такава е "грижата" за здравето на нацията.


Най-интересното е, че експериментите на този инженер са повторени в наши дни и потвърждават простотата и ефективността на неговия метод за борба с вирусите и патогените. Въпреки това той не е официално признат от медицината. И въпросът е защо? Защото ако хората започнат да получават истински лекарства за вирусни инфекции и много болести, считани за "нелечими", фармацевтичните корпорации, собственост на световните сатанински кланове, ще загубят свръхпечалбите, които правят от живота и здравето на хората.


Ето защо уникалната руска разработка - устройството TOR - корумпираните служители на това сатанинско зловещо образувание решиха да "прикрият". Но ако за някои други събития става въпрос само за предателство на националния интерес на страната, то спирането на въвеждането на такива устройства в пандемична среда може да се нарече истински "саботаж". В края на краищата въвеждането на устройството в медицинските заведения би спасило живота и здравето на много наши граждани и всъщност вината за смъртта на тези хора, на които то би могло да помогне, е изцяло на корумпираните "борци с псевдонауката", които са не само предатели и убийци на собствения си народ, но и псевдоучени. Надявам се, че ще дойде време, когато съответните органи ще "оценят" дейността на подобни псевдонаучни антируски организации.


Междувременно трябва да знаете, че именно тези "псевдонаучни борци", заедно със своите господари, причиняват смъртта или загубата на здравето на вашите близки. И смятам, че всички онези членове на псевдонаучната комисия на РАН, които неоснователно и без доказателства спряха въвеждането на устройството "TOR" за електромагнитно поразяване на коронавируса в болниците на нашата страна, всички, които са загубили и ще загубят близките си в периода от декември 2021 г. нататък, могат да подадат иск по обвинение в създаване на условия, благоприятстващи смъртта на хора. Същото важи и за всички онези, които ще загубят здравето си през същия период, защото болницата, в която са били лекувани, не е разполагала с такова уникално устройство. И нека за всички предатели и корумпирани мръсници да изгори под краката им нашата земя!



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.