вторник, 25 януари 2022 г.

Сатанинската същност на западните и глобалистките "елити". Част 2

 В предишната част беше описана ролята на Ватикана, неговите папи, кардинали и свещеници в организирането на сатанински ритуали, при които за жертви са използвани деца. Всъщност истинската религия на самия Ватикан е икуменическата "Църква на Луцифер", към която папите вече открито се обръщат по време на месите. И все пак самият Ватикан е истински храм на Луцифер, маскиран като единствения в света музей на Луцифер.

Но представителите на Ватикана са само част от сатанинския западен "елит", чието ниво на деградация е потресаващо. Всъщност в различна степен 90-95% от западния "елит" са не само сатанисти от "Църквата на Луцифер", но и педофили, садисти, нацисти, хомосексуалисти и други психично болни хора, обладани от адски същности. Същите "обладани" са представителите на сатанинските кланове от така наречения "световен елит" - най-богатите банкови кланове и кралски династии на земята - които съставляват така наречената "черна аристокрация".

И този път моля всички с нестабилна психика и емоционална природа да се въздържат от четенето на описанията на сцени от сатанински ритуали, на които са станали свидетели неволни зрители и оцелели. Ето например какво пише независимият изследовател Джуди Байнгтън през лятото на 2014 г. за участието в сатанински ритуали на западния "елит", включително на британската кралска династия:

"Както Питър Маккилви, бивш ръководител на службите за закрила на детето в Обединеното кралство, заяви пред репортери на Би Би Си миналата седмица, най-малко 20 висши правителствени служители са придобивали деца като "парчета месо", за да злоупотребяват с тях. Според Маккилви в продължение на много десетилетия световният елит е прикривал сексуалните посегателства над деца от страна на депутати и министри: "Бих казал, че около 20 високопоставени лица, както и много други, които са знаели за това и са били в състояние да го предотвратят, но не са направили нищо по въпроса".

През 2011 г. смъртта на британската знаменитост Джими Савил наруши конспиративното мълчание за международна педофилска мрежа, съставена от световния елит. Информаторите твърдят, че около 40 депутати или перовете в Обединеното кралство са знаели за нея или са участвали в нея. Сред тях бяха членове на европейски кралски семейства, американски, канадски, австралийски и британски бизнесмени и политици. Широката мрежа от членове на Култа на Деветия кръг на сатанинското жертвоприношение на деца се простира в Европа, Австралия, Канада и САЩ.

Бившият британски детектив Мар Уилямс-Томас разследва Савил, който имал репутацията на ловец на деца за сексуални услуги. Вече е известно, че сексуалните посегателства на Савил са засегнали стотици деца. Той е посветен в рицарско звание от кралица Елизабет и е чест гост на членове на кралското семейство, включително на принц Чарлз.

В документалния филм "Exposure is the Other Side of Jimmy Savile", който се появи в интернет, се казва: "Има и други педофили в Би Би Си, свързани с кралското семейство, полицията, правителството, съдиите, социалните служби, медицинските институции, Холивуд и музикалната индустрия. Разбира се, ние знаем за Ватикана, но тези извратеняци не са само в Католическата църква. Тези мръсници са навсякъде. Те трябва да бъдат идентифицирани и кастрирани". . .

http://childabuserecovery. com/eyewitnesses-testify-vatican-drug-cartels-trafficking-children-to-satan-worshipping-pedophiles-of-royal-families-corporate-heads-politicians/

"Католическата църква и наркокартелите реализират огромни печалби, като доставят деца на международна мрежа от почитащи Сатаната педофили - бизнесмени, политици и членове на европейските кралски семейства. От май тази година досега повече от 34 свидетели са дали показания пред Международния съд по общо право ICLCJ в Брюксел за сексуалното насилие над деца и жертвоприношенията на деца, практикувани от членове на световния елит в Култа на Деветия кръг на сатанинското жертвоприношение на деца. Петима международни съдии изслушват доказателства срещу членове на общността, включително основните обвиняеми - папа Франциск, бившият папа Ратцингер и кралица Елизабет. През 2013 г. Международният съд по правата на човека признава кралица Елизабет и папа Ратцингер за виновни в престъпления срещу човечеството и издава заповед за ареста им.

Твърди се, че европейската мафия, известна като "Спрут" или Ндрангета, печели големи пари, като осигурява наркотици и деца на най-високите етажи на властта в католическата и англиканската църква, на кралица Елизабет, на членове на кралски семейства, на европейски, канадски, австралийски и американски политици и на ръководители на корпорации. "Католическата църква е най-големият доставчик и трафикант на деца в човешката история, който печели милиарди годишно от продажбата на новородени от католически сиропиталища, домове за сираци и други скрити източници", свидетелства Антонио Бареро пред петима съдии от ICLCJ. - Само в Испания между 1940 и 1980 г. католическата църква е събрала над 20 милиарда долара приходи от продажбата на повече от 300 000 деца". . .

http://childabuserecovery. com/global-elite-satanic-cult-said-to-schedule-child-sacrifice-judges-issue-arrest-warrants-2/

И това е само малка част от  вече разкритите престъпленията, извършени от сатанистите на западните и глобалистките "елити". Но световните медии, които са контролирани именно от сатанинските глобалистки кланове, естествено премълчават тази информация. И въпреки че Международният съд по общо право ICLCJ установи, че папа Франциск, ръководителите на Cargill, Sinclair Oil, Cameco Uranium, европейската мафиотска банка за пране на пари HSBC и самият престъпен синдикат Ндрангета са замесени в Деветия кръг на сатанинското жертвоприношение на деца, всички процеси срещу сатанинските кланове бяха "отложени".

И въпреки че слугите на тези хибридни дяволи и мерзавци са "изчистили" много от първоизточниците на тази информация, в мрежата все още има доста описания на техните престъпления. Който иска да научи повече за престъпленията на тези хибридни нечовеци и недоносчета, които им служат, може да прочете за тях тук. https://marc-aureli. livejournal. com/81057. html

За мен и без това отдавна няма съмнение какво всъщност е тази "черна аристокрация", истински "рак" на човечеството и планетата. Но рано или късно те ще трябва да отговарят за всички свои престъпления, за насилието над деца, за масовите изнасилвания и убийства, за лова на хора, организирани от европейските кралски династии в техните имения. Много от свидетелствата за престъпленията им са изказани и във филма на Галина Царева "Спрут" и във филма на социалното движение "АллатРа" "За деветия кръг".

Когато човек чуе за тази крайно нечовешка жестокост, не остава никакво съмнение, че само външно приличащите на хора нечовеци са способни на такива действия. А волята им е напълно подчинена на техните адски "господари", които се хранят с енергията на човешкото страдание и жизнената сила, съдържаща се в кръвта. И точно с тази цел на Земята са пренесени кървави религиозни ритуали, които по същество са истинската черна магия и сатанизъм. Но знайте, че неизбежно ще дойде денят, в който нашата планета ще бъде "прочистена" от вирусите на паразитизма и сатанизма, и процесът на отделяне на "зърното от плявата" вече е в ход.

И вече все по-ясно се вижда първият признак на настъпващата Епоха на светлината - колкото и да се опитват враговете ни да унищожат страната ни и да погубят народа ѝ, всичките им хитри планове и заговори в крайна сметка се обръщат срещу самите тях. Така беше и с провокациите, икономическите санкции и "цветните революции", които сатанинските елити на Запада, заедно с робите от техните русофобски колонии, сега усърдно подклаждат около периметъра на Русия в постсъветското пространство. Но с подобни действия те само приближават собственото си унищожение и всичко това ще завърши предсказуемо с подобни събития на територията на сатанинската ционистко-англосаксонска империя и нейните русофобски колонии. Отдавна е известно, че който копае дупка за другите, непременно сам ще падне в нея. И неслучайно Висшите сили помагат на Русия всеки век да отблъсква въоръжените банди и орди, изпратени върху нас от слугите на мрака. И ако им беше останал поне малко мозък, нямаше да са толкова решени да ускорят самоунищожението си.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.