неделя, 2 януари 2022 г.

Активирането на Силите на злото винаги става преди тяхното самоунищожение

 Следващите редове от Агни Йогa говорят добре за сегашното активизиране на Силите на злото:


"Няма да се учудите на потвърждението ми, че черната магия е необичайно развита. Разбира се, това е едно от оръжията на противниците на Светлината. Те събират съзнателни и несъзнателни служители. Заклинанията, гримоарите и всички натрупвания на мрака се прилагат широко. В допълнение към тъмните центрове, за които вече ви споменахме, възникват много малки кръгове, често основани на най-примитивни ритуали, но общата вреда е голяма.


Разбира се, бялата магия има най-силните фактори, но на върха на всички формули е енергията на сърцето. Всички формули и заклинания включват механични приготовления, като остават в границите на низшите учения. Но сега, когато силите на тъмнината са толкова обсадени, те се противопоставят на силите на сърцето. Можете да видите как ритуалите на бялата магия се свеждат до висшите понятия за огън и сърце.


Тъмните сили не разполагат с тези крепости. Само чистото сърце може да действа. Така противопоставянето на сърцето на всички тъмни сили ще бъде знак за победа. Потвърждавам силата на сърцето, а вие сами знаете колко близко и мощно е това оръжие на Светлината".


Не се поддавайте на пропагандата на мрака, която се основава на слепи емоции, а не на силите на сърцето и душата! Не участвайте в техните ритуални жертвоприношения! 


Но не забравяйте, че и от двете страни на барикадите има тъмни сили. Те са всички онези, които призовават към насилие и кръвопролитие, които изпълняват кървавите планове на своите тъмни господари.


Само със сърцето, а не с принадлежността си към партии, организации или държави, човек може да различи служителите на тъмнината от помощниците на Силите на Светлината. Спрете емоциите на страх и омраза, които силите на мрака усърдно се опитват да разпалят у вас. Използвайте силата на сърцето си, за да хармонизирате заобикалящата ви среда и да изпращате светли мисли към света. Мощните мисли на Доброто и Светлината могат да унищожат всички планове на тъмните сили да превърнат планетата ни в гигантски кървав олтар.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.