неделя, 9 януари 2022 г.

Кодовете на демиургичната система - примери от септемврийски събития

 Септември – девети месец, което вече показва, че той с намира в системните кодове на демиургичната матрица. Много страшни и трагични събития от миналото са ставали именно в рамките на този месец. Как премина септември от тази година? Първият сигнал за активност от страна на системата за събиране на гавах прозвуча на 6-09-2021 г. Именно в този ден, официално бе съобщено за смъртта на кумира на милиони хора – Жан-Пол Белмондо. Това е човек, обичан от мнозина и разбира се тази информация предизвика определен емоционален изблик. Да напомним – към официалната информация е нужно да се отнасяме много внимателно, но главното е да се обръща внимание какви дати, числа, време, координати, места на събитията са озвучени в официалната версия. Изобщо не е задължително тези събития да са се случили в този момент, в този ден, в това време или в това място. Не е задължително и броят на пострадалите, на загиналите или изгубените без следа да съвпада с официално декларираните. Не винаги и координатите на дадено събитие съвпадат с действителните. Много често на тази информационна стъпка е подготовката на целия този изблик на енергия, за болшинството от тези зрители или слушатели става подготовката стези кодове.

Поради това официалното обявяване смъртта на Белмондо беше на 6-ти септември. Той бе навършил 88 години. Обръщам ви внимание, че това е удвоение на 44, а и числото 88 напоследък започва да се появява все по-често. Да напомня, че числото 44 е от ключовите кодови значения в системата. А на 10-ти септември бе проведена религиозната служба, прощаването на близките и роднините, кремиране на тялото на артиста и той е бил погребан редом до гроба на своя баща. Но искам да обърна внимание на този спектакъл, който са устроили на ниво държавна власт на Франция на 9-09-2021 г. – церемония по прощаването с народния любимец. И тук са кодовете на системата – два пъти 9. Сцената, която обиколи много от СМИ – когато тялото на този актьор бива носено под звуците на мелодията от филма “Професионалист”. Бе видно от тези кадри колко много французи плачат. За съжаление, не всички хора са разбирали, че именно в този момент тези твари, за които е напълно чуждо чувството за състрадание, най-малкото по отношение към нашия човешки вид, те са използвали тази “примамка” – тялото на Белмондо в ролята на “кука” за изтегляне на емоционалните енергии на траур, скръб и тъга.

Разбира се, такава сцена е било необходимо да бъде разиграна на точното място за успешното събиране на гавах и неговото пренасочване. Всичко това се случи в Дома на ветерана в Париж. Това е голям некропол, в подземните етажи на това здание се намират огромно количество гробове на най-известните в историята на Франция военачалници, в това число тук се намира и гробът на Наполеон Бонапарт. Когато 10 гвардееца внесоха ковчега на вътрешната площадка в Дома на ветераните, след това те поставиха този ковчег върху каменната основа на този площад. А камъните, изграждащи площада са с високо съдържание на кварц. Нямаше никакъв пиедестал, нямаше и катафалка, нямаше и някакво що-годе оформено високо място, на което би било по-леко на тези 10 гвардееца, които носеха тежкия ковчег с тялото на Белмондо да го поставят. Не – те го поставиха именно на земята. Това е направено, за да може този некротичен магнит да бъде включен в определеното време за прякото предаване на тези събития и е работил максимално ефективно.

Навярно има и критици, които биха казали, че смъртта на френския актьор Белмондо не би трябвало да се разгледа в контекста на събирането на човешката пси енергия, понеже вече малцина го помнят и малцина са скърбящите за него. Но искам да отбележа – всички световни медии съобщиха за това, което доказва факта за интерес от страна на матрицата към това събитие, а милионите плачещи французи са достатъчен повод за адептите на системата да се постараят с организацията на церемонията по прощаването, изтисквайки от многочислените присъстващи капки гавах.


А сега и към събитията от 11-ти септември. За пример – денят на града в украинския Днепър, където за организацията на системата за изпомпване на гавах са били използвани комините на отдавна неработещи предприятия, които незнайно защо никой не демонтира. А в белоруския Гомел на този ден бях осигурени подвижни братски могили – направо на главната улица, сред разхождащите се по нея.



А това е снимка на “Елцин център” в Екатеринбург. Изглежда страховито. Написаната година 1991 се счита за огледален код, а скамейките много приличат на ковчези…




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.