събота, 22 януари 2022 г.

Дълбоката държава (поредица)

 Призив за NWO !

Новият световен ред "Новият световен ред" е опит за фашистко превземане на обществото с цел пълно подчинение на човечеството. Фашизмът означава централизация на властта. Начело на тази престъпна програма стоят кралски особи и черни благородници.

Новият световен ред е кървава конспирация на върха. Това са древните зли кръвни линии, които изграждат и разрушават империи и държави, като създават ред от хаоса. Кралските и благородническите домове са корпоративни структури и претендират за власт и собственост върху земя, ресурси и хора. Собствениците на земя винаги са били преобладаващите собственици на злато и благородни метали. Те създават, контролират и финансират банкери и бизнесмени, които да работят за тях чрез техните корпоративни домакинства. Те създават и издават закони за институциите, армията, предприятията и университетите. Те създават и ръководят религии и тайни общества. Те също така финансират и притежават синдикати на организираната престъпност, тъй като за тях те са търговски предприятия.

Някои от най-върховните кралски кръвни линии включват: Савой, Бурбон, Медичи, Глюксбург, Вителсбах, Насау-Вайлберг, Сакс-Кобург и Гота, Романов, Грималди, Орлеан, Браганса, Хабсбург, Хановер, Уиндзор, Ал Сауд, Ал Тани, Ал Халифа, Ал Ал Алувит, Ал Зага, Хоенцолерн, Оранж-Насау, Бонапарт и Бернадот.

Много кралски родове все още управляват нациите си като държавни глави, като например в Обединеното кралство Великобритания, Белгия, Нидерландия, Дания, Монако, Испания, Саудитска Арабия, Бахрейн, Мароко, Швеция, Норвегия и Люксембург.

Държавата Ватикана също е кралство, чийто монарх е папата.

Черната аристокрация са римските княжески фамилии, древните родоначалници на папските държави, които притежават и управляват Светия престол и Ватикана.

От тях произлизат първите папи и те заемат ръководни постове във Ватикана от самото му създаване. Фамилиите на черните благородници Колона и Торлония все още притежават наследствените длъжности на принцове-помощници на папския престол. Черната аристокрация се смята за владетел на принцовете и баща на кралете.

Ватиканът се използва като централизирана точка за контрол на световната власт, а Светият престол е една от най-старите непрекъснато съществуващи корпоративни структури на планетата. Светият престол е тяхното "всевиждащо око" и действа като разузнавателна мрежа, която след това работи с разузнавателни агенции като ЦРУ, АНС и МИ6, за да подобри разузнавателната си система.

Латинската фраза Novus Ordo Seclorum означава нов ред на епохите и се среща на банкнотата от долара на САЩ и на Големия печат. Ватиканът използва латинския като официален език и за своите документи.

Америка е кръстена на Америго Веспучи, който е финансиран от семейство Медичи от Флоренция и Рим. Веспучи измисля термина "Нов свят за Америка" New World for America.

Корпорациите са измамни конструкции, тъй като се считат за лица със законоустановени права и тъй като собствениците и контрольорите на корпорациите имат възможност да заобикалят отговорността за всички престъпления, извършени от корпорацията. Това е измама. Корпорациите не са хора и следователно не могат да имат права. Корпорациите са също така монополи, които използват дъщерни дружества и посреднически фирми, за да прикрият господстващото си положение в отраслите. Корпорациите не трябва да съществуват. Частните предприятия не могат да се конкурират честно с корпорациите.


Източник: svetan_56(livejournal.com)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.