четвъртък, 20 януари 2022 г.

Дълбоката държава (поредица)

 Семейство Масимо са главните началници на цялата черна аристокрация и дори на семейство Палавичини, тъй като поради древността и плодовитостта на рода си - Максимус старейшини във Ватикана и в Римокатолическата империя - са най-висшата кралска фамилия на Ватикана, потомци на най-стария патрициански род gens Fabia.

Семейството на Масимо е гръбнакът - шефовете на земевладелците,

а политическа и военна подкрепа е от страна на семейство Колона,

финансовият покрив е от главата на черната аристокрация - фамилията Палавичини.

Това е основната конструкция на световната задкулисна власт и нейния масонски храм. Основа, колони и покрив. Рим води народите.

https://en. wikipedia. org/wiki/Massimo_family

Княжеският род Масимо е исторически една от големите аристократични фамилии на Рим, известна с влиянието си върху политиката, църквата и художественото наследство на града. Семейство Масимо понякога е наричано едно от най-старите аристократични семейства в Европа. Според историка Августин Онофрио Панвинио (1529-1568) в неговия труд De gente Maxima от 1556 г. фамилията произхожда по мъжка линия от древния Gens Fabius или "Maximi" от републикански Рим и от Квинт Фабий Максим Веррукоза (ок. 275 г. пр. н. е. - 203 г. пр. н. е. ), наричан Кунктатор. Семейство Масимо има за светци двама католически папи - папа Анастасий I (починал през 401 г. ), който осъжда оригенистката ерес, и Паскалий I (починал през 824 г. ), който се противопоставя на франкския крал и участва в един от първите опити за християнизиране на Скандинавия.

Масимилиано Камило Масимо (1770-1840) получава титлата принц ди Арсоли от папа Лъв XII през 1826 г. [8] Неговият внук Карло (1836-1921), 3-ти принц ди Арсоли, става принц на Рим през 1854 г. - титла, която също се предава по първородство. Синът му дон Франческо, принц Масимо (1865-1943), става директор на пощата във Ватикана.

https://www. youtube. com/watch?v=1ykUwOGxZhA https://www. youtube. com/watch?v=LayFjXlvNfY https://www. youtube. com/watch?v=PAAx_ZOI7xE https://www. youtube. com/watch?v=VRnbpOHP0cs

Живеят в замъка на Масимо в Арсоли, на 60 км от Рим. Castello Massimo di Arsoli ) = Адрес: Via della Concia, 28, 00023 Arsoli RM, Италия - голяма крепост,  http://www. lavendemmiaroma. it/palazzo-massimo-pirro/ https://www. google. ru/maps/@41. 8965716,12. 4735473,3a,75y,11. 98h,110. 58t/data=!3m6!1e1!3m4!1s49uwXx_6X1M53ZL9gVvDyQ!2e0!7i13312!8i6656?hl=ru

Копа Солари Масимо, дон Карло Масимо и принцеса Дона Елиза Масимо живеят в Палацо Масимо ди Пиро в Рим. Palazzo Massimo di Pirro в Рим ). Адрес: Corso Vittorio Emanuele II, 141, 00186 Roma RM, Italy. Копа Солари Масимо е сестра на принц Дон Фабрицио Масимо Бранкачо. Сестра на Наталия Копа Солари, Елеонора Семмола. Принц Дон Фабрицио Масимо-Бранкачо

http://geneanjou. blog. lemonde. fr/2016/09/17/les-maisons-du-gotha-massimo-et-lancellotti/ от най-висшия папски и императорски род на древен Рим Максим-Фабия е най-висшият собственик на Ватикана, както и чичо му принц дон Карло Масимо, който ръководи Малтийския орден от Рим и е президент на Италианската асоциация на Малтийския орден

(SMOM)= http://www. carlomarullodicondojanni. net/rif_bilbio/corpomilitare2002/5. htm.

Принц дон Фабрицио Масимо-Бранкачо е високопоставен член на сицилианската мафия Коза Ностра. Собственик на клана Корлеонизи, в който влизат мафиотите Тото (Салваторе) Риина (починал в затвора в Парма, бивш ръководител на мафията Коза Ностра, "бос на босовете") и Гравиано Бранкачо, работещи с престъпния синдикат Гамбино. Бенедето Гравиано е един от основните членове на мафията Корлеонизи в района Бранкачо в Палермо.

Бранкачо е районът в Сицилия, където се заражда Коза ностра, и носи името на фамилията Бранкачо, която по-късно се слива с фамилията Масимо. Франк Кали е високопоставен бос на престъпната фамилия Гамбино и ръководи престъпните ѝ операции в Калифорния.

Принц Фабрицио Масимо е главният принц на Рим. Fabrizio означава занаятчия, производител или строител. Massimo - Maximus се превежда от латински като Най-големият. Името му се извежда като  Най-великият строител (на латински: Pontifex Maximus, букв. "Великият строител на мостове") - върховен свещеник, глава на колегията на понтифите.

Бивши гръцки благородници, които доминират в световната корабоплавателна индустрия и работят в тясно сътрудничество с британски колеги и лондонски търговци. Гръцкият корабен монопол е известен като гръцки търговски флот. Някои от водещите гръцки морски търговски фамилии включват фамилиите Онасис, Ливанос, Лацис, Мавролеон, Константокопулос, Кулукудис, Валиано и Ниархос.

Днес седалището на Международната морска организация (ММО) е в Лондон, а Ефтимиос Митропулос е директорът на ММО, роден в Гърция.

Международният институт по морско право се намира на остров Малта, съюз на Обединеното кралство, и е институция на ООН за обучение на морски търговци.

Морският закон е морското право и се регулира от монарсите, които разрешават и финансират морските търговци и изследователи. На остров Малта се намира Форт Сант Анджело - бивша база на Малтийските рицари, която е включвала военно пристанище, а днес Форт Сант Анджело е суверенно управление на малтийското правителство. Рицарите на Малта и Орденът на Свети Йоан следят за спазването на морското право.

Кралица Елизабет II е кралица на остров Малта и оглавява сестринския протестантски клон на Малтийския орден, наречен Орден на Свети Йоан. Причината, поради която венецианската аристокрация доминира в корабоплаването и търговията през вековете, е, че те са гръцко-византийски търговци, които преместват дейността си във Венеция, както и в Генуа, а след това в Лондон.

Много гръцки търговски фамилии са родоначалници и на арабско-турските нашественици, които се смесват с гръцката култура, след като византийската аристокрация се премества във Венеция и Генуа. Николай, принц на Гърция и Дания, учи в Hellenic College London и работи като инвестиционен банкер в Лондон. Гръцкото кралско семейство контролира гръцките търговци на морски транспорт.

Седалището на Конвенцията на ООН по морско право е в Монтего Бей, Ямайка.

Арвид Пардо, рицар на Малта и гражданин на Малта, е наричан "бащата на Конференцията по морско право", на чиято база е създадена Конвенцията на ООН по морско право. Оливър Кромуел завладява Ямайка от испанците в полза на английската корона.

Хорацио Палавичино е северноиталиански банкер, който финансира корабоплаването и военноморските предприятия на английската корона, а няколко от децата му се женят за децата на Оливър Кромуел.

Огромните златни кредити на генуезките банкерски фамилии Палавичини, Дория и Грималди помагат на английската кралица Елизабет I да победи Испанската армада по време на Англо-испанската война (1585-1604 г. ).

Хорацио Палавичино е финансистът на британската корона - Елизабет  I , и именно отказът му от кредитиране на Испания и положителното му кредитиране на Англия помагат на Англия да победи испанската флота - Непобедимата армада - и да изведе английския флот до световно морско господство. Семейството му се обединява с Кромуел чрез няколко брака, което създава версията на името Палавичини.

Сър Хорацио Палавичино е съпруг на Ан Кромуел. Дъщерята на Оливър Кромуел и Елизабет Кромуел е съпруга на сър Тоби Палавичино. Мария Камила Палавичини е кралицата на черното благородничество във Ватикана. Неотдавна принцеса Мария Камила Палавичини се омъжва за гръцкия търговски моряк Мануел Василий Мавролеон, който умира през 2009 г.

ЧЕРНОТО БЛАГОРОДНИЧЕСТВО КОНТРОЛИРА НЕ САМО ВАТИКАНА, НО И МАЛТИЙСКИЯ ОРДЕН, КОЙТО СЪЗДАДЕ МЕЖДУНАРОДНАТА КОНВЕНЦИЯ ПО МОРСКОТО ПРАВО чрез своя рицар на Малта и малтийски гражданин Арвид Пардо, наричан "бащата на Конференцията по морско право", която създаде Конвенцията на ООН по морско право.



Източник: svetan_56(livejournal.com)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.