неделя, 27 юни 2021 г.

Англосаксонската империя е структура на жреците на силите на тъмнината

 Разбира се, кой друг може да се „бори с тероризма“ само като унищожи стотици и хиляди цивилни, освен англосаксонската империя. Следователно колонията на англосаксонската империя също се „бори с тероризма“ в Донбас. И всичко е много просто - в крайна сметка техните адски господари настояват за продължаване на кървавите жертвоприношения.

И ето и това, което четем в новините: „Според независими изследвания стотици цивилни са убити в резултат на бомбардировките на позициите на терористичната група „Ислямска държава“ от ръководената от САЩ коалиция.

Проектът Airwars, който проследява ефективността на атаките срещу позиции на ИД, твърди, че има поне 459 цивилни жертви и 48 военни смъртни случаи, попаднали под огъня на съюзническите сили".  Но това е капка в морето в сравнение с унищожените от ядрени бомби японски градове, изгорените от напалм виетнаски гори, иракските градове, бомбардирани с червен фосфор и югославските градове, унищожени от боеприпаси с обеднен уран.

Нацистките поддръжници на англосаксонската империя действат по същия начин по време на "АТО" срещу хората в Донбас. Постоянният обстрел на жилищни райони, обекти от жизненоважна дейност, училища и детски градини, болници и места за масово събиране на цивилни граждани води до постоянна смърт сред цивилните. Но това изобщо не спира нацистките структури и освен това се насърчава от техните задгранични господари.

В същото време, по заповед на техните господари, отговорността за това пада върху самите "сепаратисти", които също са толкова "майдановци", за да обстрелват и унищожат сами. Самата такава идея обаче не би могла да се роди по друг начин, освен в напълно зомбиран нацистки мозък.

Кървавите нацистки вампири се опитват да изпият цялата кръв на рускоезичното население, наричайки го „защита от руската агресия“. Но няма още дълго да пиете кръвта на хората. Всички кръвожадни нечовеци и други кръвосмучещи същества, както и техните слуги през следващите години, а може би дори и месеци, ще бъдат силно разочаровани. И ще изгорите в ада за смъртта на деца, жени и безпомощни възрастни хора.

Нацизмът е само външната страна на сатанизма - култът към кървавите жертвоприношения. А самите тъмни „господари“ ще унищожат своите верни поддръжници и слуги. Такъв беше случаят с Атлантида. Така ще бъде и с Нова Атлантида и нейните колонии.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.