събота, 26 юни 2021 г.

В. Ефимов за икономическия компонент на световната паразитна система

 Въпреки твърденията на наетите бърборковци на паразитната система, тя самата не само наистина съществува в рамките на глобалното управление на човечеството, но също така използва скрити механизми за финансово и икономическо поробване както на обикновените хора, така и на цели национални държави. Просто задайте един логичен въпрос: защо всички държави имат някакъв „външен дълг“? Отговорът на този въпрос ви позволява да достигнете до определена наднационална сила, която е техният кредитор.

Как се използват алгоритмите за поробване на човечеството от тази глобална сила? Ето какво можете да прочетете за това в книгата на В. Ефимов „Концептуална сила“: „Методологията, алгоритмите на концептуалното управление водят началото си от древното египетско жречество и не са претърпели значителни промени през последните три хиляди години.

Жречеството, което преди стоеше открито над фараоните, предпочиташе да работи тайно и поставяйки клановите си интереси на преден план, се изроди в наследствени знахарски структури. Тези наследствени знахарски структури, с развитието на цивилизацията, преместиха централата си в местата на най-удобния живот (Египет, Крит, Испания, Швейцария). Предавайки основната тайна информация за методите на управление според принципа „от баща на син“, тези кланове функционират и до днес и осъществяват реално, необявено концептуално управление на съвременните „фараони“ от евроамериканския конгломерат и контролираните държави. Цялата плеяда от настоящи П-резиденти безупречно и дружно следва непубликуваните предписания на тази наднационална концептуална власт във всяка, дори и най-абсурдната от гледна точка на здравия разум ситуация. Достатъчно е да си припомним „хуманитарната мисия“ в Югославия или отбраната на откровения международен бандитизъм на територията на Чечения. Марионетките, които не разбират сценария, предписан от концептуалната власт, или които не играят по правилата, напускат сцената, други просто нямат достъп до нея.

Задействани са планетарни алгоритми за поробване на контролираните страни и всеки от тях е маскиран като един от видовете държавно функциониране. Например, по отношение на икономическия приоритет, глобалното поробване на контролираните държави се осъществява с помощта на специално изградена световна кредитна и финансова система с предоставяне на пари под лихва и получаване на тази основа на материални облаги извън сферата на съзиданието. Периферната част на тази глобална наднационална система за грабежи са т. нар. Централни банки, по същество чужди образувания в системата на разумно организирана държавна власт. И у нас, както и в много други страни, тази глобална международна система за грабежи е маскирана като един от видовете предприемаческа дейност, наречена „банкиране“. За надеждността на камуфлажа тази дейност включва и обществено полезни функции, като например функциите на системата за разчет в страната, въпроса за платежните средства, но те не променят първоначалната основна цел на Централната банка.

В същото време всякакви героични усилия на участниците в производителния труд се свеждат до нула, като неизбежно се изпомпва цялото богатство в международна корпорация на кредиторите. Както е известно, през последните години (към 2000 г.) външният ни публичен дълг надвишава обема на държавния бюджет с около 2 пъти. Освен това имаме големи обеми лихвоносни заеми на ниво федерални субекти и отделни корпорации. Това води до колосални плащания на лихви към международните лихвари. За сравнение, имайте предвид, че по време на монголско-татарското иго страната е облагана с данък от само 10% от произведения продукт".

И така, можем да заключим, че икономическото поробване на човечеството се извършва в пълно съответствие с талмудическия „лихвен процент“ и не е просто съвпадение, че по-голямата част от световния паразитен сатанински „елит“ са просто юдеохазарските банкови кланове. В същото време структурите, упражняващи финансовия и икономически контрол на глабалистите-сатанисти над националните държави, са техните Централни банки, които в истинската си същност са националните „клонове“ на ФРС.

И докато националните държави са  поробени в съответствие с талмудичния „лихвен процент“, те не са в състояние наистина да се развият и да се придвижат към всеобщ просперитет, тъй като огромна част от продуктивния труд на техните граждани се изразходва за изплащане на точно тази „лихва върху заема“, отиваща в джобове на глобалната мафия. И само когато отхвърли тази финансова и икономическа примка от врата си, човечеството ще може да се върне по пътя на развитието и истинската си еволюция.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.