четвъртък, 10 юни 2021 г.

Кой стои зад масовите убийства?

 Хората, които изучават езотерика, отдавна знаят, че зад много престъпления и масови убийства всъщност стоят паразитни образувания от адския план, които се хранят с енергията на човешкото страдание. Особено силен прилив на тази енергия се случва по време на масови убийства. Тук е истинската причина за много войни, кървави революции, тероризъм и т.н.

Но разбира се, тези адски същности не могат да влияят пряко върху събитията в нашия свят. Те винаги действат чрез онези хора, чието съзнание са успели да подчинят на своята воля с помощта на окултни зомби програми. Ето какво можете да прочетете за това в книгата на руската изследователка на езотеричните знания Н. Ковальова, озаглавена „Друга реалност“:


"Друга арена на скрита дейност на долните слоеве на паралелния свят е криминалната сфера. Големи финансови измами и убийства също се извършват не без участието на астрални "асистенти". Тяхната роля е особено силна при изпълнението на убийства. Дори да не говорим за такива ярки примери за обсебени като Джак-Изкормвача или Чикатило. Всеки, който може да убива заради пари (още повече за удоволствие), вече е психически ненормален човек, обладан. Всички професионални убийци носят ясни признаци на обсебеност в тяхната аура. Отделената в пространството жизнена енергия по време на смъртта на човека веднъж завинаги свързва потенциалните убийци с отвъдните участници и вдъхновители.

Съществуването на престъпност в икономически "проспериращите" западни страни показва, че корените на престъпността се крият не толкова в социално-икономическата, колкото в духовната и психологическата сфера. Трагедията, която разтърси целия свят в Колорадо, когато двама американски ученици застреляха 21 ученици от тяхното училище без причина и след това се самоубиха, несъмнено се отнася до феномена на нематериално зомбиране. Подобен инцидент се случи с още трима тийнейджъри, които убиха няколко съученици и учител. В същото време е характерно, че зомби програмата е въведена в съзнанието на един от учениците в съня му. След ареста съдебните психолози започнаха да работят с тийнейджърите, а ученикът, който стана инициатор на това безсмислено и ужасяващо убийство, им каза, че за известно време той е имал един и същи сън: сякаш сваля пистолет, който е закачен на стената в къщата на родителите му, отива на училище и там застрелва първата група ученици, които са му хванали погледа.

Долните слоеве на паралелния свят едва доловимо, но непрекъснато и упорито оказват натиск върху подсъзнанието на земните обитатели, особено на децата с неуредената им психика, набиращи нови зомбита, а заедно с тях нови канали за провеждане на пакети от "политика" на физически план. Влиянието на долните сфери наскоро придоби характер на скрита психологическа война на нематериалните сили на злото срещу човечеството ... "


Ето я причината за подобни масови убийства, извършени от ученици или завършили гимназия през последните години. Най-лошото от всичко е, че адските същества имат и доброволни помощници в нашия свят - черни магьосници, жреци на тъмния планетарен егрегор, които вярно служат на своите господари. Именно те в наше време, не само с помощта на окултно влияние, но и всякакви зомбиращи информационни програми зомбират чрез интернет мрежите хора с нестабилна психика, особено деца и юноши. Затова родителите, които дават смартфон в ръцете на хлапе, за да ги остави на мира, ако не престъпници, то поне са съучастници на много бъдещи престъпления и предатели на собствените си деца, „поставящи“ крехката им психика под въздействието на тъмни същества и техните слуги.

Нито един субект не може просто да проникне в сънищата на друг човек и да му наложи зомбиращи сюжети за бъдещи престъпления, ако той има стабилна психика и светещо съзнание. Но чрез всякакви „стрелци“ и „истории на ужасите“, както и други виртуални „играчки“ с ниска честота, човешката психика (и особено детската) може лесно да бъде разбита, превръщайки я в послушен инструмент на адското и слугите на тъмнината. След това зомбиращите програми-същности могат да проникнат в сънищата чрез подсъзнанието. Така че това, за което разказа тийнейджърът на криминалистите, вече беше последният етап от влиянието на адското върху неговото съзнание и психика. И ако хората не искат подобни престъпления да стават все повече и повече, тогава е време те сериозно да помислят за мерки за защита от адския свят.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.