сряда, 23 юни 2021 г.

Не очакваме „жътва“, а цялостно „почистване“ на Земята от паразитизма

 Сега в езотеричните кръгове чрез системата на тайните окултни общества се разпространява понятието „жътва“ - предстоящият „край на света“. Но всъщност трябва да разберете, че подобни концепции са продуктите на най-паразитната сатанинска система и именно нейният край или краят на тъмнината ни подготвя близкото бъдеще, а не изобщо „края на света“.

Планетата вече не може да устои на тормоза, който продължава да създава паразитната технократична цивилизация, която чрез своите слуги наложи и на човечеството идеологията на хищник-консуматор. И именно тази цивилизация, а не човечеството очаква т.нар. „жътва“ или „прочистване“, т.е. паразитите и техните слуги. Но човечеството също трябва да положи определени усилия, за да не „попадне под разпределението“ на Висшите сили, истинските, а не самопровъзгласени „богове-създатели“.

Разбира се, тези, чието съзнание е почти „обработено“ от окултно-религиозната пропаганда на паразитната система, едва ли ще ми повярват. Но тук искам да цитирам по този повод мнението на един доста известен руски учен - професор и академик, кандидат на техническите науки и доктор на философията Лев Кликов, което той излага в книгата си „Единно знание и нов човек". Ето какво пише там:


"Сега преживяваме време, което престава да тече плавно, премерено и предсказуемо, когато бъдещето се тревожно предполага в стотици минали и настоящи прогнози. Изглежда, че светът се угоява и лети в бездната, а страната ни води упадъка. В такова състояние е много важно да се огледаме към всичко отстрани или по-добре - отгоре, за да видим събитията през очите на Онзи Горе. Или дори да Го попитаме какво се случва? Или дори това: какво е за Него това, което се случва на Земята днес? Болест, пречистване, смърт, трансформация?

Светът около нас наистина върви към своя край, но това не е краят на света, а краят на света на насилието. Тези, които властват над него, потискайки и експлоатирайки другите, разбира се искат да забавят хода на събитията. Но този ход, особено на фин план, показва неизбежността на продължаващия процес на трансформация на човечеството. Обществото на хората, населяващи Земята днес, паразитно, ориентирано към потребителите по своята същност, е стигнало до ръба на унищожаването на земния организъм, върху което паразитира. Но не материалните ресурси на Земята определят тази граница, а това, което се нарича човешки фактор. Най-големият, най-търсеният (и експлоатиран) ресурс на Земята отдавна е човешката духовност.

Социалната система от ценности, която стои в основата на управлението на живота днес, се превърна в спирачка за растежа на духовността на по-голямата част от човечеството. В съзнанието на хората, вместо творческата доминанта на благодеянието, доминира паразитната доминанта на благосъстоянието. Това е естествено за едно паразитно общество и ни казват, че винаги е било така. Всъщност цялата история на човешките отношения при ниски нива на хармония преминава под знака на паразитизма. Сега завършва многохилядният период на адски живот на Земята. В основата на продължаващите промени е Любовта на жителите на Земята като осъзнато изпълнен закон на живота и жизненоважен ресурс, достатъчен да се раздели с адските принципи на живота (насилие и паразитизъм) ..."


Тук той съвсем ясно формулира, че се очаква именно разпадането на паразитната система, нейното разпадане и край, а не поредният „край на света“, с който ни плашат мафиотите и техните слуги. Защо правят това? Първо, за подхранване на енергиите на страх, ужас и безпокойство, излъчвани от хората, които са били подведени от тяхната пропаганда, планетарната егрегорна тъмнина, на която те служат. На второ място, знанията за силата на тяхното съзнание и въображение (способността да се работи със създаване на образи) не са просто така скрити от хората. Следователно отрицателните образи на съзнанието създават негативни версии на бъдещето. Точно по този начин, чрез информационния негативизъм, който пада върху хората, мафиотите принуждават хората, против волята им, да им помогнат да проявят възможностите за бъдещето, от което се нуждаят.

Вярно, това вече няма да им помогне да избегнат тотално „прочистване“ на Висшите сили. Но ще им помогне да го забавят малко. Ето защо в информационната мрежа циркулират редовните „ужасни истории“ на паразитните слуги за „жътвата“ и следващия „край на света“, с които ни изплашиха дори в навечерието на 2000 година. Така че да вярвайте на тези ужасни истории или не - решете сами. Просто знайте, че каквито образи излъчвате в света около вас, привличате такива събития от бъдещето във вашето поле на съдбата. И затова лично за вас, след подобно „заявление“ към Висшите сили за вашето бъдеще, наистина може да дойде „краят на света“. Например под формата на фатално заболяване или сериозно нараняване. Но това ще бъде резултат от вашето собствено излъчване на негативни образи към външния свят.

Освен това, по време на „почистването“ планетата ще бъде „дезинфекцирана“ от вируса на „паразитизма“ и следователно тези, които не се отърват от такова заболяване на съзнанието си, ще имат много трудно битие. Но то ще „пристигне“ под формата на здравословни проблеми, неуспехи в кариера, личен живот за всеки, който продължава да излъчва негативи, продължавайки да ги храни с тъмната сатанинска егрегорност. Ето защо е много важно през следващите месеци да се научим как да трансформираме негативното в положително и да не реагираме емоционално на онези негативни образи, които информационните системи на паразитната система ни подават.

Това са един вид информационни "издънки", с помощта на които не само непрекъснато ви "доят" енергийно, но и ще се опитат да ви завлекат със себе си в демоничните светове, където ще се изсипе цялата паразитна сатанинска "гнилоч", за да избегне това "почистване" и "дезинфекция". Но и там паразитите ще се нуждаят от „дойни крави“. Ето защо, ако не „отрежете“ навреме всички тези „пипала“ и „издънки“, тогава животът ви няма да се промени драстично към по-добро.

Как да го направим? Спрете да реагирате на негативна информация и, разбира се, гледайте по-малко негативни новини и негативни филми. Ако не можете напълно да изоставите телевизията, тогава гледайте предавания за природата и животните. Спрете да реагирате на опитите на други хора да ви извадят от емоционално равновесие, осъзнавайки, че такива хора са под контрола на адските същества и, осъзнавайки, че емоционалният ви отговор ще ви лиши от жизнена енергия и ще нахрани ларви, демони и други адски зли духове .

И най-хубавото е да зашеметите тази „атака“ с нестандартен отговор - например с помощта на шега и смях. Хуморът и смехът са много мощни оръжия срещу силите на тъмнината. И дори много „неизлечими“ болести се отдръпват, когато човек започне искрено да се смее всеки ден, например, гледайки някоя добра комедия или хумористични програми. Ако научите тази техника за трансформиране на негативното в положително, тогава никаква „жътва“ (а всъщност „прочистването“ от паразитизма) определено няма да ви засегне. И така, изборът да бъдете жертва на „жътви“, „краища на света“ и други ужасни истории на паразити или не, зависи от вас.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.