петък, 18 юни 2021 г.

Б. Сервест: повечето хора имат достатъчно сила, само за да вибрират в рамките на обичайния модел на живот

 Попадайки в нашия свят, повечето хора губят спомена за своето съществуване, преди да бъдат въплътени във физическата реалност. И това се улеснява от социалната среда. В резултат на това повечето хора под влиянието на обществото започват да мислят, че са просто малки „винтчета“, от които нищо не зависи. Но някои други хора, започвайки да изучават езотерични знания, те изведнъж се втурват в съвсем друга крайност, като си представят, че уж са в състояние да контролират всички събития от този свят със своето съзнание. Всъщност и едните, и другите правят голяма грешка.

Ето как руският изследовател на езотеричните знания Б. Сервест обяснява по свой начин правилата на играта на Матрицата на този свят в книгата си "Магията на безсмъртието. Основната бариера": "... можем да отидем до по-дълбоки нива на взаимодействие със света, които все още са достъпни за нашия "Аз". Можем например да си поставим цел и да се опитаме да я постигнем. Тук опорна точка за нас ще бъде способността да реализираме тези линии на Модела на живота, който създаваме в нашето съзнание. Способност, която до голяма степен губим в непозната среда и чието възстановяване ще бъде знак за възстановяване на нашата Сила.

Като се започне с най-простите опции, например поръчка в ресторант или покупка в магазин, и се завърши с доста сложни „линии“, свързани с независимо пътуване в непозната държава, СИЛАТА във видимата си проява е отражение на способността ни да се отклоняваме от обичайния маршрут, произволно да променяме някои елементи от нашия модел на живот. Всеки може да изготви ПЛАН или по-точно - да си представи желания модел и почти всеки го прави в мечтите си. Но само малцина могат да реализират поне нещо от планираното. По-скоро тук има нива на изпълнение.

Можем да извършим някои елементарни произволни действия в почти всеки случай. Например, станете точно сега и направете няколко клека или просто се разтегнете малко. Това е лесно. Много по-трудно е да ги превърнете в постоянни елементи от вашия жизнен модел. Например, въведете изпълнението на комплекс от физически упражнения в ежедневния си ритуал. Самото мислене върху това превръща най-простите движения, които като едно действие бихме могли да изпълним почти без затруднения, в доста сложна задача. Тоест, ако си мислим, че ВСЕКИ ДЕН ТРЯБВА да клякаме или да правим лицеви опори, дори първото движение ще изисква много повече сила от нас, отколкото в първия случай. И повечето хора ще откажат да приложат ПЛАНА още на този етап. А от тези, които започват, само малцина ще постигнат успех - те ще направят това действие привично за себе си.

Почти същото е положението с отхвърлянето на обичайните действия, тези, които вече са влезли в нашия модел на живот. Започвайки от „индивидуални жестове“ и завършвайки с доста сложни ритуални модели. Всеки може да се въздържи да не кръстосва крака и да не затваря ръцете си в напрегната ситуация веднъж. Но човек може напълно да се отърве от този „навик“ само като се промени вътрешно по много съществен начин. Повечето хора имат достатъчно сила само за „вибриране“ в рамките на обичайния модел на живот, за някои еднократни отклонения, които не водят до почти никакви последствия. И обхватът на тези вибрации просто се възприема от нас и околните като проява на СИЛАТА, която е вътре в нас. Някой има достатъчно от нея, за да отиде на самостоятелно пътуване за няколко дни или дори седмица, докато някой дори няма достатъчно, за да отиде на кино. Но във всеки случай ограничаването на привичните възможности, например при навлизане в непозната среда, винаги се възприема от нас като намаляване на СИЛАТА.

Всичко казано се отнася само за отделни действия, когато трябва да преодолеем само собствената си съпротива, съпротивата на нашия „модел на живот“. Но обикновено всичко е много по-сложно - ние живеем в човешки свят, така че почти всички наши произволни действия се пресичат с „маршрутите“ на други хора и до известна степен ги нарушават. И това сериозно променя съотношението на силите. Можем лесно да „фантазираме“ по тази тема - със сигурност всеки от нас поне някога си е представял, че е „най-големия“. Можем дори да разработим планове, насочени към реализиране на нашите фантазии, но в по-голямата част от случаите така и не се стига до тяхното осъществяване. И ако все пак започнем да действаме, тогава почти винаги всичко се обърква и рано или късно се връща в същата точка, от която сме започнали.

Има само един проблем - липсата на нашата СИЛА. Ние просто не разполагаме с достатъчно, за да променим съответния модел на правилната страна и докато това е така, ние сме обречени да „се провалим“. Има начин да разрешите този проблем, като направите плана си "общ план", тоест да привлечете други хора и да ги "заинтересувате", като добавите тяхната СИЛА към вашата лична сила. Ако всичко е направено правилно, тогава ние успяваме да постигнем целта си. Разбира се, това изобщо няма да е целта, към която първоначално сме се стремили, но въпреки това нещо все пак ще се случи и събитията ще се развият сякаш по наша воля. Но само чрез използването на енергията на други хора.

Важно е да се разбере, че всичко свързано с промяната на „модела на живота“ е магия, или по-скоро ВЪЛШЕБСТВО в чистия си вид. Конкретните действия, които предприемаме, и резултатите, които ги следват, са само видимост на случващото се. Всъщност основното се случва на друго ниво - „енергийният пръстен”, който сме създали в собствените си умове и в съзнанието на други хора, е въплътен в структурите на правилната страна, преодолявайки тяхната съпротива, свързвайки се с тях или отхвърляйки ги. Ако успеем да постигнем неговата стабилност, да я „материализираме“, то всичко останало се случва почти от само себе си. Ако не, тогава, без значение как се суетим, резултатите пак ще бъдат нула. Тук няма междинни опции - или имаме достатъчно енергия, или не. В първия случай можем да продължим напред, а във втория сме обречени да останем на мястото си. Тоест може да има някакво движение, но то ще се случи против нашата воля, послушно следвайки Линиите на съдбата.

В действителност всичко е много по-сложно. Почти всички цели, които можем да си поставим въз основа на нашето „аз“, нямат нищо общо с нас. Има пръстени, свързани с богатство, статус, власт и т.н., които се нуждаят от "носители", тоест те се стремят към въплъщение. Понякога влизаме в резонанс с тяхното движение и се превръщаме, като че ли, в „олицетворение“ на тези пръстени. Тогава можем да постигнем целта си, дори да действаме сами. Единственият проблем е, че тази цел първоначално ни беше наложена отвън, тя нямаше и не можеше да има отношение към нашата ИНДИВИДУАЛНОСТ. Ние просто действахме като марионетки на някои от силите, които управляват нашия свят и тъй като тази връзка не е видима за нас, всички постижения автоматично ни се приписваха за наша сметка.

Вече говорихме за това, както и за това, че в крайна сметка всичко завършва плачевно. Нашата основна роля е ролята на източник на енергия, следователно цялата СИЛА, която сме спечелили при успешни опити за постигане на власт, богатство и т.н., трябва да ни бъде отнета заедно с нашата Лична сила. Тоест, „катастрофата“ в този случай не е изключение от правилата, а самото ПРАВИЛО на играта. Понякога това се случва в явна форма, когато човек загуби всичко, което е получил преди, понякога в по-леки версии - нещо като почетна пенсия. Но във всеки случай това се случва и СИЛАТА, която сме получили, се връща към нейния носител, а създаденият от нас „модел“ е напълно отчужден от нас. Делото, на чието създаване сме посветили цял живот, непременно се оказва в грешните ръце и по-нататъшното му движение вече няма нищо общо с нас ... "

По този начин, попадайки в този свят, ние ставаме актьори в пиеса, която не е написана от нас. Разбира се, можем да променим собствената си съдба, ако положим достатъчно усилия и намерение за това. Но за да се промени съдбата на нациите или дори човечеството, е необходима координирана колективна воля на милиони хора. Между другото, след като внимателно прочетете откъса от книгата на Б. Сервест, става ясно как с помощта на технологии за манипулиране на съзнанието на хората „силните на този свят“ насочват личната им сила с помощта на изображения, излъчвани в съзнанието им към сценариите за бъдещето, от които се нуждаят. Именно за това наемниците на системата ще ви извикат на Майданите или ще призоват за „свещена война“ или по някакъв друг начин ще ви използват като „оръдие“ или „пушечно месо“ в интерес на онези сили, които са си представили, че са „господари на човечеството“ ... Други ще призовават за навлизане във виртуална реалност и превръщане в киборги и биороботи.

Но по същия начин, използвайки колективната сила на съзнанието, е възможно да избягаме от плена на паразитната сатанинска мрежа, която е оплела съзнанието на хората в мрак. И за това трябва да се научим и да научим другите да трансформират негативните образи, предадени в нашето съзнание, в положителни и да създаваме образи на хармонично бъдеще без паразити. И колкото повече хора се присъединят към това сътворение, толкова по-бързо ще дойде това хармонично бъдеще за нас.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.