вторник, 22 юни 2021 г.

Г. Сидоров за съвременната историческа наука

 Историята във вида, в който съществува сега, в никакъв случай не е надеждна представа за миналото на човешката цивилизация, а колективна колекция от измислени митове и волни интерпретации на много поколения фалшификатори на историята. И много независими изследователи и учени вече открито започват да заявяват това. Но кой и по каква причина е трябвало да скрие от човечеството истината за нашето минало, включително съществуването на древни допотопни цивилизации от „златния век“?

Ето например какво пише за това руският пътешественик, биолог, антрополог Г. Сидоров в книгата си „Тайният проект на лидера“: "... можете да преровите по няколко пъти всички учебници и енциклопедии, но за дрената допотопна цивилизация никога няма да намерите нищо. Въпреки че е оставила много следи на Земята. Например в Китай има около сто пирамиди, построени неизвестно кога и от кого. Дълго време китайците криеха информацията за тях. Когато пирамидите станаха видими от космоса, стана безполезно да се крие тяхното съществуване. Но, изненадващо, китайските учени заявиха директно, че няма да изучават пирамидите, в противен случай ще трябва да пренапишат цялата земна история.

Какво е това, ако не признание, че древната история, за която вярваме, е истински мит. Вторият пример са свещените градове на Мезоамерика. Историците приписват изграждането на тези градове на толтеките, ацтеките и маите. Всъщност индианците са наследили „своите“ градове и пирамиди от предишната цивилизация. Това сочат технологиите, използвани при тяхното изграждане. Същото може да се каже и за перуанската цивилизация на инките, а и за египетската.

Алтернативните учени отлично виждат и разбират, за разлика от историците, че технологиите, които древните са използвали за изграждането на пирамидите в Гиза, са доста над съвременните, които нашата цивилизация има. Наскоро в Босна беше открита пирамида, чиято височина е 220 метра. Същите гигантски пирамиди са в Урал, Сибир, Камчатка.

Само историците не виждат и не забелязват нищо от това. Според тях земната история се развива линейно, следователно просто не може да има древна велика цивилизация. А митовете за нея са измислица, фантазиите на древните. Каква е тази странна слепота сред академичните среди? В крайна сметка трябва да има елементарна човешка съвест. Казват, че фактите са нещо упорито. Те не чукат, те отдавна са нахлули в нашето разбиране за миналото, но академичната наука е създадена за тази цел, за да запази земното човечество възможно най-далеч от осъзнаването на историческия процес, който някога се е случил на Земята.

Академиците от историята са създали един вид непроницаем, сляп, глух, не разбиращ нищо клан. С ината на маниаците те налагат на цялото човечество, че древната допотопна цивилизация не е съществувала. Разбира се, това е заповед. Възниква въпросът: чия? Кой може да бъде възпрепятстван от знанието, че на Земята преди нашата цивилизация е имало още една, а може би и няколко силно развити цивилизации?

Разбира се, че на онези сили, които се опитват да диктуват волята си на земното човечество. Те, тези сили, през 16 век създадоха земната академична наука. И сега те налагат на своето творение: какво беше на Земята, а какво - не. Но защо този таен орден толкова се страхува от знанията за изгубената древна цивилизация? Всичко е изключително просто: първо, защото от допотопната цивилизация групата злодеи, които се смятат за тайни владетели на човечеството, са се преместили в нашата съвременна цивилизация. Тя уреди всичко, което виждаме сега. Ясно е, че такива не-хора искат човечеството да не гадае за техния произход. Второ, което е не по-малко важно, древната, допотопна високо развита цивилизация, предшестваща нашата, беше цивилизацията на високоразвито класово комунистическо общество. Общество, в което висшите съсловия на гражданите, от една страна, служеха като институция за възпитание на младите поколения, а от друга, като мощен социален филтър за отрязване на всякакъв вид измет, индивидуалисти и личности с материализирано съзнание - полуживотни от управлението на обществото.

Както виждаме, причините са доста сериозни. Затова беше даден курс на историческата наука: в никакъв случай да не се копае дълбоко. Хронологичният процес в съзнанието на човечеството трябва да бъде само линеен и в никакъв случай цикличен, какъвто е в действителност".

Това е основната причина за „слепотата“ на официалните историци по отношение на артефакти, които противоречат на псевдоисторическите митове на официалната история. Те са особено внимателни, за да „игнорират“ артефакти, свързани с легендарната арктическа цивилизация. И следователно, на обикновените хора се налага погрешното мнение, че на територията на Русия и Сибир, както и като цяло - в продължение на много хилядолетия е била дива и слабо населена територия, където малките народи са живели на примитивно ниво на развитието. Изчислението на паразитите и техните слуги обаче е напълно разбираемо, както и причините за тоталната фалшификация на историята през последните векове.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.