вторник, 1 юни 2021 г.

Г. Сидоров за „първия президент на Русия“

 Мнозина вече са осъзнали коварната роля на агента на британските специални служби и слугата на „световното правителство“ М. Горбачов при разпадането на СССР. И не напразно той получи от своите господари Нобелова награда за мир и медал „За победа в студената война“ над СССР за своята дейност. Само това говори на чия страна е участвал в тази война последният съветски генерален секретар,  изработил своите „30 сребърника“. Но в същото време друг слуга на световния „елит“ - първият президент на Руската федерация Б. Елцин или както сега го наричат ​​популярно - „ЕБН“, изигра еднакво важна роля в разпадането на съветската империя .

Руският писател и пътешественик Г. Сидоров в книгата си "Тайният проект на лидера" пише следното за тази фигура: "...."Комитет 300" спря да се нуждае от услугите на Михаил Сергеевич Горбачов. Въпросът е защо? Идеален предател, генетичен разрушител и внезапно „оставка“. Дали защото той организира референдум за запазването на Съюза?

Някои хора, непознаващи политическата игра, може да си помислят, че това е така. Въпреки че целият този референдум всъщност беше истински параван за приспиване на бдителността на населението на Съюза. И Западът беше наясно с това. Това означава, че е имало друга причина, най-вероятно чисто психологическа. Безполезно е да се носи пълна отговорност за гибелта на страната от един човек. Хората може да си помислят, че това е случайно. Един гад дойде на власт и съсипа всичко. Необходимо е да се направи така, че в съзнанието на масите да има убеждение, че СССР е умрял по обективни причини, а не поради влиянието на силите на разрушението, организирани в страната от мощно външно влияние. За това беше изиграна картата Борис Елцин.

Елцин започва да се подготвя за държавен глава още преди перестройката. Строител по образование, а не психолог или мениджър, комунист само по кариеристични причини, с голяма жажда за власт. Последното беше най-ценното за западните кукловоди. Такива хора, за да влияят, са способни на всяко предателство. Това е доказано с вековния опит. ГКЧП  беше организиран от изметта на КГБ, за да направи две „добри“ дела. Да свалят апарата на КПСС и в същото време да предложат ново протеже на своите господари - Борис Николаевич Елцин вместо Горбачов. И едното, и другото блестящо успяха. Както знаете, Борис Николаевич спечели борбата за власт. Именно той беше изпълнителят на разпадането на СССР. Със смъртта на Съветския съюз Горбачов беше окончателно отстранен от власт. А Елцин пое поста президент на „суверенна“ Русия.

Бих искал да напомня на читателя един интересен факт: в средата на 10-ти век руската армия на княз Светослав завладява руския град Белая Вежа от хазарите. Хазарите го преименуват на Саркел. Историята на Хазарския каганат завършва с падането на Саркел. Както знаете, Хазарският каганат беше организиран от тъмните жреци, които по-късно създадоха Ордена на илюминатите. Затова ли е дадена заповед на Борис Николаевич да подпише акт за разпадането на СССР в Беловежката пуща? Нека няма древна Белая Вежа, но името остава. И именно там беше подписан документ за смъртта на Руската империя. Окултните общества винаги следват ритуали и древни традиции. Ако е така, се оказва, че битката за Хазария е завършила със смъртта на СССР. След хиляда години мъртвата Хазария все пак победи руския си враг ... Това означава да бъдеш последователен и да се движиш в една посока в продължение на векове. Това е урок за нас за в бъдеще.

Борис Николаевич Елцин оправда надеждите на своите господари. При него Съюзът се разпадна. При него беше извършена хищническа приватизация. Служителите на Ордена и "семейството" сложиха цялото имущество на хората в своите "джобове". Всъщност грабителите от съветското КГБ откраднаха цялата Велика държава. Само че те никак не разбират, че всички те в крайна сметка са само попечители и цялото имущество, което те считат за свое, им принадлежи временно, до определен срок.

На Земята има сила, която ги е създала - генералите от КГБ - за тази цел, за да присвои с чужди ръце народното имущество на Руската империя. Както се оказа по-късно, ако Елцин беше живял малко по-дълго, щяхме да загубим не само Съветския съюз, но и това, което беше останало от него - Русия“.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.