събота, 19 юни 2021 г.

Възможно ли е да се освободим от паразитната система?

Продължаваме разговора за АНТИСИСТЕМАТА или паразитната сатанинска система, поробила човечеството в нашето минало, и информацията за нея, получена от руския пътешественик, писател, изследовател на тайните на миналите цивилизации Г. Сидоров от сибирските отшелници. Част от тази информация вече е обхваната по-рано.

В книгата си "Система и общи унифицирани закони на Вселената" той пише: "... Но Системата е не само социалната структура на обществото, тя е и психологическа. Системата е подобна по структура на пирамида, но пирамида на лед, който плава в океана на времето. Както и айсберга, тя е потопена във вода. На повърхността й са всички социални структури, измислени от човешкия ум: държавата, различни религии, глобалната банкова система, индустриални корпорации, армии на държави, затвори, полиция, закони, извратен съвременен морал, индустрията на всякакви чувствени удоволствия и други. А най-важното влияние върху човешката психика е институцията на парите. В преследването на парите хората несъзнателно се обръщат към лявото си полукълбо мозъка и в същото време забравят за дясното, което ги свързва със Създателя.

Трябва да се разбере, че съзнанието на съвременния човек е програмирано от Системата. Хората не само са свързани с нея, но напълно й се подчиняват и мислят, както тя изисква от тях. Човешките мисли не се стремят да разкрият скрития механизъм на Системата, тъй като те са нейният пряк инструмент. За да разберете напълно структурата на Системата и нейното въздействие върху обществото, трябва да опознаете себе си. Разкриването на структурата на личността, разбирането на обусловеността на ума вече е началото на откриването на структурата на Системата. В крайна сметка, за да разбере нещо, човек първо трябва да го види като цяло. Отделете се от изучаваното и се погледнете отвън. Факт е, че съвременният човек не просто принадлежи на Системата, той е вграден в нея, част от нея и неговото отделяне не е предвидено в програмата на Системата. Веднага щом човек започне да разбира себе си, това веднага включва неуспех в програмата на Системата и тя започва да се опитва чрез всичко възможно да го задържи в себе си.

Системата е егрегорна материално-полева същност, надарена с мощен интелект, който се противопоставя на Създателя. Отношението й към Създателя е изключително агресивно. На всичко, което той е създал, тя противопоставя самоделки, които са измислени от човешкия ум и направени от човешка ръка. В основата си Системата е фино и материално въплъщение на земното зло. Системата управлява Земята и в същото време унищожава Вселената. Унищожава я както на нивото на човешката психика, така и в глобален мащаб.

Животът по законите на Създателя е едновременно мъдър и прост. Системата, от друга страна, правеше човешкия живот много труден и нещастен и превърна човека-бог в борец срещу Бога. Всъщност човечеството под управлението на Системата е един вид раков тумор в тялото на Вселената. Енергията на разрушението е присъща на системата. Тя няма друга енергия. Нейното владение, сферата на нейното неразделено влияние, е светът на идеите. На ниво идея човек е заловен от Системата. След това той се превръща в неин вечен роб, послушен изпълнител на всичко, което тя му заповядва. Дори и най-отвратителният акт може да бъде оправдан с идея ...

Гибелта на хората е присвояването от Системата на техния психически потенциал в неговата цялост - без остатък. Защото тя смята човека за своя част. Всъщност е така и нищо не може да се направи. Всички идеи, произлизащи от Системата, са насочени към унищожаване, разделяне и игра. Основното е да се постигне илюзията за отделно съществуване. Така че всеки човек да е зает със себе си, със своите проблеми. Това е предпоставка за интегриране на човека в системата. Един от най-успешните трикове на Системата е залавянето на човек чрез противоречиви, понякога несъвместими идеи ... Механизмът е прост: една идея уж идва от Бог, а втората, напротив, от дявола. Сблъсъкът на тези идеи е точно това, от което се нуждае Системата. Животът на обикновения човек се превръща в непрекъснато бойно поле. По време на конфликта се губи огромно количество енергия. Всичко това се абсорбира от системата.

Какво получават хората? Жалко подобие на живот, което е отделено от останалия свят от стените на егоизма. Системата не е нищо по-различно от антиструктура, създадена от човешкия ум, онзи псевдо-свят, в който живее човечеството. Самото то храни Системата със своята жизнена сила, дава й способността да управлява света. Всички страдания на човечеството, страховете и конфликтите са необходими на Системата, защото я изпълват със сила. Сама по себе си, без хора, Системата не може да съществува. Хранейки я със своята енергия, човечеството по този начин създава енергиен дефицит в себе си, което не му позволява да се освободи. Липсата на енергия пречи на хората да открият Системата и да се отърват от нея. Освен това тя служи така, че човек да няма достатъчно енергия. Системата държи цялото човечество „на каишка“ с енергиен дефицит, изисквайки снабдяване и подаване на енергия от човек“.

И така, въпреки че враждебна на човечеството сила е приложила ръка в създаването на тази егрегорна паразитна Пирамида на властта, самото човечество я поддържа в „работно състояние“, макар и не без помощта на доброволните слуги на тази система. И го правят, като използват добре познатия принцип на тази Система: „Разделяй, играй и властвай!“. Следователно, основният проблем на човечеството е отделянето на неговото възприятие за света от останалия свят. Следователно трябва да се научите да не играете игрите на паразитите според измислените от тях правила. Всеки път те ще се опитват да предизвикат изблици на отрицателна енергия у човек, с което АНТИСИСТЕМАТА се храни. И можете да я победите само като спрете да я храните.

Следователно, вместо да скача в различни крайности и да участва в взаимни „битки на гладиатори“ за забавление на паразитната система, човечеството трябва да премине от разрушителен негатив към хармонизиращ позитив. Но това не е всичко. Трябва да развиете вашето интуитивно и творческо дясно полукълбо, за да възстановите първоначалната връзка с Висшите сили и да се превърнете от биороботите на лявото полукълбо на изкуствения технократичен свят в хармонични личности.

Освен това е необходимо да започнете да познавате себе си и чрез познание на себе си, да познавате околния свят. Това ще унищожи силата на АНТИСИСТЕМАТА и ще причини системен провал в нейните зомби програми и човечеството ще се освободи от пълния й контрол. „Мисловният диалог“ на АНТИСИСТЕМАТА ще спре и след премахването на този „блокаж“ от нашето съзнание пред него ще се отворят възможности за безкрайна еволюция и способностите на боговете-създатели.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.