събота, 1 май 2021 г.

Г. Сидоров: психиката на европейските народи беше рязко семитизирана

 Историята на народите от Западна Европа, която ни е известна, ни позволява да видим как илюминатите създадоха от свободолюбиви народи и смели воини послушно стадо „овце“, зомбирани за материални ценности и култа към съмнителни удоволствия, покорно блуждаещи в подготвената им „сергия“ от „новия световен ред“. Това е, което русофобите наричат ​​„цивилизация“, упреквайки руския народ, че не влиза толкова послушно, колкото „цивилизованите“ европейски народи в същата тази „сергия“, обяснявайки всичко това с нашето „дивачество“ и „нецивилизованост“.

Но как илюминатите и техните слуги успяха да извършат такъв глобален план за заблуда на нациите? Какви инструменти за манипулиране на съзнанието са използвали, за да променят психокода на европейските народи? Каква роля изигра в това новата аврамическа религия на робско смирение и покорно съгласие за съдбата, наложена от „силните на този свят“? Отговорът на тези въпроси може да бъде намерен в следния диалог на руския пътешественик, биолог, антрополог Г. Сидоров с един от сибирските отшелници, описан от него в книгата „Сиянието на върховните богове и самозванците“:


"- ... Къде спряхме? На факта, че генетиката на нашия народ, потомците на великите орианци, дори след като приехме чужда религия и идеология, не се промени.

- Но ти току-що доказа, че не сме приели нищо, а сме го адаптирали за себе си.

- Няма значение. Официално сме считани за християни. Виждайки, че основното им оръжие не функционира, какво мислиш, че са направили нашите врагове и враговете на бялата раса?

- От къде да знам?

- Мисли логично: те видяха, че християнската идеология в Европа си върши работата. Много бързо при потомците на иберийците, келтите, саксонците, покръстените жители на Великобритания и Скандинавия започнаха генетичните промени, от които се нуждаеха. Християнската, по същество семитска култура, която замени ведическата, следвайки новата примитивна религия на номадския народ, също си свърши работата. В резултат на генетична промяна психиката на европейските народи беше рязко семитизирана. Тя падна до нивото на онези, които произлязоха от облагородения архантроп и векове наред караха кози и магарета през пустинята. По този начин под ръководството на Ватикана се формира психокодът на съвременните западноевропейски народи. Това беше направено успоредно с кладите на инквизицията, върху които бяха изгорени пазителите на древното орианско знание и просто потомците на двете висши ведически класи. Както можеш да видиш, всичко е просто и ефективно. Дълго време двата процеса протичаха паралелно. Имаш ли нужда от доказателство за генетичната промяна при европейците? - погледна старецът в очите ми.

- Не би навредило.

- Тогава си спомни скандинавците. Какви бяха те през 10-ти век? Войнствени и свободни. Те бяха приятели с Източна Русия и заедно с Варяжка Русия, западна, се бореха отчаяно срещу християнските пълчища. Но техните царе приеха задграничната семитска религия. И какво се случи с войнствеността на датчаните, норвежците и шведите? С тяхното желание за свобода? След няколко поколения те се превърнаха в мокри пилета, с които кралете им правеха каквото искат. От безстрашни воини те се трансформираха в жалки търгаши, абсолютно същите евреи, само че с различен цвят на кожата. Не е ли така? Същото може да се каже и за франките и саксонците. Докато саксонците и франките били част от ведическия свят, те се отличавали със смелост, сила и мъдрост. Но след това те приеха религията на римляните и също се превърнаха в страхливи търгаши.

- Не разбирам накъде клониш? Наистина ли вярваш, че генетичната промяна от полюса на смелостта, безстрашието, мъдростта ...

- И общността - добави лекторът.

- Към полюса на страхливия, глупав индивидуализъм и желанието чрез търговия да забогатеят, беше вложена в психиката на европейците, за да стартира пазарната икономика в бъдеще?

- С тази цел е, приятелю! Проектът за капиталистически отношения на бъдещето в Западна Европа е положен веднага след падането на Рим. Само жреците са знаели за проекта: тъмните и ние, техните опоненти. Също така знаем, че император Константин, който декларира религията на робите и римските лумпени - християнството, за държавна, е бил техен човек.

- Как така?

- Много е просто: взели са момчето, вкарали са в него определена програма и го издигат до най-висшата власт, това е всичко. Същото като при нашия Горбачов.

- Защо мислиш така?

- Защото при Константин жреците на слънчевия Митра са знаели много добре за проекта на получовеците-полугущерите. Следователно, именно християните са тези, които с разрешението на Константин ги изгарят живи. И след тях и други служители на древната религия.

- Аз не знаех това.

- Но да продължим. Мисля, че всичко е ясно с населението на Западна Европа. Чрез примитивна чужда религия, идеология и така наречената християнска култура, то се е променило на генетично ниво. На пръв поглед ти изглеждат датчани или французи, но по същество те са по-скоро като евреи.

- Мислех, че ще кажеш, че са като арабите.

- Въпреки че арабите са семити, те са различни. Те не са изоставили своя примитивизъм дори в наше време. Ето защо при тях лансираха контрамодерност. Не, западноевропейците са по-скоро като евреи в техния прагматизъм, алчност и находчивост. Единствената разлика е, че поклониците на Саваот са много сплотени, докато западноевропейските гои, напротив, са индивидуалисти - това също беше направено нарочно, за да бъде по-лесно да се контролират.

- Какъв ужас! Всички тези англичани, холандци, французи и германци - те са нещо като добитък? Мислиш ли, че техните индивидуалистични характеристики не са случайни? - не можах да устоя.

- Разбира се, че не! Генетичният код на западноевропейците е изграден много внимателно. Виж, има много нации, но психически те не се различават много една от друга. Всички са по един калъп.

- Но почакай! - възразих на специалиста по психокодове. - Германците са напълно различни! Те са най-смелите в Европа! В крайна сметка само те могат да се бият с нас.

- Добре! - съгласи се с мен знаещия всичко. - И те също не обичат да търгуват, те обичат да създават нещо - това е най-креативната нация в Европа.

- Виждаш ли! - триумфирах аз.

- Какво да виждам? - имитира ме с хитра усмивка дядо ми. - Така и трябва да бъде.

- Защо? - бях изненадан.

- Защото Германия е бившата Венетия. Германците имат нашата руска, много устойчива генетика. Това е всичко. По едно време сред венетите или вагрите преобладава северният генен код R1A1. Както знаеш, той е в състояние да устои на всяко информационно влияние. И на християнското също. Така се оказа, че благодарение на него генетичните изменения на германизираните венети се развиха по различен начин".


По този начин, цялата „цивилизованост" и „прагматизъм" на европейските народи се състои в техния семитизъм, обслужващ култа към златния телец, господство и търгашество, дошло от юдаизма, както и в робската психология на юдео-християнството, което превърна свободните хора в „роби на Бога“ и в роби-гои на световния „елит“. Те не могат да разберат желанието на руския народ за справедливост, присъщо на нашите „хиперборейски гени“ и на руската национална традиция, защото в техния свят всичко се решава от парите и силата на паразитните сатанински „елити“.

Ето защо по-голямата част от представителите на европейските народи не са в състояние да разберат „загадката на руската душа“ и манталитета на нашия народ, и точно това е един от корените на патологичната русофобия и омраза към нас, което е толкова характерно на съвременните сатанински западни „елити“ и техните верни слуги от редиците на откровените деграданти и нечовеци.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.