вторник, 25 май 2021 г.

Топ десет артисти-марионетки в ръцете на илюминатите

 Няма съмнение, че развлекателната индустрия носи огромни печалби. И където има много пари, има власт. Дори и за дреболии хората извършват лъжи, кражби и предателство. За много пари повечето Homo Sapiens ще направят ВСИЧКО.

Индустрията на шоубизнеса е пълна с хора, които се стремят да управляват и да доминират масите. Те са доволни да бъдат популярни, да бъдат на върха, да бъдат чути от милиони хора по целия свят. Но дали са на самия връх? Не. Те са само своеобразни „сенки на онези майстори“, които стоят зад завесата и всъщност дърпат конците. Всички популярни артисти, които са постоянно в полезрението на тълпата, са призвани да действат като визуален шумов параван. Имената на истинските кукловоди ще останат неизвестни за широката публика.

Тези, истински „господари“ на души, които всъщност притежават сферата на развлеченията, никога няма да се появят на кориците на лъскави списания. Те никога няма да бъдат интервюирани. Те няма да разширяват възможностите за закупуване на недвижими имоти и няма да публикуват снимки на семейството, за да ги погледне обществеността. „Истинският елит“ отдавна не се вижда и вместо него ролята на „елита“ за добитъка се изпълнява от актьорите. Това е техният пряк професионален дълг, който им дава храна - игра за тълпата. Нека простаците завиждат на „звездния“ живот и „звездните“ хонорари. Това е просто шоу.

Достатъчно е да дадем най-простия пример за това кой е по-важен. Продуцент в Холивуд за един филм прави десетки милиони долари, ако не и стотици. Звезда-изпълнител на главната роля - няколко милиона. Само няколко избрани звезди (например Джони Деп, Том Круз) могат да получат 20-25 милиона за филм. И това положение е навсякъде: в музиката, в спорта и т.н. Но продуцентите и режисьорите също не са на върха. На самия връх хората притежават милиарди и именно те гарантират, че във филмите и музиката никой не се отклонява от генералната линия на партията. Това са бизнесмени, за които парите са религия и те са главните жреци на тази религия. На това ниво вече говорим за вярвания и убеждения.

През 19 век (и по-рано) обществото обсъжда новините за аристокрацията. Сега се обсъждат следващия черен доведен син на Анджелина Джоли или Мадона. Ние сме доволни от това. Развиваме ли се или деградираме ?! Но всичко това не се случи веднага и не случайно. Кой и защо замени истинската аристокрация с фалшива?

Лесно е да се види, че в съвременното изкуство, музика и кино няма нищо брилянтно, добро или дори просто приятно за ушите и очите на обикновения слушател и зрител. А след разпадането на Съветския съюз, като цяло всичко тръгна рязко надолу. Постоянно върху нас се изливат антиестетични „помии“. Цялата настояща масова продукция е под всякаква критика. Лозунгът "Колкото по-отвратително, толкова по-изгодно!" отдавна е възприет от шоубизнеса. Безобразието, мръсните пороци, сексуалните отклонения се насърчават от цялото съвременно изкуство и вече са представени като норма.

Но това не е всичко. В съвременното изкуство и музика постоянно се натъквате на такива „безобидни“ неща като сатанизма. Нека поговорим за това.

На върха на западните музикални класации са такива първи величини от развлекателния бизнес като Jay-Z, Лейди Гага, Риана и др. Кой ги постави на този връх? Защо тези хора получават слава, медийна подкрепа, пари за насърчаване на насилието, сексуалната перверзия, богохулството в творчеството си? Ще ги познаете по плодовете им.

Човек без опит в духовната война може да си помисли, че тези артисти искат само пари и слава, и че именно за PR те уреждат постоянни провокации и скандали. Някой може да каже, че те се движат от неудържима страст към самоутвърждаване, удовлетворение от егото си на всяка цена. Може би първоначално е било така. В това има частично зрънце истина, но това не е основното. На някакъв етап от своето „творческо развитие“ обещаващи певци и артисти се срещат с хора, които започват да ги водят в много определена посока. И точно от този момент моралът на тези артисти, който е в най-ембрионалното си състояние от гледна точка на духовността, се трансформира в някаква ужасна смесица от езотерика и сатанизъм. Има огромен брой такива примери за трансформация. На тази тема може да бъде посветен отделен пост. Всъщност вече няма нито един много популярен и високоплатен (много е важно за какво точно се плащат парите!) артист/актриса от САЩ или Европа, който да не е член на различни тайни общества.

Пример - много ясно се вижда промяната в Риана. От обикновено вярващо чернокожо момиче от Барбадос, тя се превърна за няколко години в антиклерикал и сатанист. Сега дори в западните блогове тя е наричана  илюминатска принцеса. Самата тя обаче постоянно подчертава и преувеличава тази тема.

Good Girl Gone Bad – Rihanna’s Entrance into Satanic Illuminati Entertainment.

With a unique voice, Caribbean influenced sound and overt sexuality, Rihanna has catapulted to the top of the music industry. A protegé of Freemasonic and occultic rapper Jay-Z, she wasted no time declaring her influence in society was going to be negative. Rihanna’s album Good Girl Gone Bad, chronicles just what the title states: Rihanna’s transformation from a good, morally inclined young girl, to a bad girl, who promotes sexual immorality, lust and violence. The  video for her first hit single, Umbrella, was heavy in occult symbolism.

Превод:

"С карибски чар и уникален глас, Риана катапултира в самия връх на музикалната индустрия. Тя, протежето на масона и окултист, рапърът Джей Зи, не губи време, твърдейки, че въздействието й върху обществото ще бъде отрицателно. Заглавието на албума й "Доброто момиче стана лошо" разказва точно какво се е случило с Риана. Превърнала се е от морално християнско момиче в сексуално неморална, похотлива и жестока дива. Първият й сингъл, Umbrella, беше пълен с окултни символи".

Популярността и постоянното споменаване на имената на такива знаменитости като Риана се дължи на факта, че медиите и развлекателната индустрия принадлежат на едни и същи хора. Бизнес!? Не само. В момента всички пари на земната топка са в ръцете на банковата корпоративна мафия. Следователно парите са важни само на първото ниво. За парамасонските елити - потомците на онези, които са отхвърлили Христос, нещо друго е по-важно: унищожаването на християнството и неговия морал. Затова не бива да се учудваме какво се случва в съвременното изкуство. Този, който плаща, поръчва музиката. За съжаление обществото яде това, което му се дава. И просто няма друго. Или другото е потиснато в самото начало.

Някои „деятели на изкуството“ са достигнали такава степен на разврат и изпълняват такива неща от сцената, че човек може да си помисли, че вече са демони. Например как да се отнасяме към такова изявление на рапъра DMX, който каза в едно от интервютата си в затвора в Аризона:

- това е страната на боговете, защото тук срещнах дявола.

Това се отнася до сделката, която той е сключил. Може би това е само шега и почит към модата? Що за мода е да говорим за сделки с дявола ?! Не напразно пишат за себе си - сега е модерно да бъдеш поклонник на дявола. Тенденцията е налице. DMX далеч не е единственият, който говори за подобни неща. Ето само няколко имена отвън - Уил Смит, Джей Зи и същата Риана, която откровено заяви в едно интервю, че се прекланя пред дявола. Може би и тя се шегуваше ?!

Някои артисти обаче проглеждат. Те искат да бъдат независими от кукловодите. За тях това свършва зле. Колко зле завърши за Майкъл Джексън. Преди да бъде физически убит, името му дълго време беше изплаквано в медиите и влачено из съдилищата. Личният му лекар (между другото, също масон) потвърди в съда, че е предписал смъртоносно лекарство на певеца. Това е наказанието за предателството. Там дори президентите не са пощадени, ако излязат от „правилния“ път. Следователно не е изненадващо, че постоянно виждаме на екрани и в медиите цяла армия от пеещи и свирещи насилници. За тях е по-лесно така да живеят. Освен това, не забравяйте, за такава работа - да насочват към руслото на НСР, им плащат много добре.


И така, 10 души от шоубизнеса, които са в услуга на манипулатори на човешкото съзнание.


10. Да започнем с Мадона, на снимката - Мадона в Супербоула, представяща се за рогатата Ищар:


Остарялата жена започна да се занимава с окултизъм отдавна, от самото начало на кариерата си. Затова тук ще публикувам нейна стара снимка. Ето тази:


Всички вече са го виждали. Но е интересно за нас не само заради това, което е изобразено на якето й, но и защото Мадона показва само едно око тук. Интересен е и пейзажът зад нея. Той е размазан и неясен. Трудно е да се разбере кой град е в кадър. Но от друга страна, много ясно различаваме кула със шпил. Тази сграда е разделена на три нива и символизира пирамида, където най-ниското и най-обширно ниво символизира профаните и говедата, тоест, всички нас според разбирането на масоните.

9. Джъстин Бийбър:


Това „сладко“ момче е дете на масоните. Или някой си мисли, че той самичък е станал популярен на 10-годишна възраст.

8. Ki$ha:

7. Риана:


6. Ники Минаж:


5. Кейти Пери:

4. Бритни Спиърс:

В червения кръг татуировката на Бритни е триъгълник. Ще кажа малко повече за тази татуировка в края на публикацията.

3. Лейди Гага:

2. Кени Уест:


1. И накрая, Jay-Z. Можете да се изпише много за тази „видна фигура на американската култура“. Именно той представи Риана пред многобройна публика, започвайки с видеоклипа „Чадър“. Вярно е също, че той, заедно със съпругата си Беонсе, която работи не по-малко от него в различни масонски шоута и също е марионетка на илюминатите, сега прави най-много пари в шоубизнеса.

Първo снимка на съпругата Беонсе:


Какъв интересен знак тя показва. Нейният мъж обича да прави същия жест с ръце на концерти.

И ето го, героят на хит парада с едно око в пирамидата:


Невъзможно е да се отрече, че всички тези "артисти" сега са на върха. Но кой им даде възможността да станат толкова популярни? Кой е техният истински работодател? Почти всички те идват от самото дъно на обществото, практически от нищото. И изведнъж те бяха издигнати до върха на обществото. Това обаче не е истински връх. Истинският връх винаги предпочита да остане в сянка, както казах. Същите тези хора са само майстори на своя занаят. Техният бизнес е да отвеждат хората от Бог, от реалния живот, от семейството, от обществото с помощта на съвременни мотиви. Техният бизнес е да направят хората послушни, безсмислени кочове, без бъдеще, образование, работа (всъщност същото се случи по времето на Уудсток, когато цяло поколение млади хора станаха наркомани и загубиха всякаква перспектива в живота). Тяхното дело е да разделят поколенията, да отнемат децата от родителите им. Тяхната работа е да корумпират морала, за да не остане нищо от стария християнски морал. За тях моралът ни е реликва. Те живеят по напълно различни закони. Тези хора имат различна религия. Тяхната работа е да работят за НСР.
И накрая, още няколко снимки. Всички те са направени в един и същ стил по различно време с различни известни хора и анимационни герои.
Погледнете отблизо.


С едно око на своя бог Хорус-Ра те гледат на света и на нас, показвайки, че принадлежат към една секта от сатанисти.
Еднооки! Името им е легион.


Каква е обаче ползата за човек от факта, че той печели целия свят и губи душата си.

P.S.
Реших да публикувам това видео на новото протеже на илюминатите - Avicii. Дори не знам как да произнасям правилно това име на английски.
Сега за татуировката на Бритни, за която писах по-горе.
В това видео хората с такава триъгълна татуировка принадлежат към специален тип общество. Всички те са красиви и млади. Но тези, които се придържат към стария морал, се показват като стари хора или изроди. Ето такава реклама за НСР и чипизацията. Толкова ненатрапчиво да насаждате мисълта: не бъдете комплексирани, преминете към страната на Антихриста, ще бъдем готини!
Наистина се надявам хората да разберат, че това е просто реклама. Всъщност адът е съвсем различен.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.