сряда, 5 май 2021 г.

Рептилоидните богове на Вавилон

 Шумерската цивилизация, според митовете на официалната история, се счита за най-старата на планетата. И това съвсем не е случайно, тъй като най-вероятно на определен етап от своето съществуване в нейната история се е намесила определена „външна сила“ с ясно рептилоидни характеристики. Има много неясноти за произхода на самите шумери, защото тази цивилизация е възникнала сякаш на момента и „от нищото“. Всичко това породи на цяло направление от представители на западния клон на „алтернативните“ да й приписват извънземен произход от „боговете-създатели“, дошли от космоса, които сега са известни като „Анунаки“.

Твърдението, че човечеството е създадено от тези Анунаки като роби, очевидно намирисва на пропагандата на господарите на „библейския проект“ и „новия световен ред“, наложен след него на човечеството. Тъй като хибридните нечовеци, създадени от Анунаките, са се изкачили през последните векове до „кормилото“ на контрола на човечеството и въз основа на този мит се считат за „преки потомци на боговете“, а следователно паразитната сатанинска система, която е установена на планетата с техните усилия е легитимна.

Но наистина ли е така? В същото време редица руски „алтернативни“ твърдят обратното: когато анунаките пристигнаха на Земята, ведическата цивилизация на хората от бялата раса, потомците на арктическата цивилизация на „белите богове“, отдавна живееше върху нея. Но Анунаките наистина създадоха роби за себе си под предлог, че добиват злато, което уж беше необходимо, за да спасят родната си планета. Всъщност те създадоха някои хибридни (като хибрид на бялата раса с архантропи) народи, които да изпълнят тайна мисия за завземане на световната власт и унищожаване или разтваряне на потомците на „белите богове“ в тези създадени хибридни народи.

Мисията на тези народи трябваше да бъде ръководена от специална каста хибридни нечовеци, на които анунаките дадоха своите влечугоподобни гени и ги надариха с част от собствените си качества, като студен интелект, омраза към човечеството, стремеж към неизмеримо богатство и неограничена власт. Всички тези качества им бяха дадени, за да изпълнят мисията си, но в същото време външният им вид ги правеше практически неразличими от самите хора. И именно този „троянски кон“ на човечеството го доведе до сегашното му положение поради факта, че през последните хилядолетия хибридните нечовеци са завзели всички ключови позиции на нашата планета и са ръководили най-богатите банкови кланове и управляващи кралски династии и сега те осъществяват глобален контрол над поробеното човечество в интерес на своите господари.

И все пак, анунаките нямат нищо общо със създаването на прашумерите. Сега е известно, че общите предци на прашумерите и праславяните са живели в Обския регион, където са открити много керамични изделия с орнаменти, почти напълно идентични със шумерските. Това е ясно показано в работата на Г. Пелих "Произходът на селкупите". Освен това, по време на експедицията на Г. Сидоров в Обския район са открити много останки от керамични предмети с орнамент, идентичен на Шумер. В допълнение към всичко това, ДНК генеалогията на професор А. Клесов потвърждава, че общите арийски предци са живели в южен Сибир много преди появата на Шумер. Следователно оттам прашумерите са дошли в Близкия изток в Месопотамия, а не обратното. Но с течение на времето тази цивилизация просто изчезнала в дошлите номадски „народи на юга“.

Но подобни процеси на разтваряне на народите от бялата раса все още се провеждат. И зад онези, които упражняват контрол, може да се почувства същата невидима „трета сила“, която се е намесвала в историята на човечеството от хилядолетия, усърдно вкарвайки народите от бялата раса помежду си в кървави войни и разтваряйки ги с потоци от придошли хибридни народи. Защо съм толкова сигурен, че именно анунаките са участвали в този процес, постепенно разтваряйки арийския етнос на прашумерите? Да, защото само от този късен период т. нар. "официална история", създадена от техните слуги ни разказва за Шумер. "Официалната история", а рептилоидните същности на "Анунаки", които са оглавявали управлението на хибридните етнически групи, са ясно видими вече на примера на пантеона на боговете от Древен Вавилон, където е станало най-интензивното смесване на древни народи.

Ето какво можете да прочетете за това в книгата на президента на Руското варяжко общество А. Белов, озаглавена „Последната тайна на варяжката Рус“: ​​„Сблъсъкът на животообразуващото „добро“ и природното „зло“. Изглежда непонятно, какви изненади все още може да скрие този прост сюжет? В самия край на III хилядолетие пр. н. е. акадският бог Мардук се превръща в символа на Вавилон - „столицата на света" от това време. Това е демиургът, създателят и творецът на всичко живо и неживо. Според идеите на жителите на Древен Вавилон. Той възлага различни социални функции: от обработка на почвата до водене на война и управление на народната общност. Той дори е богът на ръкопашния бой, за разлика от Забаба (шумерският гръмовержец, чиито черти използва Мардук). Но основният символ на Мардук не е мълниеносна стрела, а зооморфно изображение на митичния Дракон. Истинското име на това същество е Мушруш или Мушруршу и се превежда от акадски като „Велик Змей“. По-често се нарича Сируш. Твърди се, че тази грешка при четенето на името е причинена от неточен превод на акадските йероглифи.

Малцина са смятали, че символите на митологичното съзнание имат много по-голяма функция от това просто да украсяват наивно шоу за доброто и злото, за живота и смъртта, за човека и света около него. Ако питате как бих отбелязал Мардук с една асоциация, във връзка с тази безкрайна пиеса, наречена „Историята на човешкото същество“, бих казал - "Злато". Именно Вавилон е изобретил онази мярка за човешко достойнство, която от гледна точка на акадите се определя от златото. Именно Вавилон пусна на воля Златния дракон.

Още през средната бронзова епоха (средата - края на 3-то хилядолетие пр. н. е.), след като разпръсна градове-пазари (каруми) в Западна Азия, Вавилон внедри идеята в световната търговия: процент от всяка сделка трябва да "капе" в хазната му. Неслучайно акадските текстове наричат ​​златото „изливането на семето на Мардук“. Нито повече, нито по-малко. От този момент нататък този метал започна да управлява света. По-точно Златният дракон, който се е установил във Вавилон. Вярно, след като племената на варварските воини нахлули в Северна Месопотамия, които не били засегнати от жаждата за злато, те имали някакъв „антидот“. О, колко уплашени били акадците, защото световният ред, който те били създали, се сривал! ..

Оказва се, че можете да "преговаряте" с Дракона. Създателите на тази идея не са взели предвид само едно: всеки, който поиска подкрепата на самия Змей, неволно приема неговата змийска природа. Единствената проверена позиция на Дракона е под върха на копието ви. Златото погубило Вавилон. И в буквален, и в преносен смисъл обаче неговата „златна идея“ свързва световната икономика и до днес. Принципът на „разделяй и владей“ - политическата стратегия се дължи и на Вавилон“.

И така, какво виждаме тук? Известно е, че шумерските „анунаки“ просто са били обсебени от златото. Ето защо те създадоха за себе си хибридни роби с помощта на генетични експерименти със задачата да добиват и натрупват злато, присъщо на тях на ниво генетика. Това е необходимо на тези „богове“. Също така, с помощта на техните хибридни слуги, не само паричният оборот е въведен в човешката цивилизация, но и „лихвения процент“ - основната икономическа база на паразитната сатанинска система, която се създава, което впоследствие води до създаването на световна банкова система.

В същото време вавилонският бог Мардук, който, подобно на шумерските Анунаки, е пряко свързан със златото, очевидно има всички признаци на рептилоид. И изглежда, че от тук култовите поклонения към „Змиите“ и „Драконите“ се разпространяват по Земята сред хибридните народи като техните „богове-създатели“. Но тези "създатели" нямат нищо общо с появата на бялата раса. Освен това те са най-лошите врагове на цивилизацията на "белите богове". Ето защо през хилядолетията започва истинска генетична война срещу техните потомци, а самите народи от бялата раса непрекъснато се противопоставят един на друг в пълно съответствие с принципа на рептилоидните „богове“ - „разделяй и владей“.

И се оказва, че този принцип е изобретен много преди римляните, които само взеха щафетата на погубения Вавилон, ставайки по същество Нов Вавилон. Ето защо Ватиканът, като резиденция на първожреците на тъмния планетарен егрегор, е създаден именно на територията на Рим. И все още изпълнява задълженията на един от "центровете на властта" на т.нар. „световно правителство“, съставено от потомците на хибридна каста, притежаващи генетиката на своите богове-влечуги и някои от техните качества.

Но защо хибридните нечовеци, както и техните слуги - деградиралите не-хора, които са се продали на култа към „златния телец“ и са приели паразитните лихвени проценти в основата на своята дейност, така мразят потомците на „белите богове“, стремящи се към пълното им унищожаване на планетата? Тъй като в генетиката на бялата раса също така са закодирани качествата на техните създатели, които са отразени в „загадката на руската душа“. И именно бялата раса е способна да унищожи „новия световен ред“, така внимателно изграден от нечовеците. Е, а всички, които са се продали на „Змията“ и паразитната система, приемайки сатанинските „ценности“ на създадената от хибридните нечовеци „западна цивилизация“ - по същество следващият „Вавилон“, наследил традициите на Римската империя, са загубили достъп до генетичната информация на „белите богове“.

Но кой, кой от народите на бялата раса все още се противопоставя на паразитните сатанински ценности на следващия Нов Вавилон и неговия „нов световен ред“? Чудно ли е тогава, че в продължение на много векове управляващият „елит“ на Запада и техните слуги се бият в русофобска истерия, водейки срещу нас хилядолетна информационна война, основана на лъжливи провокации, фалшиви спекулации и откровено фалшифициране на историята? Чудно ли е, че поне веднъж на век обединеният Запад ни напада с поредния „кръстоносен поход“?

Ключът към всичко това се крие в същността на силите, които стоят зад „върхушката“ на западния и световния „елит“. Индикации за това могат да бъдат намерени в култовете към поклонение на змии и дракони, характерни за онези народи, които тази античовешка сила е създала за определени мисии. Само че падането на следващия „Нов Вавилон“ те вече не са в състояние да предотвратят, а един ден следващите „варвари“, върху които „жаждата за злато няма да работи“, ще унищожат цялата сграда на „новия световен ред“, който се изгражда от тази сила и нейните слуги.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.