понеделник, 10 май 2021 г.

Как да унищожим плановете на световния „елит“?

 Една от основните точки на изпълнението на плана на световния паразитен сатанински „елит“ за установяване на „нов световен ред“ е намаляването на населението до 500 милиона души. За това разказват известните „каменни скрижали на Джорджия“ и всеки може сам да прочете написаното върху тях. За тази цел се използва богат арсенал от пропагандни материали, опитвайки се да ни убеди, че човечеството със своите дейности причинява „глобално затопляне“ и че предстоящият глад ни очаква занапред, тъй като уж планетата не е в състояние да изхрани такъв брой хора.

Но това не е всичко. Слугите на тези самозванци, които, подобно на своите господари, са почти без изключение деграданти, участващи в тайни сатанински ритуали на човешки жертвоприношения, както и перверзници, педофили или хомосексуалисти, използват цял ​​арсенал от други средства, които допринасят за намаляването на населението на Земята, включително:

- задължителни ваксинации и тайни стерилизации;

- разпространение на ГМО продукти, вредни хранителни добавки, консерванти и оцветители;

- кемтрейлс и замърсяване на околната среда заедно с глобалното обезлесяване;

- създаване и финансиране на тероризъм и радикални движения;

- развихряне на войни и конфликти, изкуствено провокиране на бунтове и революции, икономически и финансови кризи;

- климатични, геофизични и тектонични оръжия за провокиране на природни бедствия и катаклизми;

- създаване и разпространение на нови вируси със смъртоносна болест;

- пропаганда и насърчаване на наркоманията и хомосексуалността;

- подкрепа и защита на сатанизма с неговите култове на човешки жертвоприношения, създаването на единна икуменистка религия на Сатанинската църква.

Неслучайно докторът по икономика Фредерик Енгдал каза по този повод: „Свидетели сме на най-големия заговор между европейския и американския „елит“. Масовите ваксинации, наложеното ни ГМО - всички те са оръжия за масово унищожение, инструмент на глобалната диктатура. Семейство Рокфелер стои зад всички ГМО проекти. Сорос, Бафет, Буш, Клинтън са в техния „екип“. Те се нуждаят от контрол над ЕС, тъй като метеорологичният хаос, който те създават с помощта на климатични оръжия, помага за насърчаване на ГМО.

Рокфелерови, Ротшилдови и други подобни искат да създадат висша раса. За тях руснаците, китайците, индийците и африканците са излишни хора. Те не служат на целите им, което означава, че трябва да бъдат унищожени. Бъдете сигурни, това е истинския им план".

И въпреки това Ф. Енгдал не е напълно прав, тъй като последните събития в ЕС, САЩ и Канада ясно показват, че световният паразитен "елит" е осъдил цялата бяла раса на пълно унищожение. И всичко това, защото народите от бялата раса са наследниците на традициите на легендарната арктическа цивилизация и са способни да се намесват в античовешките планове на тези слуги на тъмнината, които, както смятат много независими изследователи, вече не са генетично човеци. Тези нечовеци, като нечовеците-деграданти, които им служат, заплашват съществуването на цялото човечество със своите планове.

И след като изпълнят този план за установяване на „нов световен ред“, техните нехуманоидни господари ще ги „изчистят“, за да останат единствените господари на нашата планета. Ето защо е толкова важно да не позволяваме на сатанинските им планове да се сбъднат и да помогнем на хората да разберат какво всъщност се случва в нашия свят и откъде "растат ушите" при увеличаване на броя на опасните болести и броя на болните хора, както и на постоянния растеж на много уж "естествени" бедствия с ръкотворен характер.

Противодействайте на силите на тъмнината и техните слуги със силата на колективното съзнание. Няколко пъти на ден си представете ясно и точно как нашата планета се пречиства от всички отрови и вредни вещества, как всички вредни индустрии се разтварят и изчезват от повърхността й, както и всички, които ги спонсорират и тровят хората и Земята, как изчезват глобалната HAARP система, лаборатории за създаване на бактериологични, химически и други опасни оръжия, ГМО продукти, вредни лекарства, центрове за пропаганда и разпространение на сатанизъм, хомосексуалност, наркомания и проституция, култове на насилие и „златния телец“, фалшифициране на науката и история. Как всички, които искат да ни унищожат и след това да я превърнат в пустиня, подходяща за нехуманоидни раси, изчезват от планетата.

Те се страхуват, че ще разберем истината за тях и техните планове. Страхуват се, че ще получим достъп до знанията, които те наричат ​​„забранени“ за нас. Тогава те вече няма да могат да манипулират нашето съзнание за собствени цели. Ето защо с помощта на своите корумпирани слуги те се опитват да ни убедят, че уж всички тези знания всъщност са „измама“ и „шарлатанство“. Но самите те отдавна използват всички тези технологии за поробване и унищожаване на човечеството, така че не се „заблуждавайте“ от техните хитри трикове, поставени за вашето съзнание и подсъзнание.

Ето защо е необходимо да се използват индивидуални и колективни медитации и визуализации, за да се очисти планетата от силите на злото, хаоса и разрушенията и цялата световна паразитна сатанинска система, създадена от тях за собствена защита и спасение на планетата. Невъзможно е да се победи злото с неговите методи, но е възможно да се програмира хармонична реалност, в която няма да има място и възможност тези сили да съществуват. Действайки чрез Съзнанието върху реалността, ние ще проявим в нея точно онези събития, които ще допринесат за „картината“ на новата реалност, нарисувана от нас. И сега е моментът да се обединим пред общата глобална заплаха.

Но ако продължавате глупаво да следвате своите "овчари" в руслото на "новия световен ред", без да мислите за бъдещето си и да не се противопоставяте на плановете им, тогава вие сами ще подготвите за себе си самата роля на жертвени "овни", която са измислили за вас "силните на света". Глупаво е да се надяваме да попаднем сред 500 милиона „избрани“ от паразитите, особено след като те също ще бъдат унищожени по-късно и дори верните слуги на „елита“ в крайна сметка ще бъдат заменени от киборги и биороботи. И тогава гущероглавите господари ще се отърват от самия „елит“, който ще изпълни мисията си и вече няма да е необходим на тях. В света на тоталната власт на паразитите няма друга алтернатива. Но човечеството е в състояние да си програмира съвсем различно бъдеще.




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.