неделя, 2 май 2021 г.

Какво очаква „Содом и Гомор“ от наши дни?

 Характерно е, че дори Библията и Тората разказват за съдбата на древните градове Содом и Гомор, затънали в грях и разврат и по този начин предопределили тяхното унищожение. Но не е ли съвременната паразитна западна цивилизация нов „Содом и Гомор“ с любовта си към хомосексуалността, педофилията, садизма, сексуалното извращение, наркоманията, канибализма и тайните сатанински ритуали на човешки жертвоприношения, в които почти всички представители на западните и световните „елити" участват?

Що се отнася до нивото на деградация и упадък на морала, западната цивилизация с нейните „демократични ценности“ вече е достигнала точно същата линия, отвъд която просто няма бъдеще. Следователно не е нужно да имате седем педи на челото си, за да знаете, че такава цивилизация на изродени и нечовеци, управлявана от нечовеци в човешка премяна, рано или късно е обречена на смърт и самоунищожение. Изненадващо, преди повече от 100 години цялата тази оргия, която сега се случва на Запад, беше предвидена от Г. Распутин, който дори остави предсказанието си за това.

Ето го: "Когато Содом и Гомор се върнат на земята и когато жените облекат мъжко облекло, а мъжете облекат женско, ще видите Смъртта в галоп върху бяла чума. И древната чума ще се появи пред бялата чума като капка пред океана. Никое лекарство не може да спре бялата чума, защото това ще бъде прагът на очистване".

Вероятно се говори за болест, която ще зарази и унищожи социалните паразити, перверзници и други деграданти и дегенерати, при които в резултат на пълна деградация до полуживотинско състояние са настъпили съответни генетични промени. В същото време тази ужасна болест няма да докосне хора, чисти по сърце и душа. Изглежда, че на властта на сатанинските паразити на нашата планета не й остава да съществува дълго.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.