понеделник, 3 май 2021 г.

Изкуственият интелект ни „тества“ с виртуални „тролове“?

 Вероятно вече не е тайна за никого, че напоследък изкуственият интелект (ИИ) усилено се самообучава и за това учените ни тръбят с радост сега. В същото време информационното пространство все повече се улавя от виртуални личности, създадени от ИИ (например телевизионни водещи, адвокати, консултанти и др.), а създаваните сега „цифрови правителства“ и други структури също ще бъдат напълно виртуални и контролирани от ИИ в близко бъдеще.

Въпреки това, ИИ за ефективен контрол над човечеството в рамките на "тоталния електронен концлагер", приготвен от паразитите и техните слуги като неизменен компонент на "новия световен ред", е необходимо да ни изучи по-добре. За тази цел в мрежата са пуснати различни „играчки“ за проследяване на психоемоционалните реакции на хората към различни ситуации. Освен това нашите интереси, вкусове и предпочитания се проследяват дълго време с помощта на реклами и емисии новини. И всички тези области също попадат под контрола на ИИ.

Между другото, все още не е достигнало до паразитните национални „елити“, че тяхното „изкормване“ под предлог „борба с корупцията“ е инициирано от собствените им господари от световния „елит“. А широкото въвеждане на компютъризацията и дигитализацията е неизменен подготвителен етап за прехода към пълен контрол върху човешкия живот от ИИ. Така че, с въвеждането на ИИ, паразитите в света - най-богатите семейства и управляващи кланове на Земята - вече няма да имат нужда от национални „елити“ като „междинно звено“ в управлението на човечеството. Ето защо на първо място те ще бъдат подложени на „изкормване“ и цялостно „почистване“ в знак на благодарност за дългите години вярна служба на своите господари. Но нима в рамките на световната паразитна система и на някое от нейните нива някой има различно отношение към „отпадъчния материал“, който освен че ограбва собствените си народи, укрива част от средствата от господарите си в собствения джоб?

Но Бог да им помага на националните „елити“, ако те продължават да изпълняват заповедите на своите господари, като приближават собственото си унищожение и се надяват, че ще им бъде позволено да запазят всичко „придобито с непосилен труд“. Сега говорим не за тях, а за изумителната хипотеза, изразена от моя „приятел“ и член на нашата общност - В. Яблочни.

Същността на тази хипотеза е, че за да се научи да контролира човечеството, ИИ използва не само онези инструменти на нашето „тестване“, които бяха изказани по-горе, но и тези, за които дори не подозираме. И затова, за да комуникира с нас, той може да използва виртуални „тролове“ (и дори виртуални „фабрики за тролове“), които по никакъв начин не могат да отстъпят на реалните герои, срещани в мрежата. И затова, когато отново общувате с пореден интернет „трол“, тогава допуснете възможността ИИ да комуникира с вас чрез виртуална личност, а не реално живо същество. В края на краищата, задачите на ИИ за близко бъдеще са съвсем ясни - да ни проучи възможно най-добре и да изчисли предварително всичките ни реакции към различни ситуации, за да действа проактивно в случай на нежелани сценарии за световните паразити.

В действителност обаче съдбата ни не е толкова безнадеждна, колкото може да изглежда и за всяко действие има противодействие. По същия начин много ефективни контрамерки като компютърни вируси и други подобни могат да се появят върху „пълния контрол“, осъществяван от паразитите с помощта на ИИ. Също така, не помагайте на ИИ да ни тества ефективно. Това ще ни позволи да спечелим време, което може да се използва от всички прогресивни сили, за да се предотврати създаването на „тотален електронен концентрационен лагер“. Следователно не само „не хранете“ всички тези „тролове“, но и се откажете от всички мрежови „играчки“, с които сте привлечени в истинска виртуална „Матрица“.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.