неделя, 23 май 2021 г.

Нашата мисъл има мощен енергиен потенциал

 Знаете ли защо всички инструменти за манипулиране на съзнанието, които са на разположение на управляващия „елит“ и най-богатите финансови и олигархични кланове на Земята, открито игнорират и омаловажават ролята на Съзнанието в заобикалящата действителност? Защото безсмислените биороботи, които са се отказали от свободната воля, са по-лесни за контрол.

Точно за тази цел, с помощта на ортодоксалните религии, на хората се внушава психологията на робите, а с помощта на ортодоксалната наука - психологията на слабоволния и безропотен „винт“ на голямата машина. Това са всички отделни елементи от плана за установяване на „нов световен ред“, който се изпълнява от слугите на силите на тъмнината на нашата планета.

Как може да се противопоставим ефективно на този план? Смятате ли, че това отново изисква войни, революции, бунтове и други елементи на кървави жертвоприношения, измислени за изхранване на егрегора Амон-Сет-Яхве-Йехова-Сатана, създаден от тъмните жреци и техните нехуманоидни господари? Но възможно ли е да победим злото със собствените му методи?

Разбира се, че не, защото с такива методи ще захранваме само основния източник на силите на тъмнината на нашата планета. И така, какво можем да им противопоставим? Развитието на способностите на нашето съзнание, което започва с „пробуждането“ от „тъмнината“, наложена ни от силите на злото, изкривяваща възприемането на реалността и лишаваща ни от пряка връзка със Създателя.

И първата стъпка в подобно „пробуждане“ ще бъде развитието на способността, която сме загубили, да мислим самостоятелно, без да приемаме сляпо на вяра каквото и да е псевдоистинно твърдение на „авторитети“ от науката, религията, политиката. Не забравяйте, че във вас има истински източник на „пряко познание“, който може да ви свърже с Висшия разум - това е вашата интуиция.

Ето защо, преди да се поддадете на красиви логически схеми и изводи, с които така усърдно ви захранват с помощта на учебници, проповеди, политически речи, не забравяйте да проверите всяка информация със сърцето си. И ако не искате „могъщите на този свят“ да ви използват като безмозъчни „жертвени кочове“, за да изпълняват плановете на своите господари, тогава се научете да анализирате независимо събитията, които се случват и да правите изводи, които не зависят от догмите и идеите за света около вас, които ви се налагат.

Важна роля в развитието на независимото мислене играе процесът на реализиране на собствените творчески идеи. И няма значение по какъв начин го показвате: дори към създаването на табуретка може да се подходи с творческа изобретателност.

От страна на слугите на силите на тъмнината, ролята на независимата мисъл и творческата (както и разрушителната) сила на мисълта усърдно се приглушават и омаловажават. Следователно именно към това трябва да насочим вниманието си, така че плановете на тези сили, които са престъпни по отношение на човечеството, никога да не бъдат реализирани.

Затова предлагам на вашата преценка за независимо размишление и анализ мнението на психолога Лора Мелик относно способността на нашите мисли да влияят на нашата реалност. Ето какво пише в книгата си „Мисълта създава реалност“:

"Необходимо е да започнем да развиваме своята мисъл, своето творчество. Мислещият човек никога не е сам, защото неговата мисъл привлича от Вселената  идентичния отговор. Мисъл, лишена от стремеж, е безплодна.

Енергии, които все още не са изучени от официалната наука, но се изучават от други - съществуват. Те са съществували и ще продължат да съществуват. Тъй като е реалност в енергийния план, мисълта има огромен потенциал да влияе на всичко наоколо и най-вече върху самия човек.

Просто трябва да придобием необходимите знания. Така че нека започнем още сега. Трябва по-често да насочвате мисловния си взор навътре, за да се консултирате със себе си. Влизайки в контакт с него, ще установите връзка със съдбата.

Всичко, което смятате важно за себе си - репутация, положение в обществото, авторитет сред другите - ще ви се стори малко и незначително. Хоризонтите на бъдещето ще се отворят за вас, вашата роля в този живот. Енергията на мисълта е реалност, а не измислица. Просто трябва да се научим как да я управляваме ...

Енергията на мисълта присъства при нас от момента на раждането. Сигурно сами разбирате колко е важна в нашия живот. С помощта на енергията на мисълта можете да зареждате вода с по-високи вибрации, да помагате с вибрации за укрепване на имунната система, да насочвате енергия към желания орган и т.н.

Понякога могат да се срещнат удивителни случаи на изцеление. Тези, които започват да се замислят за енергията на мисълта, незабавно забелязват благоприятна промяна в техните възгледи за света, природата, отношението им към хората се променя и се установява контакт с всеки, който ги интересува ...

Нашата мисъл има мощен енергиен потенциал и тази енергия е способна както да създава, така и да разрушава. Искам да ви предупредя: никога не използвайте силата на мисълта, за да унищожите. Това се наказва от законите на Космоса и не само вие, но и вашите невинни роднини ще бъдете наказани. В бъдеще те ще трябва да плащат за вашите зли мисли и действия.

Произходът на болестта лежи не само на физическо, но и на енергийно ниво. Всеки човек е болен по свой начин и самите му мисли намират правилната възможност за лечение. Силата на мисълта и нейният потенциал е неограничен. Позитивно насочената мисъл може да ви бъде от голяма полза, може да излекува, да коригира грешките, направени по-рано, да предупреди за нови".

А сега помислете самостоятелно защо медиите ви бомбардират с цял поток от негативна информация, обвързвайки мислите ви в много конкретна посока? Защо бюрокрацията и социалното неравенство са специално наложени в обществата и правителствените структури на глобално ниво? Каква е целта да обвържете съзнанието си с негативни чувства и емоции?



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.