неделя, 30 май 2021 г.

Г. Сидоров: никой не се интересува от истинските познания за миналото

Много от независимите изследователи от нашето минало са задавали точно този въпрос, защо официалната наука толкова внимателно „не забелязва“ самите артефакти на древните цивилизации, които напълно унищожават всички измислени версии на официалната история. И днес искам да ви запозная с версията на обяснението на този факт, която руският пътешественик, биолог, антрополог Г. Сидоров получи по време на контакта си с двама пазители на древни знания, когато посети древния ведически храм на Тартария в Сибир.

Ето как той описва диалога си с тях в книгата си „Система и общи унифицирани закони на Вселената“:


"- Все така ли мислиш за картите, млади човече? По-добре се освежи - посочи Чердинцев към съдовете, поставени на пода. - Сега си под лек стрес, трябва да го успокоиш, а не обратното.

- Не ми излизат от главата рисунките на древните континенти. Има ли нещо още по-ценно на нашата планета?

- Разбира се, че има - усмихна се Велемир. И има много такива неща. А относно картите на древните континенти, ето какво ще ти кажа. Никой в ​​нашата реалност, там горе, имам предвид учени и политици, няма нужда от тях.

- Ама и работа! - бях изненадан. -  Защо?

- Не знам ... Това е нашият живот. Ако някой се нуждаеше от картите на древните изчезнали континенти, отдавна щеше да им обърне внимание.

- Но за да направите това, първо трябва да ги потърсите ...

- Защо да търсите? Със сигурност точно същите схематични карти като в нашия храм са в трезорите на Ватикана. Мислиш ли, че това е единственият храмов комплекс, оцелял след разрушаването на Тартария? Изобщо не е само той. Там, където тайгата не е изгоряла, всичко е запазено. Смяташ ли, че академик Милър се мота напразно напред и назад из Сибир в продължение на десет години? Той се занимаваше със събирането на древни книги, хроники и, разбира се, различни карти върху руините на градове и села. А неговите хора също изгаряха стените на оцелелите храмове и скулптурни изображения на космически световни принципи.

Които, - добави Чердинцев, - нашите глупави свещеници и негодници никонейци и мерзавците германци наричаха „езически“. Всичко, което германците са открили на територията на Тартария, веднага е изпратено в Европа, заобикаляйки Санкт Петербург и Москва.

- За което Михайло Ломоносов счупи носа на Милър - усмихна се Чердинцев.

- И също така подземията на Ватикана далеч не са единственото място, където се пазят схематичните карти на древните континенти, - добави Велемир. - На Земята има така наречениата литотека на д-р Кабреро. Много камъни от тази литотека изобразяват същите като на нашите карти, континенти, разбира се, те са по-схематични, но това вече са подробности.

- Оказва се, че истинското познание за миналото на нашата планета не представлява интерес за никого в нашето време?

-  Разбира се, че не! Тогава ще е необходимо да се пренапише не само хронологията на обществото, но и истинската еволюция на самата планета.

- И да се разпръснат всички академии по света, - измърмори Чердинцев. - Но най-важното е, че тогава ще трябва да се признае космическия произход на човечеството. А това вече е политика, млади човече. Ако хората осъзнаят, че техните предци са дошли на Земята от други съзвездия, в съзнанието им ще започне бунт. Хората ще спрат да живеят само с материални ценности. Сърцата и мечтите им отново ще се втурват към звездите, идеята за нов кръг на еволюция ще бъде възродена. Принципът "Да бъдеш" ще се превърне в основния вектор на духовното възраждане, а принципът "Да имаш" ще изчезне на заден план. Помисли сам, как да се управляват такива с помощта на пари? Следователно съвременният световен ред ще се разпадне като къща от карти. Можеш ли да си представиш какво ще се случи?

- Както разбирам, всичко на Земята ще си дойде на мястото - от главата до краката.

- Но това е бъркотия!

- За кого?

- За тези, които са на власт, момче. За тези, които управляват нашето болно общество ... "


И така, този фрагмент от книгата на Г. Сидоров не само добре обяснява защо истинското ни минало е скрито от нас, но и какви сили се обслужват от наетите бърборещи, които отвеждат човечеството настрана от истинските знания. Ясно е, че  за хибридните кланове на световния паразитен сатанински „елит“ измамените и сведени до нивото на глупавите животни хора са много по-лесни за контрол. И за да ги заблудят, има слуги на паразитите, вариращи от редови бърборковци от научни отдели и псевдонаучни „комисии“ до псевдонаучни PR проекти като „Антропогенеза“ и „Учени срещу митовете“, както и обикновени „фабрики за тролове“. И е напълно разбираемо защо и от кого всички те получават своите „30 шекела“ на Юда.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.