неделя, 9 май 2021 г.

Световната история като битка на два ордена

 Много независими изследователи отдавна са изразили интересна идея, че нашата планета е арена на конфронтация между определени две полярни сили, едната от които условно се нарича „силите на тъмнината“, а другата - „силите на светлината“. Чрез конвенционално разделяне на човечеството на „черни“ и „бели“ фигури в съответствие с тяхната вътрешна същност, тези сили играят помежду си безпрецедентна „игра на шах“ и цялата световна история е пряк резултат от „ходове“, направени от бели и черни фигури на гигантска шахматна дъска, която е цялата ни планета.

Но кои са тези „играчи“, които влияят пряко върху хода на човешката история? Руският пътешественик, биолог, антрополог Г. Сидоров, въз основа на анализ на езотерични източници, стига до извода, че тази игра, грандиозна по обхват и продължителност, се играе между жреците на два тайни ордена, които той нарича Орден на Хор и Орден на Сет. Ето какво пише за това в книгата си „Съдбата на онези, които мислят, че са богове“:


"И двата ордена, според някои изследователи, както споменахме неведнъж, са възникнали в страната Кеми-Египет след завземането на властта от жреците на Сет-Амон. Но има информация, че враждуващите центрове на влияние имат допотопен произход. Единият навремето е властвал в Атлантида, другият е управлявал северната империя на звездните орианци. Трудно е да се провери дали това е така или не. Важното е, че човечеството от дълго време изпитва не само разрушително влияние, но и доста положително. Във всеки случай човечеството винаги е имало избор: или да се преобрази в морални уроди, или да остане нормални човеци и да служи на силите на сътворението. Ясно е, че нормалните хора винаги имат един избор.

Но как да различим сред обикновените хора онези истински хора, за които говорим? ... Проблемът е, че както латентните, така и нормалните хора през последните триста години бяха принудени да се варят в един и същ котел. И едните, и другите са различни по своите духовни възможности. Това трябва да се признае. Някои винаги се ръководят от полюса на властта и се опитват да угодят на властниците. Други са склонни да следват гласа на съвестта си. Ясно е, че между двата свята никога не е имало и няма да има мир. Такава е разнополярността на тези, които обикновено се наричат ​​обитатели. Тя е тази, която не позволява на нашия свят окончателно да се обърне и да загине. Нормалните хора от долния слой на обществото продължават да поддържат обществото на повърхността в случаите, когато изглежда, че няма надежда. Откъде черпят силите си, тези генетично здрави, честни и свестни хора? Ясно е, че от своята природа, която пази дълбок спомен от времената на Златния век.

Именно към този социален противовес винаги е бил насочен удара на тъмните. Те разбират добре ролята на нормалните хора в обществото и основната им задача е да превърнат останалите генетични бореали в безпородни, безразлични към всичко истинско и с висока латентност. Това е, което Орденът на Сет винаги е правил на Земята. С негово внушение се водиха безкрайни войни в просторите на планетата, защото, както знаете, във всеки военен конфликт винаги най-напред се убиват най-добрите. По негова инициатива в продължение на стотици години „вещици“ са изгаряни по площадите на европейските градове, а в Азия отрязват глави за обвинения в магьосничество. Неговите лидери стартираха библейския проект за пълно израждане, а също и кредитната и финансовата система.

А какво са правили последователите на Ордена на Хор по време на епохалната кървава вакханалия? Където можеха, там се съпротивляваха на опонентите си. Но основната задача на пазителите на Хор-Рарог беше да попречат на сатанинския земен елит да унищожи северната бореална хаплогрупа R1A1 чрез разтварянето й в племената на юг и изток. С други думи, за запазване на преките потомци на звездните орианци на Земята. Освен това една от задачите на адептите на Ордена на Хор е била да запазят древните знания на техните предци, към които представители на масонските братства са имали апетит в продължение на много хиляди години. Факт е, че различни тайни организации, създадени от нечовеци през цялата си история, са били обременени от информационна зависимост от тези, които са ги създали. В тази връзка от момента на раждането си те винаги са се стремили да получат знания за древната цивилизация, заобикаляйки своите куратори. От такива прекалено любопитни и арогантни търсачи адептите на Ордена на Хор-Рарог крият цялостната представа за Вселената.

Но целта на тези хора не е само запазването на древните знания. Някои от тях бяха предадени от жреците на Силите на Светлината в надрелигиозните кръгове на потомците на древната раса - имаме предвид Русия. Ето защо тя, като наследник на отишлата си Ориана, винаги е била земният полюс на духовността. За запазването му Орденът на Хор-Рарог се бори няколко хиляди години ...

Читателят може да има въпрос, кой от Ордените се оказа по-мощен в конфронтацията? Ако смятаме, че всички славяни и ние, руснаците, все още продължаваме да говорим на нашите езици, по-специално на различни диалекти на староруски, по-точно - на космически ориански, тогава е ясно кой от Ордените е надделял. Факт е, че по-голямата част от знанията на древната погинала цивилизация са криптирани в звуковите комбинации и сричките на руския език, малко хора знаят за това.

Поради тази причина, осъзнавайки, че хилядолетната битка за душите на хората всъщност е загубена, адептите на Ордена на Сет решават да разгърнат на Земята не само проекта за дегенерация на вида Homo sapiens sapiens, но и паралелен проект за дебилизиране на тези, които не могат да бъдат превърнати в психопати. Според плана на тъмните, нормалните хора, превърнати в идиоти, волю-неволю ще започнат да приемат умствено изостанали сред тях и сред обитателите ще дойде това единство и взаимно разбиране, за които разрушителните сили могат само да мечтаят.

В крайна сметка, какъв е идеалният обитател? Това е изключително егоистичен, алчен и завистлив собственик. Той е безразличен към съдбата на своя народ и обществото като цяло. Дразнят го всякакви идеи, с изключение на тези, които му позволяват да получи нещо материално. Той не признава друга любов освен сексуалната, следователно предателството за него е просто печелившо бизнес начинание. Може ли идеалният обитател да бъде наречен психически ненормален? Вероятно е възможно, но с допълнително уточнение, защото всъщност нервната система на такъв човек е в перфектен ред.

Преместването на психиката към негативното се случва не поради нейния срив, а поради нещо друго, поради приемането на фалшиви истини от подсъзнанието на човек. Но трябва да се разбере, че това се случва само при онези хора, които са били изложени на програми за дебилизация от детството и са загубили способността да мислят самостоятелно. Има много подобни, на пръв поглед съвсем нормални хора, но „извън фаза“, които са сред съвременните жители. Броят им продължава да расте поради разрушаването на съветската образователна система.

И сега привържениците на Ордена на Светлината полагат усилия да създадат мрежа от частни училища. И не само за деца, но има идея да се създадат училища за възрастни. На първо място, за образованието на бъдещите учители. Не е тайна, че педагогическото образование в Русия и по света е заменено от друго: познаване на предмети и способността да се разкаже на учениците за предимствата на западния начин на живот пред националния. Когато учителите в руските детски ясли, детски градини и училища бяха заменени от ограничени преподаватели и учители, а у дома, вместо родители-педагози, дебилизатор със син екран излъчва ден и нощ, на нашите деца се случи същото, както на западните.

Къде отиде естествената им интелигентност, жаждата за знания за всичко ново? Много от тях започнаха да мислят, че освен парите и секса, в живота няма нищо полезно и че любовта към земята си, към националната си култура и към народа си е остаряла, безполезна глупост. Ясно е, че такива граждани не са много по-различни от изродените, за пари те са способни на много, включително на откровено предателство ...

Отново възниква въпросът: защо самозванците от Ордена на Сет, използвайки силови методи и либерално-демократична фалшива идеология, искат да спрат естествения еволюционен процес на човешкото развитие? В крайна сметка точно това се случва на Земята. Всичко е съвсем просто: в природата има закон за еволюционното развитие. В него се казва: ако еволюцията на който и да е биологичен вид спре, тогава този вид живи същества става ненужен за Създателя. Следователно той е обречен на дегенерация и изчезване.

За да спрат еволюционното развитие на вида Homo sapiens sapiens, на Земята бяха създадени гигантски мегаполиси и за да ускорят този процес, самозванците, развивайки идеята за унищожаване на човека в рамките на библейския проект, разработиха неговата модификация и продължение под формата на либерално-демократична идеология. Според тях тя трябва с помощта на силово държавно влияние да довърши онези, които се опитват по някакъв начин да се съпротивляват. Накратко, всичко по-горе е насилствен опит да накарат тези, които все още не са полудели, да полудеят. За по-голяма надеждност на такова начинание слугите на Сет са подготвили милиони микрочипове, които по нареждане на нечовеците в близко бъдеще ще бъдат имплантирани в телата на всички представители на вида Homo sapiens sapiens, без изключение, с цел окончателно да се спре еволюцията на човека като вид и по този начин да се включи механизмът за неговото унищожаване. Хитро измислено, не можете да кажете нищо! Използвайки един от основните закони на Вселената, да се отърват от омразните двуноги.

Чудя се какъв ход ще направят привържениците на Ордена на Хор към такова предизвикателство? Този процес вече е в ход. Ясно се вижда от случващото се в Русия. Имаме предвид процеса на разкриването на плановете на тъмните и укрепването на Русия като бъдещ духовен и политически лидер на човечеството".


Човечеството наистина изпитва и разрушително, и положително влияние на някои мощни сили. Има дори цели епохи, когато влиянието на една от страните е силно засилено. Сега живеем в самото начало на една епоха, когато безпределната власт на силите на тъмнината свършва и паразитната Пирамида на властта, създадена от нея през хилядолетията, започва да „се пръска по шевовете“.

А следователно, колкото и да се стараят нейните корумпирани слуги, състоящи се от нечовеци и дегенерати, колкото и истеричен гняв и отровна слюнка да отделят, да предотвратят идващия духовен подем и възраждане на Русия, а заедно с това и на останалата част от света, те вече не са в състояние.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.