вторник, 11 май 2021 г.

Как юдейският „банков интернационал“ пое контрола над Руската империя?

 Искам да разочаровам много монархисти, които твърдят, че всички неприятности на нашия народ са започнали от момента, в който юдейските революционери - троцкисти-ционисти организират въоръжен преврат през 1917 година, последван от Червения терор, братоубийствена гражданска война и репресии срещу руския и други народи. Всичко това не може да бъде отнето от ционистите, както и от факта, че те напълно контролират както първото съветско правителство, така и ЧК. Но източниците на всички тези събития трябва да се търсят още по-рано. В крайна сметка не всички тези професионални „революционери“ дойдоха при нас от Швейцария, Великобритания и други страни малко преди въоръжения преврат. Много от тези „огнени“ бяха наши доморасли хора и живееха на руска територия повече от едно поколение.

Малко хора осъзнаха, че заедно с разделянето на Полша, към която евреите се бяха стичали векове, Руската империя ще получи и тези нови поданици. Е, грешките на царските власти доведоха до факта, че отначало с помощта на Британската империя евреите наложиха своя „Стар завет“ на Руската християнска църква, а след това постепенно, като спечелиха своя капитал с помощта на лихвения процент, който вече са легализирали благодарение на "Стария завет", те започнаха да влияят значително върху икономиката на Русия. Е, като политическа сила се появиха революционерите-бомбаджиии (също на 90% съставени от „богоизбраните“), подкрепени от чужбина, които участваха в терора срещу онези руски политици, които действаха в полза на страната и хората, но в ущърб на еврейските банкови кланове.

Ето например това, което А. Дикий пише в своя труд „Евреите в Русия и СССР, исторически очерк“: „В началото на 19 век, когато Русия получи повече от милион еврейски поданици, евреи, които не знаеха руски език, без някакъв голям капитал, чужди на общата европейска култура като цяло и не желаещи да се присъединят към нея, те не можеха и не искаха да оказват влияние върху политиката на държавата. Но за по-малко от един век всичко се е променило ..

Голям капитал беше натрупан в еврейски ръце; създадени са кадри от евреи, които са овладели напълно руския език и са завършили висши и средни училища; с помощта на натрупания капитал се осъществи проникването на евреите във всички клонове на икономическия и културен живот на страната. Към това трябва да добавим и факта, че в Европа, започвайки от средата на 19 век, еврейският капитал понякога придобива решаваща роля за влияние не само върху вътрешната, но и върху външната политика в много държави. А Русия се нуждаеше от чужди инвестиции за развитието на своята индустрия. От Ротшилдови - френските, австрийските, английските; от Менделсонови - от тях много зависи решаването на определени въпроси от финансов характер в политиката на тези държави по отношение на Русия. Най-големите и влиятелни вестници и издателства в Европа, телеграфните агенции (които правеха „политическото време“) бяха или чисто еврейски, или със силно еврейско влияние.

Въпросът за заемите или дълговите споразумения често се поставяше в пряка зависимост от политиката на руското правителство по „еврейския въпрос“. Пет милиона и половина евреи - руски поданици взеха активно участие в икономическия живот в цяла Русия и въпреки всички съществуващи ограничения постигнаха завиден успех.

В началото на 19-ти век, когато те са станали поданици на Русия, всички евреи са били изключително търговци, различни арендатори, брокери, посредници и собственици на питейни заведения (таверни, шинки). Нито голямата буржоазия, нито хората със светско образование бяха сред тях. Нямаше хора на земеделския труд (личен, физически) или земевладелци-помещици.

Само за един век картината се промени драстично. В навечерието на революцията от 1917 г. почти всички най-важни и най-големи клонове на търговията и промишлеността на цяла Русия бяха или изцяло в еврейски ръце, или със значително и понякога доминиращо влияние на еврейски капитал".

Е, след като търговията и индустрията започнаха да се контролират до голяма степен от еврейския „банков интернационал“, тогава завземането на властта в Русия беше само въпрос на време. Ето защо в Русия се появиха първо "богоизбрани" терористични атентатори, а след това "огнени" троцкистки революционери. Така страната беше „раздрана“ още от монархистите, които първо позволиха паразитните „ценности“ на юдаизма с неговия Стар Завет да бъдат имплантирани в Русия, а след това и еврейския банков интернационал, който вече бе завзел страните от Западна Европа, и след това САЩ, завзеха икономически контрол над страната. До този момент почти всички западни банки, водещи корпорации, медии, телевизионни и филмови компании се контролират от този „интернационал“.

Но за щастие на страната ни, И. Сталин до 1937 г. успява да изтръгне страната от лапите на еврейските банкови кланове и да изпрати троцкистите-ционисти в лагерите, създадени за народа от Троцки-Бронщайн. И точно това еврейският интернационал и неговите слуги все още не могат да простят на Сталин, като му хвърлят кал и му приписват самите репресии и масови убийства, които са резултат от дейността на троцкистко-ционисткия „елит“, който завзе ключови постове в съветската държава. И по същата причина беше организиран първият „кръстоносен поход“ на обединена Европа, водена от хитлеристкия режим срещу страната ни, а след това и „студената война“.

И е напълно разбираемо какви сили в момента провеждат русофобската информационна фалшива кампания срещу днешна Русия, разчитайки на деградирали, корумпирани не-хора (независимо от тяхната националност) от "петата" и "шестата" колони вътре в нашата страна. Много от настоящите "опозиционери" се финансират по същия начин от еврейските банкови кланове на Запада чрез мрежите на еврейските "революционери" Ходорковски и Навални, както "богоизбраните" терористични атентатори и "огнени" троцкисти на територията на Руската империя някога са били финансирани. Но нашите хора не са толкова глупави, че да стъпят два пъти на едно и също гребло. Нещо повече, имайки пред себе си ярък пример за плачевното състояние на съседната русофобска държава, която попадна под пълния контрол на еврейските кланове след въоръжения преврат през 2014 г., по време и след който именно „местните“ хора са били измамени от русофобски приказки, чрез които са били използвани като „пушечно месо“, както е било след 1917 г.

Означава ли всичко това, че всички (без изключение) евреи са социални паразити и че именно те са виновни за всичките ни неприятности? Разбира се, че не. Паразитизмът няма националност и зависи от идеологията. А паразитизмът на евреите се основава на нацистката идеология на „Богоизбрания народ“, наложена на евреите от „писанията“ на юдаизма. И следователно, степента на паразитиране на евреите зависи от придържането към нагласите и догмите на тази идеология за превъзходството на една нация над другите. Междувременно има евреи, които не спазват всички тези указания. Освен това самите евреи просто се използват за свои цели от собствениците на „библейския проект“, които с удоволствие ще се отърват от тях, окачвайки всичките си престъпления върху тях, веднага щом изпълнят поверената им мисия. Следователно трябва да се разбере, че самите евреи не са такива - те също са измамени с идеологията на „божията избраност“, превърнати в зомби биороботи. Но е време самите евреи да разберат всичко това. Предстоящото тотално „прочистване“ на планетата от социалните паразити и техните слуги ще се извърши независимо от националността.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.