сряда, 12 май 2021 г.

Хитлер е финансиран от глобалистите

 Некрасивата роля на Запада в създаването и финансирането на нацисткия режим в Германия и помагането за превземането на властта от Хитлер са част от темите, които внимателно се заглушават от паразитната западна цивилизация и нейния сатанински „елит“. Но именно тази русофобска сила, с помощта на Хитлер (и с благословията на Ватикана), организира през 1941-1945 г. поредното нашествие в страната ни на обединена Европа, тъй като Вермахтът включва много доброволци от европейските страни и "елитите“ на тези страни аплодираха нацистката окупация, посрещаха  нацистите с цветя и аплодисменти. И досега тези представители могат лесно да бъдат идентифицирани от тяхната пламенна русофобия, така характерна за всички нечовеци и нечовеци-деграданти.

И въпреки това трябва да се отбележи, че основната отговорност както за създаването на проекта "Нацистка Германия", така и за избухването на световни войни е на глобалистите - най-богатите финансови кланове и управляващите династии на Земята, позициониращи се като тайно „световно правителство“. Ето какво пише за това О. Грейг в книгата си „Тайната Антарктида или руското разузнаване на Южния полюс“:

„След идването на власт на Хитлер, той получи огромни заеми от САЩ от редица банки, по-специално тези, контролирани от Варбург, "Менделсон Банк" в Амстердам, след това "Хенри Шрьодер Банк" с клонове в Лондон, Франкфурт на Майн и Ню Йорк. Основният законен представител на банка Schroeder беше фирмата Sullivan & Cromwell, чиито основни партньори от своя страна бяха бъдещият ръководител на ЦРУ и Съвета за външни отношения Ален Дълес и брат му, американският държавен секретар Джон Дълес. И двамата масони. Запазени са документи за финансирането и създаването на Райха, подписани от Хитлер и Макс Варбург.И това не е пълен списък на спонсорите на системата на фашизма ... Финансирането на завземането на властта от Хитлер беше осигурено от дузина други световни финансови магнати, но основните средства са минали през Фриц Тисен и неговата „Bank für Hendel und Schiff“, известна преди като „Von Height Bank“ ...

Много подкрепяща информация се намира в протоколите на Контролния съвет на САЩ за Германия. Но повечето архивни документи за връзката на финансистите от Уолстрийт с Хитлер след Втората световна война бяха премахнати от Протоколите ... Стоманеният магнат Тисен по решение на американските финансови магнати, е финансирал създаването на НСДАП в началото на 20-те години на XX век. През 1945 г. Тисен беше разпитан ; разпитът обаче е официализиран не като следствена мярка, а като секретна информация на неподсъден, кодирана под кодовото име „Project Dastbin“. За Историята, а не за сляпата и отдавна подкупена Темида. Любопитно е, че след раздялата между Тисен и Хитлер самият Тисен написва книгата „Аз платих на Хитлер“.

Тогава Тисен припомни, че през 1923 г., по време на евакуацията на французите от Рурския басейн, генерал Лудендорф се обръща към него. Скоро след тази среща Тисен беше представен на Хитлер и Тисен чрез генерал Лудендорф започна да предоставя средства за НСДАП и Хитлер.

През 1930-1931г. Емил Кирдорф, добре познат във финансовите среди, се обърна към Тисен (той също скоро изпрати Рудолф Хес за преговори относно бъдещото осигуряване на средства за НСДАП; не забравяйте: масон, помощник на магьосника Хаусхофер и приятел на Хитлер, който беше в затвора с него). Тисен осигури заем от 250 000 марки за партията на Хитлер чрез холандска банка в Ротердам. Сделките не бяха подозрителни, тъй като Тисен беше ръководител на всички стоманодобивни заводи от Германския стоманен тръст (финансиран от един от американските финансови магнати). През 1932 г. се състоя известна среща в Клуба на индустриалците в Дюселдорф, на която Хитлер се обърна към водещите бизнесмени от Рур и Рейнската област. Историците наричат ​​Тисен един от основните организатори на срещата; посочвайки, че през същата година индустриалците на Хитлер са събрали 3 000 000 марки за предизборната кампания!

През януари 1941 г. Тисен обсъжда с райхсмаршала Гьоринг въпросите за недвижимите имоти, финансовите ресурси, движението по време на войната, защитата и подкрепата на интересите на НСДАП и др. По време на разпита Тисен потвърждава съществуването на споразумение за цялостния контрол на Уолстрийт над разходването на пари от НСДАП и ръководството на германската държава ... В награда за усилията си Тисен и няколко други в Третия райх имаха практически неограничена власт в бизнеса.

Сред европейските и американските банкери, участвали в проекта „Нацистка Германия“, има много повече имена, скрити от обществеността. Участвайки в сделките, всички те прекрасно разбраха, че възможностите за приказно обогатяване за тях се появяват само в случай на избухване на военни действия! Всъщност войната (както всяка революция) се използва за печалба от корпорациите, намиращи се под пълен контрол на финансовите магнати".

Именно този световен паразитен сатанински „елит“ се позиционира като „световно правителство“ и се стреми към абсолютна власт и пълен контрол над човечеството и е основната причина за всички разрушителни войни и революции, бунтове и метежи, както и за много от нашите други проблеми от миналото и настоящето ... В съответствие с плана им за установяване на „нов световен ред“, корумпираните им слуги ни разказват приказки за „безвредността на ГМО“ или „ползите от ваксинациите“ (доставяни от глобалистите чрез СЗО), които съдържат тежки метали и други отровни боклуци. Те също усърдно дискредитират ефективни методи за оздравяване, елиминирайки конкуренцията на световната фармакологична мафия. И все пак, основната причина за всичко това се крие дори не в получаването на супер-печалби, а в необходимостта да се изпълни една от точките на плана за установяване на „нов световен ред“ - намаляване на населението на света до 1 милиард души. През последните години обаче паразитите също "коригираха" тази цифра до 500 милиона души, излагайки своите античовешки планове в "Вирджинските скрижали".

Следователно, докато този „раков тумор“ съществува в тялото на планетата в лицето на глобалния „елит“ и неговите корумпирани слуги, както човечеството, така и планетата като цяло са в голяма опасност, тъй като собствениците на тази паразитна сатанинска сила не възнамеряват да се спрат на декларираните 500 милиона души. Основната им задача, скрита от плана за установяване на "нов световен ред", е пълното унищожение на човечеството. Защото само в този случай напълно законно нехуманоидните собственици на световния „елит“ стават пълноценни собственици на Земята, която те ще изкормят напълно, както направиха в миналото с други планети.

Такава е неизбежността на хищно-паразитния технократичен път на развитие, който беше наложен на човечеството, за да го тласне към самоунищожение и унищожаване на земната биосфера. Освен това има форми на интелигентен живот, за които условията на живот в пустините са много по-благоприятни от всички останали. И именно чрез усилията на тези сили и техните слуги нашата планета също се превръща в пустиня. Обаче е много трудно да се разбере и осъзнае всичко това за съзнанието, зомбифицирано с паразити, и именно поради тази причина по-голямата част от човечеството продължава да служи като „жертвени овни“ на жреците на тъмния планетарен егрегор.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.