четвъртък, 6 май 2021 г.

Канализационен канал за самозванците и техните слуги

 Много хора, преживели феномена „клинична смърт“, говорят за „светлинен тунел“ или „светлинен коридор“, по който съзнанието им се е преместило в определени „светове на светлината“, където всичко е било изпълнено със светлина, любов и радост. Не всички хора обаче си спомнят за такива „пътувания“. Също така има такива, които вместо „тунела на светлината“, виждат „тунела на тъмнината“ или някои негови аналози и се оказват в демонични реалности, в които се срещат вместо светлина, радост и любов, тъмнина, болка, страх и страдание.

Защо някои се озовават в „световете на светлината“, а други - в „световете на тъмнината“, всеки от които е изпълнен със своите обитатели - същества, които в религиозните вярвания се наричат ​​ангелски и демонични? Много религии рисуват сцени на ужасния „съд“, на който са подложени душите на хората, преди да отидат в рая или ада. Но в действителност този „съд“ не е нищо повече от метафора, картина, която съзнанието рисува въз основа на религиозни идеи.

Всъщност в нашата Вселена действа законът за привличане на подобно към подобно. Следователно, след смъртта на физическото тяло, хората са привлечени от тези реалности, които съответстват на тяхната вътрешна същност. Ето защо всеки, който съзнателно или несъзнателно служи на тъмнината, прави зло на хора и други живи същества, пролива кръвта им, причинявайки страдания и болка, участва в сатанински ритуали на кървави жертвоприношения, включително под прикритието на тероризъм, революции, бунтове, метежи и войни, отива след смъртта на физическото тяло или по време на състояния на „клинична смърт“ през кървавия „тунел на мрака“, който понякога се асоциира от човешкото съзнание и като „канализационен канал“. През същия канал минават не само преките изпълнители, но и техните "поръчители" и "спонсори".

Хората, които практикуват извънтелесни пътувания, също се сблъскват с тези „тунели“ или „коридори“ към други реалности. Някои от тях могат да изследват и двата вида „тунели“, както например лечителят Ю. Кретов. И ето как той описва канала, по който нечовеците напускат този свят, както и техните слуги измежду не-хората и деградантите, които изпълняват заповедите на световния паразитен сатанински „елит“: „... веднъж влязох в тунел, който се оказа канализация. Попаднах в истински канализационен канал. Летях по този истински тунел и беше много меко казано неприятно. Оказва се, че този тунел е свързан със свещениците от Средновековието и с кръвта. Хората, свързани с инквизицията, преминаваха през този тунел. Имаше много кръв, тази кръв се вливаше в тунела и превръщаше тунела в канализация".

Изводът е, че всеки, който пролива кръв, донасяйки страдание на други същества, блокира своята светеща същност в себе си и по този начин допуска тъмнина в себе си. Някои повече, а други по-малко. И само този, който прави добро, дарява на хората радост и любов, развива своята светеща същност. Но има и такива, които са успели да неутрализират вредата от миналите си действия с добри дела, мисли и думи. Следователно, къде ще отидем след смъртта на физическото тяло, зависи от нас.

Когато това се случи, всеки е привлечен от света, съответстващ на неговата вътрешна същност, чрез „канала“ или „коридора“, съответстващ на този свят. Ето защо самозванците и техните слуги ще преминат към демоничните реалности, съответстващи на тяхната вътрешна същност, по кървавия „канализационен канал“. И това е много справедлив съд, който те сами са си организирали. Освен това в бъдеще не всеки от тях ще получи друга възможност да се превъплъти в нашия свят, където е възможно да се промени нивото на тяхната еволюция или деградация.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.