вторник, 4 май 2021 г.

Г. Сидоров за звездната война в Слънчевата система

 Продължавам да запознавам читателите си с интересни фрагменти от книги на руския писател, пътешественик, изследовател на тайните на древните цивилизации Г. Сидоров, отнасящи се до алтернативни версии на нашите минали времена на силно развити цивилизации от „златния век“, за които официалната история е напълно мълчалива. И днес ще говорим за първата планетарна война, която беше част от космическата война, свързана с нахлуването в Слънчевата система на враждебна на човечеството сила.

Въз основа на информацията, получена от сибирските пазители на ведическите знания, Г. Сидоров смята, че тази война се е състояла преди около 2 милиона години. И това е информацията за нея, която той дава в книгата си „Системата и общите унифицирани закони на Вселената“: "... трябва да отдадем дължимото на предците ни: за цялото време на своето пребиваване, точно до началото на Четвъртичния период те не са допуснали на Земята нито една глобална и унищожителна война. Проблемът дойде внезапно преди два милиона години.

От съзвездието Лъв две космически раси едновременно нахлуха в нашата Слънчева система. Едната е човешката раса. Нейните представители се различавали от бившите богове по цвета на кожата, очите и различния нюанс на косата. Извънземните имаха червеникава кожа, кафяви очи и синкавочерна коса. Втората космическа раса се оказа нечовешка. Те бяха с глави на гущери. Вместо желязо в кръвта им присъства мед, така че кръвта на гущероглавите естествено е синя.

Тъжното е, че и двете се оказаха съюзници. Ако червенокожите бяха загубили планетата си и бяха принудени да потърсят убежище, то гущероглавите се оказаха обикновени космически пирати. Ориентирани към лявото полукълбо, те осъзнаваха неизбежната си дегенерация и поради тази причина се присъединиха към имигрантите. Ако ги нямаше гущероглавите, нямаше да има война между господарите на Земята и извънземните. Както на Марс, така и на Земята по това време имаше достатъчно свободни места за колония.

Но мирното решение на въпроса не беше част от плановете на гущероглавите. По тяхна инициатива съюзниците нападнаха планетата Астра. Резултатът беше, че расата на гигантите започна да мигрира на Марс, а след това и на Земята. Завладяването на Марс, а след това и на Земята, започва с Астра. Те не успяха с Марс и  със Земята - нямаха достатъчно военни ресурси. Тогава съюзниците унищожиха планетата Астра, като изкуствено създадоха астероиден пояс вместо нея. Защо го направиха? За да се подсигурят в тази жестока разрушителна война с най-достъпното и универсално оръжие. Знаеш ли какво може да направи астероид, ако падне на Земята? Всяка цивилизация, ако тя, разбира се, не е под земята, ще приключи.

В тази далечна кавга бяха използвани астероидни оръжия срещу Марс. Хвърлени са му няколко големи астероида, плюс лъчеви оръжия. Знаеш в какво се превърна: нито атмосфера, нито вода, нищо! Дори част от гравитационното поле изчезна. В момента повърхността на Марс е студена, безжизнена пустиня: градовете са се превърнали в непрекъснати руини, оцелели са само пирамидите, оръжията на марсианците и монументалните метални конструкции. Животът все още проблясва под повърхността на убитата планета, но оцелелите по чудо имат много малко ресурси. Единственото, което могат да направят, е да изчакат нас, техните земни роднини ...

В онези трудни времена голям астероид също падна на Земята. Следи от падането му, имам предвид гигантско цунами, са видими и сега. Това са дюни в Югоизточна Африка и разрушения в Мадагаскар. Астероидна атака разцепи тектоничната плоча на гигантски остров, който някога е лежал отвъд Мадагаскар в средата на Индийския океан. Остров, който от незапомнени времена е обитаван от раса черни лемурийци. Техните предци са дошли на Земята едновременно с орианите. Част от расата се установява на острова, докато другата изгражда колония от черни сириусианци в Южна Индия.

Лемурийците никога не се намесвали в отношенията между орианците и атлантите, те се опитвали да живеят спокойно и независимо. Те поддържаха приятелски отношения с малка колония от родственици на орианците - туатами, които, подобно на сириусианците, живееха отделно на пустинния континент Маат или Му ... Но когато цивилизацията на Земята започна да бъде застрашавана от опасност отвън, черните сириусианци не трябваше дълго да бъдат убеждавани, те влязоха във войната с извънземните в единен съюз с орианците и атлантите. Голямото нещастие обедини всички космически раси на Земята в едно цяло. Гигантите, загубили родината си, участваха в тази битка за Земята.

Според руските тайни Веди извънземните са изстреляли дванадесет астероида на нашата планета. Но само един успя да уцели предвидената цел. Континентът Лемурия, разцепен, потъна на дъното на океана. Чудовищен удар разтърси нашата планета до основи, вълните цунами няколко пъти обгърнаха Земята. Възмущението на гравитационното поле породи десетки изчезнали вулкани. От вулканичната пепел, която се издигна в атмосферата се заоблачи и температурата рязко спадна на цялата планета. Естествено, термофилната флора и фауна започнаха да отмират. Така третичният период приключи, започна четвъртичният период.

Но всичко това нямаше да е толкова страшно, ако не беше още едно нещастие: нашата планета в космоса придоби трептящо инерционно движение. Ъгълът на наклон на земната ос започва да се променя периодично. Какъв изход имаха земляните? Само един - не намериха друг - да се обърнат към метрополията за помощ във войната срещу извънземните. Как орианците са изпратили няколко земляни при Стожерите, добре се разказва в руските Веди. Това се казва и в мита за Кришин и посещението му при Сварог. Завършва с това, че обединените сили на метрополията и Земята смазват гущероглавите и техните червенокожи съюзници. Последните получиха място за изграждане на колония на континента Маат, а серпентоидите с опулени очи бяха изпратени по-далеч ... "

Ето как, според версията на Г. Сидоров приключила тази древна звездна война, която обаче не била последна. Понеже враждебната към човечеството сила по-късно се завърна на Земята, но вече под прикритието на мирна мисия. И оттогава тя се опитва да действа чрез чужди ръце, разделяйки и настройвайки народите на Земята. И върху нейната съвест тежат провокираните планетарни войни между Атлантида и Ориана (Хиперборея) и по същия начин тя сега се опитва чрез своите слуги да предизвика световна термоядрена война между съвременните потомци на традициите и културата на Атлантида и Ориана.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.