събота, 22 май 2021 г.

Контролира ли масонството Нобеловия комитет?

 Нобеловият комитет контролира ли се от масонството? Ето отговора на този въпрос, даден от кандидата по физико-математически науки, професор С. Сал:


"За да отговоря на този въпрос, достатъчно е само да разгледаме състава на Нобеловия комитет. Но въпросът за какво се дават Нобеловите награди е много по-интересен, независимо дали само за научни, литературни и политически успехи. И тук откриваме следното.

Първо, научните изследвания или литературната работа трябва да съответстват на плановете на илюминатите за по-нататъшното развитие на света.

На второ място, кандидатът трябва да се държи коректно и всяка негова изява, която противоречи на възгледите на илюминатите, го изважда от списъка с номинираните. Поради тези причини Тесла, Хъбъл, Милър, Хойл, Опенхаймер бяха премахнати от списъка на номинираните.

Трето, членовете на масонски организации биват предпочитани, особено ако имат заслуги към илюминатите.

Нобеловите награди се присъждаха на съветски и руски кандидати рядко и само въз основа на определени заслуги. За Ландау, Пастернак, Солженицин, Сахаров, Бродски това е критиката и противопоставянето на съветската система.

Пьотр Капица има дългосрочно сътрудничество с американските и британските специални служби, както и с Ротшилдови. При Горбачов - разпадането на СССР. Алферов лобира за програма за транспортиране на европейски радиоактивни отпадъци до Русия. Гинзбург - организацията на Комисията за борба с псевдонауката, затварянето на научни области, които не са желателни за илюминатите, както и дългосрочна борба срещу православието".


И така, как мислите, дали масонството контролира  Нобеловия комитет? А може би и самата съвременна наука, във вида, в който съществува сега, е била просто „изобретение“ на масоните за реализиране на техните цели?



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.