петък, 28 май 2021 г.

Тест за биоробот с доминиращо "ляво полукълбо".

 За разлика от рептилите, рептилоидите и създадените от тях хибриди, въведени в човешката раса, всеки човек има две полукълба в структурата на мозъка си. Лявата отговаря за логическото мислене, математическите способности и т.н. А дясната отговаря за творчеството, интуицията, връзката с по-висшето „Аз“, със Създателя.

Поради генетичната си малоценност, хибридните рептилоиди, въпреки че имат човешки вид, са лишени от възможността да използват дясното си полукълбо, поради пълната му атрофия. В същото време те имат много развит интелект. Не случайно цялата система на съвременното образование е приспособена към тях, т.е. за създаване на ляво-полусферични биороботи, „заточени“, за да осигурят интересите на паразитната система на световната Пирамида на властта.

Биороботите с ляво полукълбо, за разлика от хибридните рептилоиди, имат нормално дясно полукълбо, но в същото време способността им да го „включват“ е блокирана. И те са блокирани не на нивото на генетиката (като хибридните рептилоиди), а с помощта на „западната“ система на образование и възпитание, която е имплантирана в обществото.

Основната характеристика на биороботите с ляво полукълбо е наличието на сляпа и фанатична вяра в различни видове "авторитети" и липсата дори на най-малката способност да мислят и анализират независимо. Благодарение на тях съществуват ортодоксални религии. Благодарение на тях се държи на сляпа вяра в псевдо-авторитети и ортодоксалната наука, обслужваща заедно с религиите интересите на управляващите „елити“ и най-богатите кланове на Земята, както и на истинските им господари.

Но винаги ли е толкова вярно мнението на „експерти“, „специалисти“, „авторитети“? Отдавна е забелязано, че най-фундаменталните открития са направени от аматьори, които не са наясно с наличието на голям брой догми, които ограничават съзнанието и възприятието (и следователно широчината на хоризонтите) на „експертите“ с ляво полукълбо. И точно затова любителите често са в състояние да видят самата същност на проблема, самия му корен.

Но световната паразитна система на властта не се нуждае от творчески и самостоятелно мислещи хора, тя се нуждае от добри изпълнители на чужди идеи, които сляпо ще приемат на вяра всякакви изявления и лозунги (команди) на световния "елит" и няма да мислят над догмите, които ще им бъдат предложени под формата на „пълни истини“. И така, как да разберете дали сте биоробот с доминиращо ляво полукълбо или не?

Вижте една интересна притча, която открих в книгата на Лора Мелик „Мисълта създава реалност". Нарича се „Експертно мнение“. И ето съдържанието му:

"Един известен логик беше открит от познати, които решиха, че той е починал. Той беше прегледан от специалист, който потвърди факта на смъртта. Тялото му беше подготвено за погребение. Той се събуди посред нощ в моргата, имаше много мъртви тела наоколо и ужасен от видяното, логикът отново загуби съзнание.

На следващия ден огромна процесия, облечена в траурни дрехи, се нареди зад ковчега, за да отдаде почит на живота на известния човек. Тя се движеше из града, плачеше и викаше, под звуците на барабани. Вече пред портите на гробището зловещ шум върна към съзнание „мъртвеца“.

Той седна в ковчега и извика:

- Жив съм, жив съм! Вижте, не съм мъртъв!

Но съпровождащите приятелски му казаха:

-  Това е смешно. Медицински експерт е удостоверил смъртта ти. Не можеш да спориш с него, защото не си експерт в тази област.

И с тези думи го погребаха “.

Вярвате ли също сляпо на заключенията на „експерти“ и „специалисти“, вярвате ли, че тяхното мнение е „най-голямата истина“? Никога ли не мислите за истината на общоприетите догми и стереотипи на поведение, предпочитате ли „силните на този свят“ да решават всичко вместо вас? Така правейки, и вие ​​сте биоробот с ляво полукълбо. И ако изобщо не разбирате от какво се състои хуморът на тази притча, тогава вие дори не сте биоробот с ляво полукълбо, а хибрид-рептилоид, който изобщо няма дясно полукълбо.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.