сряда, 19 май 2021 г.

С кого са свързани мистериозните находки в Антарктида?

 Има много загадки, свързани с ледения континент. От известно време насам учените са заменени от военните и именно те се грижат да не стигнат непознати до този континент, а туристическите маршрути преминават на строго очертани места в крайбрежната зона. Висшите служители на водещите държави, както и лидерите на някои религиозни конфесии, го посещават от време на време. В района на Южния полюс е създадена зона за забрана за полети и има постоянна активност на проявлението на феномена НЛО.

Но това не са всичките загадки на Антарктида. На повърхността на континента, поради изменението на климата, различни аномални обекти с ясно изкуствен произход периодично се размразяват: гигантски пирамиди, древни градове, огромни люкове и дори огромни обекти, подобни на самолетите на допотопната цивилизация. За някои от тези обекти вече е писано по-рано. Независимо от това, нивото на мълчание и секретност, свързано с Антарктида, е поразително, а находките на виртуалните археолози са или напълно игнорирани, или дискредитирани от различни наети „фабрики за тролове“, които обикновено не пренебрегват тази тема.

Така през последните дни американски уфолози съобщиха, че са открили две загадъчни устройства с диаметър около 30 метра, лежащи на покрита със сняг повърхност, едното от които прилича на летящ диск. Не е ясно на кого всъщност принадлежат тези обекти и дали те са свързани с извънземна цивилизация или с тайните разразботки на нацистите, построили своя град, наречен Нов Берлин под ледената обвивка, или, може би, това са устройства на много древна допотопна цивилизация. И трябва да се каже, че информацията за откриването на такива древни самолети в Арктика и други региони на Земята периодично изплува, но никога не се коментира от официалните власти.

И така, какво е толкова внимателно скрито от нас - наличието на извънземен интелект в Антарктида, Нова Швабия или артефакти на древна цивилизация? Разбира се, всяка информация по всички тези теми е скрита и премълчавана. Въпреки това, предвид очевидно неафишираните находки на гигантски пирамиди и древни структури, както и тайни разкопки, извършени на континента, тези обекти са тук от много хиляди години и едва след затоплянето, което доведе до топене на ледената обвивка започнаха да се показват от вековния лед в различни части на континента. И така, в този случай говорим, най-вероятно, за артефактите на древната допотопна цивилизация, известна като Предадамитите, т.е. съществували „преди Адам“.

Следователно е най-вероятно и двата открити летящи диска да лежат в леда от хиляди години. Характерното е, че на 6 километра от тях е открита друга изкуствена структура, която уфолозите наричат ​​„изоставена станция“. И това още веднъж потвърждава, че тези артефакти не са свързани с извънземна цивилизация, въпреки факта, че повечето уфолози се придържат именно към тази версия. Но най-вероятно това е умишлен опит да ни отклонят от истината, санкциониран от американските специални служби, които вече не са в състояние да спрат "изтичането" за древните артефакти на Антарктида, затова решиха да хвърлят всичко върху извънземните, в които, както знаете, по-голямата част от обикновените жители не вярват.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.