понеделник, 17 май 2021 г.

Г. Сидоров за древната карта на високо развита цивилизация

 Сред артефактите на древните цивилизации, които в продължение на много векове са били "ловувани" от служителите на паразитната система, са древни карти, които изобразяват градовете на силно развита цивилизация, разположена на Евразийския континент и други части на нашата планета. За една от тези карти е разказано на руския пътешественик, биолог, антрополог Г. Сидоров от един от сибирските отшелници. По този повод книгата „Наследството на Белите богове“ дава следния диалог помежду им:


"- Тук, в сърцето на Сибир, са запазени няколко карти, момче. Ясно е, че никой не знае за тях, с изключение на специални хора. Тези карти са дълбоко под земята, в специални стаи и не са правени на хартия. И петте карти са направени от различни минерали, - обърна се Чердинцев към мен, когато влязохме в неговата импровизирана библиотека. - Ще се опитам да те накарам да видиш една от тях с очите си. Но това ще стане по-късно, когато гостите дойдат при нас.

- С какво ще дойдат? - зададох глупав въпрос от объркване.

- С елени, какво друго!

- Мислех, че кажеш с вимани, защото току-що каза нещо, за което умът ми не е готов.

- Не е готов? Чудя се защо?

- Защото говориш за някакви огромни подземни зали, където се пазят някакви мистериозни карти.

- За които антропоморфните рептилии упорито "ловуват" през последните три хиляди години. Разбирам, че звучи необичайно за неподготвения ум, но ти казах за подземията не за да те шокирам, това е просто част от твоята образователна програма. Сега ще ти покажа същите тези карти, направени на хартия. Виждаш ли - папка - пазачът посочи рафт с книги. - Извади я и я развържи.

Извадих посочената папка и след като я сложих на масата пред пазача, започнах да я развързвам.

- Не бързай, успокойте емоциите си. Картите никъде няма да избягат от теб - усмихна се той, виждайки как ръцете ми треперят. - Не само ще ти ги показвам, ти ще ги изучиш.

Накрая отворих папката и извадих пет спретнато сгънати листа хартия ватман, които бяха пожълтели с времето.

- Ето първата карта - пазачът посочи един от листовете. - Разгъни го.

Разгърнах лист хартия и не можах да повярвам на очите си: върху него с акварел беше изчертана карта на Евразия. Но каква! Такава, каквато не съм виждал никъде другаде! На нея, в допълнение към онези реки, които познавам, бяха изобразени и някои други реки, и то доста големи. Те течаха през пустините на Средна и Централна Азия, през степите на Казахстан, през пустините Такла Макан и Гоби. В допълнение към реките видях на картата много езера, те бяха разпръснати из Средна и Централна Азия, до планините Тян Шан, Памир и Хиндукуш. На мястото на езерото Арал на картата имаше цяло море и в него не се вливаха две реки, а шест!

- Виж! Виждаш какъв е Каспийският - старецът посочи картата.

- Той е два пъти по-голям от сега.

- Не много отдавна и Арал, и Каспий бяха свързани и водите им преминаваха през Северен Кавказ до Черно море. Тази карта е от по-късно време, когато водите на Западно Сибирско море отидоха на север и на Земята дойде друго затопляне. Виждаш ли колко езера има в Западен Сибир?

- Виждам солидни езера! И все още непознати за мен реки ...

- Вярно, има много реки. Те текат през пустинята Гоби, съвременната пустиня Такла Макан и Западен Китай. Но виж колко реки има в Източна Европа - пазителят отново посочи картата.

- Не виждам реки, а гигантски лък, който свързва Балтийско море с Бяло море.

- Браво, че забеляза! Виждаш ли, няма го Ладожкото езеро, няма го Онежкото езеро - твърда вода! Макар и да е  пълно с острови. Какво означава това? Фактът, че има покачване на сушата и горепосочените езера ще се появят скоро. Сега виж тук. Виждаш ли прекъснатата линия? Това е границата на арийския свят, виж каква територия той съдържа!

- Цялата централна част на Източна Европа, чак до Тихия океан, - не вярвах на това, което видях.

- Целият Централен Китай, Иран и двете Азии: Предна и Малка.

- Нещо невероятно! - погледнах към Чердинцев.

- Пред теб е конфедерация на княжества, които са създадени от хора от погиналата Ориана, така че не се изненадвай. Тези гигантски територии преди десет хиляди години са били контролирани от потомците на северните бели богове.

- И къде тогава беше границата на монголоидната раса, ако в цялата тази обширна територия живееха главно потомците на орианците?

- Монголоидната раса тогава окупира Източен Тибет, южната част на съвременен Китай и джунглите на Югоизточна Азия. Тя също имаше достатъчно място. Освен това монголоидите без война, като спътници и слуги на белите полубогове, много скоро започват да се заселват в Централна Азия и Източен Тибет. Те дори са проникнали в Индустан и Иранското планинско крайбрежие. Арийците от южната част на Централна Азия, защитавайки се от мирната им експанзия, бяха принудени да преминат от прозрачна класова система на своето общество към непрозрачна кастова система. Което в крайна сметка унищожи тяхната цивилизация. Сега обърни внимание на тези точки - пазачът посочи картата.

- Какво означават?

- Местата на древните градове на конфедерацията, а линиите между тях са пътища. Както виждаш, всички градове бяха свързани помежду си. Пред теб е това, което се крие в руини в нашата ера. Вземи, прерисувай схематично тази карта за себе си и отбележи къде са стояли повече от три хиляди града от последната велика арийска държава. Понякога в бъдеще може да се случи да ръководиш експедиция за търсене и да откриеш забравените градове на предците.

- Бих искал, но нямам парче хартия.

- Поправимо е. Имаме хартия, моливи и бои. Трябва ти само постоянство - усмихна се пазачът.

- Нещо невероятно - три хиляди града!

- Имаше много повече от тях, просто на тази карта са отбелязани само големи, предимно административни и индустриални центрове. Тук не са отбелязани земеделски селища. Те се намирали до древните пътища.

- А какво е това? - посочих малките площади, разположени до градовете.

- Какво мислиш?

- Честно казано, не знам.

- Това са древни летища, момче.

- Какво?! - Бях изненадан.

- Ле ти ща! - каза Чердинцев с пеещ глас. - Изненадан ли си? В „Махабхарата“ се споменават вимани, агнихорти, небесни колесници. И ето местата на тяхното базиране - той посочи квадратите, разположени на картата. - Пред теб е карта на Евразия, младежо ... "


И така, древната силно развита цивилизация е притежавала много уникални технологии, описанието на които в примитивна форма все още може да се намери в древноиндийския епос. Между другото, има и находки от древни вимани, класифицирани от официалните власти, направени в различни части на Земята и не само в Евразия. Всичко това ни дава известна представа за истинската история на човечеството, която е внимателно скрита от паразитните слуги на нечовешкия разум, а древните артефакти, съхранявани в многостепенните и многокилометровите хранилища на Ватиканската библиотека, са охранявани по-добре от ядрено оръжие, включително от нечовешката сила на господарите на „западната цивилизация“.

Но не всички артефакти са скрити там. Ето защо за тях се организира истински лов по целия свят. И точно това е основната причина за много войни, включително неотдавнашните нахлувания на „западната коалиция“ в земите на Ирак, Либия, Афганистан и Сирия. Много артефакти са оцелели в безлюдните сега пространства на Сибир и руския Север. Това обяснява големия интерес към тези региони от Запад.

Но златото, диамантите, нефт и газ и други полезни изкопаеми са само прикритие, самата завеса, зад която се крият истинските цели, истинските господари на западната паразитна цивилизация, чиито народи (както и народите от западните колонии ) се използват от световния „елит“ и застават зад нейната нехуманоидна сила като „оръдие“ за постигане на техните далечни античовешки цели.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.