четвъртък, 13 май 2021 г.

Г. Сидоров: какво трябва да се направи, за да се освободиш от извънземно робство?

 Малко хора са в състояние да преодолеят зомби технологиите на съзнанието, които се използват от собствениците на световните медии, опияняващи хората и внушавайки им изкривена картина на реалността. Следователно малцина са в състояние да разберат, че в нашия свят много събития по своя произход имат наднационална причина. Например, ако по цял свят съвсем синхронно всички хора са завлечени в „тотален електронен концентрационен лагер“ и се провеждат антинародни реформи в здравеопазването, образованието, жилищното и комунално обслужване и др., то следва да се предположи, че инициаторите на всички тези реформи не са националните правителства, които само изпълняват волята на висшестоящо ниво на глобалното управление на човечеството.

А някои хора вече са се досетили, че съществува един вид „световно правителство“, състоящо се от около 300 от най-богатите банкови кланове и кралски династии на Земята, наречено „черна аристокрация“. Един от първите, който разказа на света за тази наднационална структура, беше бившият служител на британските специални служби Дж. Колман в книгата си "Комитет 300". Всички тези хибридни нечовеци, които мразят човечеството, не действат сами, а изпълняват волята на своите господари - нехуманоидна технократична цивилизация, поробила човечеството в нашето минало и упражняваща скрит контрол чрез „световното правителство“, контролирано от нея.

Неслучайно миналото ни е скрито от нас зад булото на псевдоисторическите митове, а реалното знание е обявено за „забранено“ и е грижливо скрито от обикновените хора. Но много изследователи на реалното минало вече са успели да се убедят в това въз основа на собствените си независими изследвания. Те също така разбират факта на намесата в човешката история на някаква „външна сила“, която е причинила гибелта на древните цивилизации от „златния век“. Така че именно в тази сила, както в „яйцето на Кошей“, се крие коренът на всички наши настоящи проблеми.

И, разбира се, въпросът възниква съвсем логично: как можем да се освободим от тази паразитна сатанинска пирамида на властта? Точно за това руският пътешественик и писател Г. Сидоров в едно от отдалечените кътчета на Сибир проведе следния интересен диалог с представители на цивилизацията на „белите богове“, който той описа в книгата си „Наследството на белите богове“ ":


"- Имам още един въпрос.

- Договаряме се, че ще бъде последният? - хвърли ми поглед Рад.

- Добре! Можете ли да ми кажете какво трябва да направят нашето правителство и хората, за да се освободят от извънземно робство?

- Русия първо трябва да придобие политически и икономически суверенитет, - каза Ярун, насочвайки се към вратата. - За това трябва да създадем наша собствена финансова система, независима от Запада. Естествено, да се пренапише Конституцията, която трябва да предвижда, че всяко предателство се наказва строго, а корупцията с присвояване също се счита за предателство. Със собствената си национална банка, собствените си обезпечени с енергоресурси пари и некорумпирани служители можем да стигнем по-далеч. Това е основата, без която не можете да изградите икономиката си. Какво е корупция? По същество това е пазар за власт. В пазарното общество корупцията е неразделна част.

- И после какво?

- След това, следвайки новата конституция, е необходимо да се премине от пазарна икономика към планова. Само не към глупавия вариант, както беше при вас при Хрушчов и Брежнев. Тук трябва да научите много от Йосиф Висарионович Сталин ... И за чистките на бюрократичния апарат също, иначе всичко ще бъде унищожено. Най-страшният враг на обществото е наглият чиновник, който използва силата си в ущърб на хората.

Освен това. Естествено, образованието трябва да се промени. Необходимо е да се даде на хората не само научен метод на познание, но и философски. И на най-висшия етап научете хората да използват дедуктивния метод за натрупване на знания. Философският метод на познание или най-висшите общи закони на Вселената, основните от които са Законът на любовта, Законът за живота, Законът за времето, Законът за мярката, Законът за запазване на енергията и Законът на свободна воля, трябва да се дават от яслата и детската градина. Така че детето, което ходи на училище, за да получи академични знания, е въоръжено с философска основа на битието. Без това е невъзможно. В противен случай ще получите неморално общество, материализирано до мозъка на костите ви.

- Какво мислиш за религията?

- Вече казах. Времето на средновековните религии отмина. Сега е различна ера. Време е да не вярваме в Бог, а да го опознаем и да си сътрудничим с него. Необходимо е всеки човек да осъзнае, че той е част от Създателя, неговата клетка в материалния план. За това са необходими познания за общите закони на Вселената. Всъщност е дошло времето да завършим това, което Христос е започнал. Какво даде Исус на евреите? Познаване на общите закони, по които се развива целият космос. За това той беше разпнат.

- А как да решим националния въпрос в Русия?

- Унищожете всички национални елити и разделете страната на десет или дванадесет провинции. Успоредно с това, съживете умиращите национални култури. Културата на всяка нация е уникална и тя трябва да украсява общото етнографско поле на Русия.

- А как да укротим Запада и неговите господари, които магьосникът нарича с подходящата дума „опулените“?

- Скоро ще поставим последните на мястото им и с илюминатите и масоните ще трябва да водим унищожителна война и във всички краища на планетата без изключение. Няма друг начин. Ако "раковият тумор" оцелее, рано или късно собствениците ще го намерят. И всичко ще започне отначало.

- Как да го направим? Лесно е да се каже!

- В Русия е необходимо да се създадат такива специални служби, които лесно биха могли да победят MИ 6, Mоссад, ЦРУ и други западни разузнавателни служби. Това е всичко. Когато на черния елит се запали под краката им и те започнат да тичат из планетата, за да се спасят, те няма да имат време за войни и революции ...

- Толкова ли е просто ?!

- Нищо не е сложно, младежо. Само да има желание.

- Какво можеш да кажеш за националната идея?

- Завръщане в Златната ера на космическите пътувания. Космосът очаква! Какво повече мога да кажа? С други думи, обществото от хора трябва да осъзнае, че в космоса изпълнява мисията на Създателя, където всеки човек е безсмъртен Творец. Само мащабът е различен. Но какво значение има? Крайната цел на всеки от вас трябва да бъде висок морал и етика. За това трябва да се борите, а не за материални блага, както е сега. Материализираното съзнание на човек ще бъде заменено с духовно, където ценността на знанието и морала е поставена над всичко материално. Какво не е ясно тук?

- Лесно ти е да го кажеш. Но как да претворя в живота всичко това?

- Първо, необходимо е да се изгради на Земята планирана социалистическа икономика, която да замести пазарната. Без ексцесии, както при Хрушчов, когато частният сектор беше напълно разрушен. Не бива да се прави така. Малкият бизнес трябва да остане, но само малък и под контрола на държавата. И после е необходимо да се създадат условия всеки човек да заема мястото в обществото, което заслужава. Това е всичко. Самото общество ще се разпадне на няколко висши класи. Ще станат утайка дегенератите. Ясно е, че никой няма да се церемони с тях. Всеки трябва да получи заслуженото. Ако дегенератите бъдат отстранени от властта, всичко ще се промени наведнъж ... "


Както можете да видите, някои от тези процеси в съвременна Русия вече са стартирани и те сериозно изплашиха паразитите-сатанисти и техните собственици, които спешно започнаха да купуват нови корумпирани "тролове" и "опозиционери". Но всички тези усилия няма да попречат на неизбежното пробуждане на народите и възраждането на Русия, която е предназначена да се превърне в духовен център на новия нововъзникващ свят - свят без паразити и техните корумпирани слуги. Е, сега знаем какво трябва да направят всички хора, които не са загубили своята светлоносна същност и не са се продали на паразитната сатанинска мрежа.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.