четвъртък, 27 май 2021 г.

Опитът на най-древната цивилизация на Земята

 Писателят, пътешественик, биолог, антрополог Г. Сидоров получи интересна информация за древната история на нашата планета от един от пазителите на древната руска орианска традиция. Позовавайки се на една от древните руски Веди, той разказа на Г. Сидоров за древен глобален катаклизъм, унищожил всичко живо на нашата планета и дори земната атмосфера преди около 2 милиарда години.

Древната Веда твърди, че този катаклизъм е бил съзнателен акт на тандема на Слънцето и Земята. По време на катаклизма магнитното поле изчезнало и слънчевата радиация унищожила дори бактериите. И едва от втората половина на Протерозоя животът на Земята отново започнал да набира сила. По това време отново се появили синьо-зелени водорасли, бактерии и други организми.

Но какво е провокирало такъв глобален катаклизъм, един вид „нулиране“ на живота на Земята? Твърди се, че по това време на нашата планета е съществувала цивилизация на интелигентни същества, които на външен вид приличат на днешните земни насекоми, но в същото време имат много по-големи размери.

Тази инсектоидна цивилизация е обитавала Земята преди два милиарда години и е построила много гигантски градове и пирамиди на нейната повърхност. Характерно е, че познатите в миналото мистици Гурджиев и Успенски също са поддържали мнението, че на нашата планета е живяла цивилизация от интелигентни насекоми преди много стотици милиони години. Това знание Гурджиев получава от тибетските лами-пазители, предавайки древните знания от поколение на поколение.

Твърди се, че на Земята все още можете да намерите не само следи от онази мистериозна ранна архейска биосфера, но и хитинови фрагменти от бронята на интелигентните насекоми. Подобни находки не са необичайни в планинските райони, тъй като всички съвременни сгъвания по своята възраст са много по-млади от архейската епоха. По време на тяхното формиране останките от тази древна биосфера са се издигнали от дълбините на Земята.

Дейностите на тази древна цивилизация включват мистериозните метални топки, открити в Южна Африка. Възрастта на тези топки е около два милиарда години. Също така не са редки случаите, когато бурите получават странни златни и платинени дрънкулки от седиментите на протерозоя и архея, напълно неразбираеми за хората, но в същото време ясно съдържащи следи от интелигентна обработка.



Но за какво е „виновна“ тази древна силно развита цивилизация? Ведата твърди, че както Земята, така и Слънцето са изоставили мистериозната цивилизация на нечовеците: земетресение разцепило континентите, а слънчевият огън изгорял всичко оцеляло върху тях. И причината за това беше научно-техническият прогрес, който погълнал и разтворил в себе си носителите на разума.

Изводът е следния: когато векторът на цивилизационното развитие се премести от носителя на съзнанието към процеси от чисто технологичен характер, тогава колективното съзнание на обществото бива обхванато от дегенеративно безумие. Обществото престава да расте и да се развива духовно, тъй като сега се нуждае не от знания за устройството на Вселената и връзката на нисшия Аз на индивида с висшия, а непрекъснато забавление и най-вече чувствени такива.

Всъщност такова общество изпада в еволюционен колапс, от който е много трудно да се измъкне. И това е характерен резултат за всяко общество, тръгнало по пътя на технократичното развитие, тъй като този път неизбежно води до нарушаване на законите на Вселената и най-вече на закона за мярката. Нарушаването на един от законите на Вселената автоматично води обществото до нарушаване на следващите.

Ведата твърди, че това катастрофално правило неизбежно ще доведе до смърт полуделите носители на съзнанието. И тъй като общото съзнание на нашата планета и светилата винаги са свързани с колективното съзнание на обществото, Слънцето и Земята внимателно „наблюдават“ промяната в егрегора на носителите на висшия разум. И когато една разумна цивилизация премине „последната граница“, превръщайки се от създатели в банални потребители на ресурсите на планетата, тогава тя подлежи на унищожение.

Надявам се сега да ви стане ясно защо нехуманоидна сила, недружелюбна на човечеството, с помощта на верните си слуги, насочи нашето развитие по технократичен път и защо табу на мълчанието е наложено от тези сили върху всяко знание за древните цивилизации и за истинската ни история? Просто някой иска да освободи тази планета от нас със собствените си ръце и да си осигури жизнено пространство и личен контрол върху нея.

За тази цел се използват всякакви технологии, които допринасят за дегенеративни процеси в човечеството. А „цивилизованият“ потребителски западен свят е характерен резултат от въздействието на подобни технологии: от варварското потребление на земните ресурси до пропагандата на проституцията, хомосексуалността и култа към „златния телец“.

Дори сляп човек разбира до каква деградация на съзнанието на хората всичко това води. И всички, които се опитват да подтикнат народа ни към тези либерално-демократични „ценности“, работят за същите нехуманоидни господари, благодарение на чиито „дейности“ цивилизацията на Атлантида загина преди хиляди години. Но сега е заложен животът на цялото човечество. И ако не искате да повторите съдбата на древните цивилизации, започнете активно да се противопоставяте на плановете на тъмните сили.

Постоянното нарастване на броя и силата на природните бедствия през последните десетилетия е ясен сигнал, който планетата ни изпраща, с надеждата, че ще се опомним и ще се върнем по пътя на хармоничното съжителство с заобикалящата ни природна среда. Вселената, Създателят, не се нуждае от деградиращи цивилизации, които се считат за „неуспешен експеримент“ от Разумните сили на Космоса. Помислете добре за това.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.