вторник, 31 август 2021 г.

К.Коротков за "принципа на Паули"

 Вероятно малцина знаят, че някои хора имат невероятен дар да развалят различни устройства и електрически уреди, без дори да ги докосват, а само от факта на тяхното присъствие. Между другото, учените забелязаха, че най-талантливите физици - теоретици притежават такива уникални способности. И този феномен, доказващ за пореден път, че „ефектът на наблюдателя“, познат в квантовата физика, е присъщ не само в света на елементарните частици, учените на шега нарекоха „ефекта на Паули“.

Ето какво пише за него докторът на техническите науки, професор Г. Коротков в книгата си „Енергията на нашите мисли“: "Въпросът за това дали човешкото съзнание може да оказва пряко влияние на околната среда, без някакви промеждутъчни елементи, вълнува човечеството от древни времена. Това влияние е описано в безброй митове, легенди и приказки на всички народи. На нов план този въпрос възниква в ХХ век, когато в квантовата механика е въведено понятието "наблюдател", от чиито съзнателни действия зависи резултатът от субатомните събития. Това тълкуване не се признава от всички физици, но дава теоретична основа за изследването на подобни явления.

Интересно е да се отбележи, че в технологиите, особено в компютърните науки, е общоприето, че има експериментатори, в чиито ръце работи всяко устройство, и има хора, които имат изключително негативно влияние върху технологиите. Първите включваха лорд Келвин, Томас Едисон и Никола Тесла. Прието е такива да се нарича теоретици. Известният физик Георги Гамов шеговито описва така наречения "ефект на Паули", както следва:

"Добре известно е, че физиците-теоретици са много неловки в боравенето с експериментално оборудване; освен това нивото на физик-теоретик може да бъде оценено по способността му да счупи деликатен прибор само чрез докосването му. По този критерий Волфганг Паули беше изключителен теоретик; инструментите се чупеха, падаха, блокираха или изгаряха веднага щом влиза в лабораторията".

Естествено, това е шега и не всички теоретици имат такова влияние, но, както при всяка шега, в това има голямо зърно истина".

И това зрънце истина се състои в това, което от дълго време е било известно на мъдреците на древните високо развити цивилизации, а след това започнало да се отрича напълно от учените материалисти. Но независимо дали им харесва или не, нашето съзнание е способно да повлияе на физическата реалност, а не само на суперпозицията на елементарни частици и техния квантово-вълнов дуализъм. Всеки може да се запознае с експериментите от квантовата физика. Но "ефектът на наблюдателя" не се ограничава до това. Дори предварително определено отношение на хората към резултата от експериментите влияе върху резултата от тези експерименти. И такива научни изследвания вече са обсъждани по -рано. Този принцип: „Мисълта създава реалност“ е добре известен на хората, които са усвоили определено ниво на езотерични знания. Но „езотерика“ означава „тайно знание“.

И така, защо тази истина е скрита от нас? За да може човек да продължава да вярва в псевдонаучните приказки, че живее в бездушен механичен свят и е просто малко „зъбче“ на огромна „машина“, от което уж нищо не зависи. В края на краищата, „зъбчетата“ със слаба воля са лесни за манипулиране и им налагат всякакви мнения и решения. С други думи, за „пастирите“ е много по-лесно да управляват слабоволното и глупаво „стадо“, което само по себе си послушно ще отиде в „щанда“, подготвен за него от световните паразити и техните слуги, т.нар. "нов световен ред". Ето защо, за да се манипулира по-ефективно съзнанието на различни видове „овце“, са измислени както религиите на робското смирение, така и „официалната наука“ - религия за интелектуалците, която всъщност е инструмент за контрол на нивото на знание, а не инструмент за познаване на реалността. И точно за този контрол в почти всички страни бяха създадени аналози на нашата псевдонаучна комисия към Руската академия на науките, която изпълнява функциите на „научна инквизиция“.

Но трябва да знаете, че дали да прехвърлите контрола върху съдбата си в ръцете на паразитите и техните слуги, или да контролирате събитията от живота си, зависи само от вас. Ние привличаме хора, обстоятелства и събития, които съответстват на нашата вътрешна същност и нашето психоемоционално състояние. Следователно, работейки върху себе си, можете да промените обстоятелствата на съдбата си, превръщайки негативното в положително. Продължавайки да вярвате в фалшивите догми на паразитната система и поглъщайки негативната информация на масовите дезинформационни СМИ, принадлежащи на паразитите, напротив, неизменно ще се плъзгате в негативното. Точно от това се нуждаят паразитите, така че сами да помолите „силните на този свят“ да поемат отговорност за живота ви. Но изборът все още е ваш.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.